Bu güne kadar yaşamayan ben

ah ingilizce olsa vize işlemlerinize dil açısından yardım gerekirse ederdim ama almanca pek bilmiyorum. aklıma şu geldi zar zor ikna etseniz hatta duygu sömürüsü yapsanız da almanca kursuna gitseniz bilmiyorum almanya'nın vize çeşitlerini çalışma vizesi veriyor mu, veriyorsa koşullar ne ama ama dil olduğu için eğer giderseniz en azından part time da olsa çalışabilirsiniz.

öff kız burada çıkış yolu arıyor ama bazıları gelmiş yok sana ayak basar basmaz buyrun bu eviniz, bu da işiniz diyeceklermiş sanki kız onu dedi. resmen yazmış olmak için yazanlar var ya.

niye bu kadar iğneliyorsunuz, onun yerine gidip siz mi kalıp iş arayacaksınız? kız bir çıkış yolu arıyor, yazdıklarınızı yazmanın bin türlü güzel yolu var ama yok illa ki bağırmak, aşağılamak zorundasınız.

Çalışma vizesi için önce buradan gitmeden iş bulması gerek ki karşı taraf çalışma izni için başvuru yapılsın ama onun için de dil şartı istiyorlar.

Abin ve eşine zaten altlı üstlü oturmaktan sizin aileden gına gelmiş ki çareyi başka ülkeye kaçmakta bulmuşlar. Şaka gibi bir de onların peşine takılıp gitmek istiyorsuniz.
Bence kendinize başka seçenekler aramalisiniz, başka insanların huzurunu kaçırmaya hakkınız yok.
Hem abimiz madem sizi kapı önüne bile çıkartmaz ha alamanya ha İstanbul, esaret aynı esaret, ne önemi var ki??

Ama bazı şeylere isyan edecek gücü kendinizde bulmanız güzel, kendinize başka çözüm yolları aramanizi öneririm. Benim de etrafımda birkac örnek var ailelerin evlendirmediği -bir sebepten kendine baktığı kızlar. Hepsi de aileleri vefat edince kirk-elli yaşlarında evlendiler. Çok yazık cidden...

Cunku birinin konu sahibi kizi gercege dondurmesi gerek, fazlaca hayal kuruyor.. burda kac kisi bisey biliyoruzda konusuyoruz.. oyle laylaylom degil hic birsey.. gitmekte kolay degil, kalmak hic kolay degil..evlenip gidenler bile cok zorluk cekiyolar bu kiz tek basina olmaz yani..

anlıyorum, evet ama yine de bunları söylemenin güzel yolları var, kız belli ki bunalımda çıkar yol arıyor çok sert bir şekilde eleştirmek yerine azıcık üslup yumuşatılsa daha iyi olur.

anlıyorum, evet ama yine de bunları söylemenin güzel yolları var, kız belli ki bunalımda çıkar yol arıyor çok sert bir şekilde eleştirmek yerine azıcık üslup yumuşatılsa daha iyi olur.
Tatlim bu kizin ilk konusu degil.. buna benzer konulari var.. herkes ona realist bir sekilde dogruyu gostermeye calisiyo, ama hala ayni sekilde devam ediyo maalesef..

Tatlim bu kizin ilk konusu degil.. buna benzer konulari var.. herkes ona realist bir sekilde dogruyu gostermeye calisiyo, ama hala ayni sekilde devam ediyo maalesef..
Çok yanlış bende gayet farkındayım zorluğun bunu kendimde söyledim,kaç kere söyledim başka çarem olsa bende kolay yolu tercih ederim diye

Sağolun sizin gibi ince düşünen hanımlar olmasa ne olur bu kk hali,insanlar dertlerini paylaşıyor burda acımasızca yorumlar daha çok sinirlendiriyor

Sağolun sizin gibi ince düşünen hanımlar olmasa ne olur bu kk hali,insanlar dertlerini paylaşıyor burda acımasızca yorumlar daha çok sinirlendiriyor
Kimse sana acimasizlik yapmiyor tatlim.. ama pembe bulutlardasin.. ayaklarin yere bassin diyorherkes sen israr ediyosun.. ne diyelim kendin bilirsin

Valla canim bazilari seni anlamayip elestirebilir ama benim cevremde senin gibi iki örnek oldu. Gormeyen yasamayan bilmez bazi aileler gercekten cok bencil kizlarini evin hizmetcisi olarak goruyorlar abilerinin isi olunca ona kosturuyorlar evin isi sende... Bu hayat senin guzelim sakin kararindan vazgecme yarin obur gun olduklerinde mirasini tüm abilerin alacak tek cocuklari sen degilsin hepsi senin kadar sorumlu...

Yurt disina cikamasan da birileriyle tanisip evlen derim. Hic olmazsa kendi evinin cocugunun sikntisini cekersin onayları olmasa dahi...

Aynen benim de arkadasimin halasina aynisini yapti abileri ve ailesi birisi ev tasinir bu kizi cagirirlar temizlige bebek dogar o cagrilir bos diye annesi babasi hasta o gece gunduz basinda bekler bekar diye resmen acik acik evlenmesine izin vermiyorlardi aileye kim bakacak diye. En sonunda kurdu yuvasini kurtuldu.

Aman şekerim sen de... Tamam normalde ailenon fikri onemli ama kendin bul birini gerekirse de izinsiz evlen tabi sacma sapan biri degil soyle kendine uygun sevebilecegin. Bu stresi cekip yaslanip kiz kurusu olacagina kendi cocuklarinin kahrini cekersin.... Senin ailen 45 ine gelsen de izin vermez.

Aynen durum anlattığınız gibi, bir vasıf Yok diye milletin ayak işleri resmen yaptırıyorlar umarım kurtulurum,evlenirim çok korkuyorum yA hep böyle devam ederse diye

He ya...
Helede almanyada. Ben avukat olarak alman vatandaşı olmama rağmen zor iş buldum. Akademisyenler iş bulamıyor.

Konu sahibi almanyayi cennet sanıyor galiba.

iste bende onu diyorum, millet okuyor uni mevzunu adamlar is bulamiyor, dedigin gibi birde alman vatandasi oluyor. Ama bu bulacakmis.

Ben yeterince güzel bir sekilde anlattim, ama verdigi cevaplari okuduysaniz eger, bu 25 yasindaki kizimizn hayalleri 15 yasinda bir kizdan farksiz oldugunu anlayacaksiniz.

Ben yeterince güzel bir sekilde anlattim, ama verdigi cevaplari okuduysaniz eger, bu 25 yasindaki kizimizn hayalleri 15 yasinda bir kizdan farksiz oldugunu anlayacaksiniz.
Siz güzelce mi anlattınız bırakın Allah aşkına sizinle iletişime geçen insanların vay haline ayriyrten yazarım inşlh gidince görürsünüz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…