Teeeeee almanyaya gitmeyi planliyorsunda tr icinde baska sehire neden gitmiyorsun diye soramadan da edemicem. Senin niyetin bana pekde masumca gelmedi acikcasi
Siz bilirsiniz saygı duyarım düşüncenize Benim orda yanında yaşayacağım akrabalarım var, şehir dışında kimin yanında yaşarım ayrı ev tutma falan demeyin sakın..Teeeeee almanyaya gitmeyi planliyorsunda tr icinde baska sehire neden gitmiyorsun diye soramadan da edemicem. Senin niyetin bana pekde masumca gelmedi acikcasi
Evet öyle tek kurtuluş bu yoksa bende kolay olanı yapmak isterimKonu sahibine bir cok yorumda bulunduk istediginin neredeyse imkansiz oldugunu ama tek care kurtulus olarak bunu gördügü icin bence bu kadar diretiyor ama malesef sonunda hayal kirikligina ugrar. Oturum almadan calisamaz. Oturum alabilmek icinde önemli bir sebeb gerek evlilik gibi okul gibi.
peki bir alternatifiniz varmi. Hani olmadi diyelim ne yapmayi düsünüyorsunuz? Bence evlilik yapin cok gelmek istiyorsaniz (saka yada kücümsemek icin demiyorum gayet ciddiyim)Evet öyle tek kurtuluş bu yoksa bende kolay olanı yapmak isterim
bilmiyorum inşlh bunu mecburi olarak görmem. Allah büyük herkese yorumları için teşekkürlerpeki bir alternatifiniz varmi. Hani olmadi diyelim ne yapmayi düsünüyorsunuz? Bence evlilik yapin cok gelmek istiyorsaniz (saka yada kücümsemek icin demiyorum gayet ciddiyim)
Eee abiniz kalsın orda demiş istemiyor yani? Zaten mesleğiniz yokmuş iş bulamazsanız abiniz mı bakacak size orda? O da evlenip ailesini kurarsa napacaksiniz?Bende çok istiyorum gitmeyi eğer orda kötü bir hayatım olsa bile burda kalıp kendime bu kötülüğü yapamam Eminim izin vermeyecek babam ama elimden geleni yapacam
Akrabalarinin yanina KA LA MAZ SIN kimse istemez. Öz abin bile kalsin orda gelmesin demis, bide diyorsun ki gel dedi. Hangis dogru? Yengene sordun mu? Bin kere sordum sana bu soruyuSiz bilirsiniz saygı duyarım düşüncenize Benim orda yanında yaşayacağım akrabalarım var, şehir dışında kimin yanında yaşarım ayrı ev tutma falan demeyin sakın..
Ama kaç kere cevapladım halam yıllar yılı gel yanıma diyor, abimde annem le babam yalnız diye vicdan yapıyor kalsın onların yanında demiş yoksa ciddi konuşmadım onlarlaAkrabalarinin yanina KA LA MAZ SIN kimse istemez. Öz abin bile kalsin orda gelmesin demis, bide diyorsun ki gel dedi. Hangis dogru? Yengene sordun mu? Bin kere sordum sana bu soruyu
Ama kaç kere cevapladım halam yıllar yılı gel yanıma diyor, abimde annem le babam yalnız diye vicdan yapıyor kalsın onların yanında demiş yoksa ciddi konuşmadım onlarla
Hayır konuşmadım onunla,ama eğer onay vermezse kalacak 2. Alternatif yerim varrrYok ben YENGENIN yani abinin esinin, o gidip kalmayi planladigin evin hanimina sordun mu diyorum? Onun onayini aldin mi diyorum???
Hayır konuşmadım onunla,ama eğer onay vermezse kalacak 2. Alternatif yerim varrr
Halamın yanında kalırım hanımefendi çok istemezseSana gelme kalma diyemeyecegi icin, abinle kavga edecekler. Kadincagizin huzunu bozacaksin birde. Yani cidden saka gibisin, dil bilmedigin bir yere gidip calisabilecegini saniyorsun ama, TR icinde gidip kendine tek göz oda kiralayip ise girmeyi gözüne kestiremiyorsun.
Halamın yanında kalırım hanımefendi çok istemezse
Yurt dışi derken nerisi?
Eğer avrupaysa unut...
Bence sen trde hayatıni kur veya yurt dışından evlen fırsatın varsa. Unutmadan... evlensen bile bir veya 2 sene sürer vize işlemlerin. Avrupa icin konuşuyorum
Almanyaymis, orda daha oturum alamamis yeni evli bi abi varmis, kendisine gelme diyormus, ama gitsede kapinin önünde birakmazmis. Ayrica birde hala varmis, yilardir kendisini cagiriyormus. Dilde ögrenirmis, ise de girer calisirmis. Cok basit aslinda baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?