Bu güne kadar yaşamayan ben

Teeeeee almanyaya gitmeyi planliyorsunda tr icinde baska sehire neden gitmiyorsun diye soramadan da edemicem. Senin niyetin bana pekde masumca gelmedi acikcasi

Konu sahibine bir cok yorumda bulunduk istediginin neredeyse imkansiz oldugunu ama tek care kurtulus olarak bunu gördügü icin bence bu kadar diretiyor ama malesef sonunda hayal kirikligina ugrar. Oturum almadan calisamaz. Oturum alabilmek icinde önemli bir sebeb gerek evlilik gibi okul gibi.

Teeeeee almanyaya gitmeyi planliyorsunda tr icinde baska sehire neden gitmiyorsun diye soramadan da edemicem. Senin niyetin bana pekde masumca gelmedi acikcasi
Siz bilirsiniz saygı duyarım düşüncenize Benim orda yanında yaşayacağım akrabalarım var, şehir dışında kimin yanında yaşarım ayrı ev tutma falan demeyin sakın..

Evet öyle tek kurtuluş bu yoksa bende kolay olanı yapmak isterim

peki bir alternatifiniz varmi. Hani olmadi diyelim ne yapmayi düsünüyorsunuz? Bence evlilik yapin cok gelmek istiyorsaniz (saka yada kücümsemek icin demiyorum gayet ciddiyim)
bilmiyorum inşlh bunu mecburi olarak görmem. Allah büyük herkese yorumları için teşekkürler

Kiz gene mi sen :) tatlim caresizligini anliyorumda.. tutturdun bi yurtdisi sevdasi.. her kafasina esen gidebilseydi suan nufus patlamasi yasarlardi..vizesiz giremezsin oturumsuz calisamazsin.. oturum almak icin ya okul ya is ya da evlilik yolu sart! Abinde istemiyir seni yaninda?! Ee nasil olcak bu is? Bulundugun yerde bi is bulup calismayi dusunsen daha gercekci olacaksin..

Bende çok istiyorum gitmeyi eğer orda kötü bir hayatım olsa bile burda kalıp kendime bu kötülüğü yapamam Eminim izin vermeyecek babam ama elimden geleni yapacam
Eee abiniz kalsın orda demiş istemiyor yani? Zaten mesleğiniz yokmuş iş bulamazsanız abiniz mı bakacak size orda? O da evlenip ailesini kurarsa napacaksiniz?

Siz bilirsiniz saygı duyarım düşüncenize Benim orda yanında yaşayacağım akrabalarım var, şehir dışında kimin yanında yaşarım ayrı ev tutma falan demeyin sakın..
Akrabalarinin yanina KA LA MAZ SIN kimse istemez. Öz abin bile kalsin orda gelmesin demis, bide diyorsun ki gel dedi. Hangis dogru? Yengene sordun mu? Bin kere sordum sana bu soruyu

Akrabalarinin yanina KA LA MAZ SIN kimse istemez. Öz abin bile kalsin orda gelmesin demis, bide diyorsun ki gel dedi. Hangis dogru? Yengene sordun mu? Bin kere sordum sana bu soruyu
Ama kaç kere cevapladım halam yıllar yılı gel yanıma diyor, abimde annem le babam yalnız diye vicdan yapıyor kalsın onların yanında demiş yoksa ciddi konuşmadım onlarla

Ama kaç kere cevapladım halam yıllar yılı gel yanıma diyor, abimde annem le babam yalnız diye vicdan yapıyor kalsın onların yanında demiş yoksa ciddi konuşmadım onlarla

Yok ben YENGENIN yani abinin esinin, o gidip kalmayi planladigin evin hanimina sordun mu diyorum? Onun onayini aldin mi diyorum???

Hayır konuşmadım onunla,ama eğer onay vermezse kalacak 2. Alternatif yerim varrr

Sana gelme kalma diyemeyecegi icin, abinle kavga edecekler. Kadincagizin huzunu bozacaksin birde. Yani cidden saka gibisin, dil bilmedigin bir yere gidip calisabilecegini saniyorsun ama, TR icinde gidip kendine tek göz oda kiralayip ise girmeyi gözüne kestiremiyorsun.

Halamın yanında kalırım hanımefendi çok istemezse

Halamın yanında kalırım hanımefendi çok istemezse

Istemez tabi, niye istesin yeni evli biri yaninda baskasini? Ne icin? Hemde calismayan birini? Almanyada da kolay kazanilmiyor para canim. Bir daha tekrarliyorum, Üniversite mezvunu ana dili gibi almanca bilen adama is yok canim burda, almanin kendisine bile is yok.....

Yurt dışi derken nerisi?
Eğer avrupaysa unut...

Bence sen trde hayatıni kur veya yurt dışından evlen fırsatın varsa. Unutmadan... evlensen bile bir veya 2 sene sürer vize işlemlerin. Avrupa icin konuşuyorum

Yurt dışi derken nerisi?
Eğer avrupaysa unut...

Bence sen trde hayatıni kur veya yurt dışından evlen fırsatın varsa. Unutmadan... evlensen bile bir veya 2 sene sürer vize işlemlerin. Avrupa icin konuşuyorum

Almanyaymis, orda daha oturum alamamis yeni evli bi abi varmis, kendisine gelme diyormus, ama gitsede kapinin önünde birakmazmis. Ayrica birde hala varmis, yilardir kendisini cagiriyormus. Dilde ögrenirmis, ise de girer calisirmis. Cok basit aslinda baksana

He ya...
Helede almanyada. Ben avukat olarak alman vatandaşı olmama rağmen zor iş buldum. Akademisyenler iş bulamıyor.

Konu sahibi almanyayi cennet sanıyor galiba.

25 yaşında izin çıkmasını mı bekliyorsunuz? işi de geçtim belki maddi açıdan ihtiyacımız yok bahanesine sarılabilirler ama bir aile kızının evlenmesine nasıl karşı çıkar.aileyi dinlemekte bir yere kadar yani.

ben sizin yerinizde olsam abi bile olsa yanına gitmem. zaten istemiyor anlaşılan.başka bir çözüm bulun. önce bi işe girin derim. kimseye yük olmayın.

Bazi yorumlari okudum.
Almanya'ya yeni evli abinin yanina gitmeyi istiyormussun.
Orada itilirsin guzelim, gelinin suratini cekip, evliliklerinde sorun yasamalarini istemezsin dimi?
Bn seni anliyorum, illa ki o evden kurtulmak istiyorsun.
Egitimin yok.
Calisacagin isler ayakalti isler olacak, onu bilerek git oraya, dil bilmedigin icin bi ton cankan kilikli kekoyla muhattap is yapicaksin calisirsan.
Bende yurtdisindayim, yasadigim ulkenin vatandasiyim, 7 sene gobegim catladi biseyleri yoluna koyana kadar, ki esim burali,gelir gelmez is bulmama ragmen bocaladim.
Hic mi egitimibn yok, aciktan okusan olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…