Bu günler geçer mi ?

Babanın bu kadar uzatmasını anlayamıyorum Sevda

Yanlış anlama afedersin sanki sevgilinle seni basmış gibi, nedir yani ne namussuzluğunu görmüş, bu kadar üzerine gelerek ne yapmayı amaçlıyor ki...

Birini sevmen ciddi bir şeyler düşünmen suç mu?

Başkalarının dolduruşuna gelip seni nasıl rencide edebilir böyle. Allah yardımcın olsun canım babanla bu aralar hiç diyalog kurma mesafe koy biraz. Belki dank eder kafasına bir şeyler...

İnşaAllah hayırlısıyla atanırsın da belki baska bir sehirde yaşamaya başlarsın artık :26:

İnşallah Lokumum. Tek çıkış yolum bu.

Okuldan mı dedi ve atandı mı dedi,hepsi bu kadar.Anneme de bir şey sormamış başka.Zaten Ramazan girdiğinden beri konuşmuyoruz. Amin canım,çok sağ ol...

Uzun uzun samimice yazmışsınız,öncelikle çok teşekkür ederim desteğinize.Yok,babamı tanıyorum.Mesele başkasından duymuş olması değil.Mesele benim hayatımda birinin olması.Onun nezdinde bu namussuzluk,hafiflik...Cahiliye devrindeki kadınlara benzetti beni bugün.Hakaretlerin boyutu aklımın sınırlarını aştı yani.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.

Ablacım desteğin için çok teşekkürler.

Valla keşke bassaydı,tövbe... Yani hiç değilse evet yaptım ve bedelini ödüyorum derdim kendi kendime...Şimdi ? Yapmadığın şeyin diyetini öde.:2:

Bana dedikleri inan koymadı bana.Allah biliyor çünkü beni de sevgilimi de.Anneme dedikleri çok acıttı içimi.25 yıllık hayat arkadaşını ağlattı ya,bana meydan dayağı çekse benim canım yanmaz.Buz gibiyim.

Baban cidden cok abartmis belliki cok kirilmissin tabikide bir genc kizin sevdigi olacak bu gayet dogal bisi neden boyle sozler sarfetmis sana anlamis degilim birde ustune ustluk annenede soylenmis kendisi sevmemismi anneni nasil evlenmis acaba o elin kizi degilmiydi ? kiskaniyor olsa bile boyle sozler soylemesi cok yanlis ben nisanlandiim donemleri hatirliyorumda babam benimle konusmak bile istemiyordu !

Görücü usulü evlenmişler ama sevmiş,zorla değil yani.Bilmiyorum valla,ben üstünde düşünmek bile istemiyorum.

Biz de Ramazan girdiğinden beri konuşmuyoruz,evin yüz karası olduğum için.

Görücü usulü evlenmişler ama sevmiş,zorla değil yani.Bilmiyorum valla,ben üstünde düşünmek bile istemiyorum.

Biz de Ramazan girdiğinden beri konuşmuyoruz,evin yüz karası olduğum için.

Cnm sakin kendini uzme baban hatali ! sen kendini bildigin surece onun sarfetmis oldugu kotu sozlere kafani takma ! gorende cok kotu bisi yaptigini zannedecek ! anlayana iste bu mubarek ramazan ayinda cok ayip etmis

Sevda
Konunu şimdi gördüm neler olmuş böyle inanamıyorum
sen böyle anlatınca ben de ilk basılma anımı hatırladım , babam saygısızlık yapıp gizlice mesajlarımı okkumuştu ama bana tepki vermemişti sadece neden benden habersiz? demişti
yani babam tepki vermese bile çok kötü hissediyordum kendimi o yüzden çok üzüldüm bu duruma
baban kolay hazmedecek gibi değil ve madem öyle sen en kısa zamanda nişanlanmaya falan bak canım
zamanı yakın mı sence?

Bu arada her ne yaşarsan yaşa aile içinde unutuluyor zamanla
Yani ben çevremde bunu gördüm
Seninki de büyük bir şey değil
Bence o yüzden zamanla herşey normale döenebilir

Bu arada her ne yaşarsan yaşa aile içinde unutuluyor zamanla
Yani ben çevremde bunu gördüm
Seninki de büyük bir şey değil
Bence o yüzden zamanla herşey normale döenebilir

meryemcim bence babası mutlaka erkek arkadaşı olabileceğini düşünmüştür...
mübarek gecede babasına söyleyenler kimlerse allah bildiği gibi yapsın..babasının gururu ondan incinmiş bence..

dem öyle deme..çok üzüldüm..boşvesin babanda onlarda nasıl insanlarmış..allahın izni ile bu günlerde geçer..

meryemcim bence babası mutlaka erkek arkadaşı olabileceğini düşünmüştür...
mübarek gecede babasına söyleyenler kimlerse allah bildiği gibi yapsın..babasının gururu ondan incinmiş bence..

Bence de öyle...
söyleyenlerin o dilini neyse bu arlar iyice Gülen'e benzedim :)))

Bence burada babasına da pek kızmamak gerek,çünkü kim bilir neler duydu ve bunu başkalarından öğrendi yani az çok anlıyorum ama burada Sevda madur duruma düşüyor:26:

Babana evlenmeyi düşünüyoruz ciddiyiz desen
yaw görücü usulü mü evlenmeni istiyorlar anlamadım neden şerefin haysiyetin gitmiş??
Ben gerçekten anlamadım ki bir ilişkiyi yaşayanlar belirler o ilişkinin seviyesini sen karakterli insansan ona göre olur ilişkin de seviyeliysen seviyeli olur ya da...bunda bir şey yok sana güvenmesi lazımdı çok üzüldüm gerçekten..
Söyle baba beni tanıyorsun senin onurunu kıracak bir şey yapmadım sadece seviyoruz ve ciddiyiz desen?? Ya da önce anneni ikna et o konuşsun

sevda arkadaş ya tam karar vermediyse sevdiği kişi ile ilgili ..sanki çok eskide yaşıyoruz bu saçmalık nedir :44:

sevda arkadaş ya tam karar vermediyse sevdiği kişi ile ilgili ..sanki çok eskide yaşıyoruz bu saçmalık nedir :44:
yani o da var ..bilemedim en uygun açıklama ciddiyiz geldi ama sonra olmazsa da bin laf gelir yine babasından..bilmiyorum Allah yardımcısı olsun konu sahibi arkadaşın umarım babasının gözü açılır bir çevresine bakar..

Baban cok asiri tepki vermis acaba etraftan nasil bi doldurmaya maruz kaldi Allah insanlari islah etsin..

Ayrica yasin basinda kucuk degilki 14-15 yasinda degilsin ki.. 23 yasinda meslegini eline almis bir insansin bundan sonra hayatinda olucak insanla ciddi biseyler evlilik dusuneceksin belkide babana boyle soylersen daha ilimli yaklasabilir.

Sen yine normal konus canim babandir bak adam hastaymista. Ben seni utandiricak hic bi sey yapmadim hayatim boyunca de. Nasil buraya kadar gelmiski.

ya gerçekten anlamak imkansız, babanı gaza getirmişler konusuna kesinlikle katılmıyorum çünkü bir baba kendi gözüyle sokak ortasında kendi kızının uygunsuz hareketini bile görse millete laf söyletmez, ne bilim baba dediğin koruyucudur, kıskançtır ama senin babanın klasik baba kıskançlığıyla alakası yok davranışlarının, olamaz da. hiç bi açıklaması olamaz. Şimdiye kadar sabretmişsin bir şekilde olaylar bu aşamaya gelmiş, davranışlarını değiştirmemiş demek ki senin değişmen gerekiyor. Biz evlatlar anne-baba haksız da olsa bazen vicdan azabı bazen suçluluk ne yapacağımızı bilemiyoruz ama bu konuda senin vicdan azabı duyacağın bir konu yok. İnanamıyorum yani bi de bası boş serserileri peşine takmış. onlara nasıl güveniyor? zaten bu kız bu yolun yolcusu diye onlar sana zarar verirse? çünkü o gözle bakıyorlar sana. İyi gözle bakmıyorlar ki. Ağlamak, köseye çekilmek işe yaramıyor lutfen tavrını koy. gerekırse arkanı dön. gerekırse arsızlaş. Lütfen gücenme ama bu gidiş pek hayırlı durmuyor. allah yardımcın olsun.

Birileri kızın mıncıklattı demiş o nasıl lafsa millete de koz lazım en ufak şeyi abartır da abartırlar karşıdakini üzmek için artık içten içe neyin fesatlığıysa..

Canim gecmis olsun.Allah sabir versin zor bir durum.simdi ben obur konunuda okudumda soyle bir teorim var.sevgilin ogretmen geldiginde ha ogretmen evinde ya misafir hanede ya da bi tanidiginda kaldi babanin bu saydigim yerlerde bir tanidigi ya da polis olup sivil gezen bir tanidigi varsa seni onhnla gordukten sonra kim diye bakip ad soyad ogrenmis olabilir.bunu babana soyleyenlerinde niyetinin babanin etrafinda seni taniyan seni begenen bi yakinina dusunen birileri olduklari icin baban belki sinirle seni verir diye dusunduklerini dusunuyorum nedense..cunku sen yanlis bir sey yapmadim elele bile dolasmadkm diyorsun..bence babanada agir ucuk seyler soylememislersir cunku baban ya Allah korusun kalp krizi gecirirdi ya da doverdi namus meselesi edip.onlar sadece gordjk yaninda biri vardi suymus vs demislerdir ama babalar abartmayi sever.ondan sana kan kusturuyor..sevgilinde ogretmense askerligini bi ay kislada sonra gorev yerinde calisarak yapacak muhtemelen askerlik size sorun olmaz ama bence suc etmiste bastirir gibi skmdi biseyler yapmayin bekleyin siz atanin oyle tanistirin sozlenin vs.babanizida duymayip iftira atanlara hakkinizi helal etmediginizi soyleyin yeter. Umarim yardimci olabilmisimdir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bu yazı bana öyle tanıdık geldiki anlatamam yaaa ben üniversitede hazırlıktayken babam sevgilimi öğrenmişti beni dövdü annamede tokat atmıştı annemin kalbinde sorun var nefesi kesilmişti sonra babam günlerce konuşmadı gece odama gelip okul hayatın bitti okula gideceğinimi sanıyorsun filan demişti sonra görüşme dedi tmm dedim ama görüşüyoruz yıllardır şimdi okulda3. sınıftayım gözümde çok kara kendi bilir isterse okuldan alsın nedense umrumda degil okuldan almak derken okul paramı ödemez bende gidemem öyle yani geen haftada amcam evine dinleme cihazı koymuş manyak kayıt yapmaya başlamış sonra kuzenimle yengemin konuşlarından kuzenimin sevgilisinin oldugunu öğrenmiş yengeminde büyücüye gittiğini ve daha neler neler kızın telefonunu duvarda parçaladı filan sabret herşey bir gün geçecek

sevgilimle aynı lisedeydik okuldan çıktık otobüs durağına geldik o günde küstük konuşmuyorduk el elede degildik neyse durak doluydu orda bi banka oturduk beklemeye başladık sonra karşı caddede amcamın arkadaını gördüm telefonla konuşmaya başladı bana bakıyordu kesin amcamı arayacak dedim aramışta telefonu kapttıı 1 dkka geçmeden amcam beni aradı nerdesin filan diye bende yalan söylemedim duraktayım arkadaşımla dedim bagırdı çağırdı annemi aramış benden sonra adam meger iftira atmış bana işte şu caddede gezdiler sonra durağa gittiler filan demiş yalandı herşeyin üzerine yemin ediyorumki iftiraydı annem inanmadı bana sonra aradan yıllar geçti kuzenimin olayı ortaya çıkınca amcam babama bu durumu anlatmış birde sevgilimle bi piknik yerine gitmişiz küçük bir köye bunuda yıllar sonra duydum amcam durakta arkadaşıyla durabilir ama pikniğe gitmiş ben 3 yıl küstüm demiş babama gldüm iftira çünkü sevgilim şuanda askerde o aradıgında sonrdum gittik mi hiç diye güldü ben hayatımda oranın yolunu bile bilmem dedi

Birileri kızın mıncıklattı demiş o nasıl lafsa millete de koz lazım en ufak şeyi abartır da abartırlar karşıdakini üzmek için artık içten içe neyin fesatlığıysa..

Tovbe yarabbi nasil bir laf Allah o insanlara akil fikir versin insanin gunahini aliyorlar durduk yere. Onlarinda kizlari bacilari vardir elbet etme bulma dunyasi. Cok uzuldum su anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…