Bu hafta sonucu alacaklar buraya

1)mersinli............................6 ocak.....pozitif
2)sevdanehri54...ve ay_ser....7 ocak....negatif..negatif
3)gel...................................8 ocak....negatif
4)hilal85..............................10 ocak...pozitif
5)La Tarte...........................11 ocak

Son düzenleme:
evet test günüm 8 ocaktı ama malesef bugün tam anlamıyla adet oldum

noluyor ya bu hafta sonucu alacak olanlara.ilk negatifi sabah alinden aldık.sonra benim lekelenmeler bu seferde senin kanaman başladı.umarım böyle devam etmez.ben testini yaptır derim ve ilaçlarını bırakma.üzülme dicem ama ağlıcaksın hıçkıra hıçkıra.bu kadar telaş,bekleyiş,o kadar zorlu aşamalr insan meyvesini istiyor.tekrar başa dönmek çok zor geliyor ama 5 gün sonra alışıyorsun.bu sefer bidaha denemek için gün sayıyorsun.herşeyin sonu değil unutma.ama bana yarınki sonucu bildir meraktayım canım.

hiç sorma canım kanamam olduğunda şoka girdim hiç beklemiyorum ama şimdi bile başladım toparlanmaya allah önce sağlık versin bidaha yaparım inş dualarım seninle inan çok istiyorum senden güzel haber senin ilkinde testten öncemi sonramı kanaman olmuştu canım

benim testten 3 gün önce olmuştu kanamam.pozitif çıktı ama resmen adet olmuştum fakat değerlerim gayet iyiydi yani hiç belli olmuyor.üzme kendini hamile olabilirsin kanama bişeyi değiştirmiyor.

slm kızlar,madem öyle;benim de test günüm 7 ocak:)))hadi bakalım hayırlısııııııııııı

alinn canımm geçmiş olsunn...inşş 2.denemendee yüzün gülerrr....
kızlarrr adett olupp pozitif sonuç alanda varr ondann çokk kafanıza takmayınn..inşş sizde kanama olupdaa pozitif sonuç alanlardan olursunuzz.....

ayyyyyyy kızlar ınsaalh hepınız hayırlısyla ıyı haberler alırsınız canlarım benım
hepınıızn duygusunu anlıyoruz ama elımızden bır sey gelmıyor allah yardımcınız olsun

kızlar 2. negatif haberi malesef benden geldi umarım sonuncusu olur allahım size yaşatmasın çok zor

gel, ne denir bilemiyorum.umudunu yitirme.hayırlısı değilmiş diye düşün.ne desek sana boş şimdi.umarım Allah bu üzüntünün kat kat fazlası sevinç yaşatır sana..benim de 2 günüm kaldı test için ama bir belirti olması gerekiyor mu?eğer gerekiiyorsa ben de yok

gell geçmişş olsunn..inşş son negatifinn olurrr.....diğer denemende evlatlarına kavuşursunn...

ayserrr bendede hiç bir belirtiii yokkk..sadece bazennn adet sancısı giriyorr kasıklarımaaa..onuda adet olucamm diyee korkuyorumm....

ya ben de adet sancısı da yok.sarı bir akıntım var.derler ya hani,hamile kalınca akıntı olur diye...böyle bişey mi acaba?

rabbim isteyen herkesin sağlıklı bir şekilde meleklerini kucaklarını nasip eylesin

gaz sancın var mı peki hilal?benim düne kadar felaketti sancım.bugünse normale döndü.canımı acıtmıyo...

gaz sancımm aradaa oluyorr ayserrr...hatta 3.günümdüüü çokk kötüü sancımm olmuştuuu hatta bebeklerim düşücekk diyee korktumm o kadardıı..ama şimdi ara ara sancımm oluyorrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…