Bu hafta sonucu alacaklar buraya

Ayyy canım yaa varya topıgı zor actım baktım enson sen yazmıssın ıcımden dedım bu kesın hamıle
canım gozun aydın kesın 2kızım yaaa hadı bakalım artsın degerlerın
canım senın kacıncı denemendı bu ayyy cok sevındım yaaaaaa

ilk tebrik eden ben olayım.çok sevindim canım.ikiz bile olbilir bu değerle bence:)

canım gözün aydın bitanem rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah maşallah değerine canım benim 12. gün değerim 125di canım şu an 7. ayımıza yaklaştık teyzoşumuz inşallah seninde değerin kat kat katlanır :Saruboceq:bayanssulusmile

amiiiiiiiiiiiin sağolun kızlaaarrr çok sağolun.iyiki varsınız annemden önce size haber verdim.dualarınızı istiyorum.

amiiiiiiiiiiiin sağolun kızlaaarrr çok sağolun.iyiki varsınız annemden önce size haber verdim.dualarınızı istiyorum.

cnm bnmmmmm çokkkk tebrik ederim.Allahım sağlıkla kucağına alcağaın günleride görürsün inşallah değerinde maşallah gayet iyidarısı bzlre olsun inş.kendine dikkat et tamamammıkaydirigubbakcemile5

Tebrikler mersinli çok güzel bir haber okadarda testte canın sıkılmıştı hepimizin umudusun

gözün aydın canım hayırlı olsun seninle aynı gün ögrendik bana 3 tane tranver edilmişti senin degerinde yüksek belki çoğuldurkaydirigubbakcemile5

Ahhh mersınlı bırde yok yere morlını bozmustun yaabak gordummu bebeklerın senleymıs sıkma o guzel canını canım hadı bakalım senden katlanan degerlerde beklıyoruz habersız bırakma bızı

mersinli tebrik ederim ayyyy ne guzel ya ardarda guzel haberler bu sene tup bebekte patlama yasancak superrrrrrrr tekrar tebrıkler :lepi: alkisalkisalkis

:lepi::lepi:hihoyyythihoyyytcanım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canim ALLAH tamamina erdirsin insallahh ...

Saglikla kucagina almak da nasip olsun ..

Cok sevindim gercekten .. Hamile haberleri beni her zaman mutlu etmistirr ..

9 ay sorunsuz ve cok güzel bir hamilelik diliyorum ..

Darisi bizlere insallahhhhh ...... olumunekankayizsmile

mersinlii tebrik ederimm canımmm....ilk pozitifi gördükk şükürlerr olsunnnn.....inşşş arkandann bizlerdeee hamileyizz yazarızzz....rabbim tamamına erdirsinn inşşş...

mersinlii tebrik ederimm canımmm....ilk pozitifi gördükk şükürlerr olsunnnn.....inşşş arkandann bizlerdeee hamileyizz yazarızzz....rabbim tamamına erdirsinn inşşş...

inş senin pozitif haberinide yazacaz buraya canım.ALLAH herkese nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…