kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr pozitiiiiiiiiiiiifffffffffffff çıktı.Rabbime şükürler olsun pozitif çıktı.158 çıktı.değerim sizce nasıl?kalbim duracak şimdi.ayyyy ALLAH herkese yaşatsın bunu.herşey için teşekkürler.
amiiiiiiiiiiiin sağolun kızlaaarrr çok sağolun.iyiki varsınız annemden önce size haber verdim.dualarınızı istiyorum.
amiiiiiiiiiiiin sağolun kızlaaarrr çok sağolun.iyiki varsınız annemden önce size haber verdim.dualarınızı istiyorum.
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr pozitiiiiiiiiiiiifffffffffffff çıktı.Rabbime şükürler olsun pozitif çıktı.158 çıktı.değerim sizce nasıl?kalbim duracak şimdi.ayyyy ALLAH herkese yaşatsın bunu.herşey için teşekkürler.
kaçıncı gün değerin canım??
mersinlii tebrik ederimm canımmm....ilk pozitifi gördükk şükürlerr olsunnnn.....inşşş arkandann bizlerdeee hamileyizz yazarızzz....rabbim tamamına erdirsinn inşşş...
selam kızlar benim sonucum negatif maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?