Bu hafta sonucu alacaklar buraya

Allah hepimizin yanında olsun inşallah.hayırlısyla yavrularımızı bize kavuştursun.umarım bundan sonra buradaki sonuçlar hep pozitif olurr....

kızlar çok tşk ederim benim size tek tavsiyem çok kaptırmayın kendinizi oluruna bırakın dinlemeyin kendinizi çünkü dinledikçe bişeyler bulunuyor ben yaptım siz yapmayın çok zor ama şoku atlatınca kendime gelmeye başladım inş bidahaki sefere

kızlaaaaaaaar sabah saat 8.30 da kan vermeye gidiyorum.bana çok çok dua edin.inş.size güzel haberlerle dönerim.ilk müjdeyi burdan ben veririm inş.çok heyecanlıyım.sabah olmaz bugün bana.iyi geceler hepinize.

hadiii ilk güzell haberiiiii sen verirsinnnn inşşşş......bencedeee senin içinn bu gece bitmezzzz:)))))

Hayirli ve mutlu haberlerle gel insallah mersinli ..

Bizlere sonuc ne olursa olsun haber vermeyi unutma ...

Dualarimiz seninlee ...

Insallah hamilesindir r...

kızlar kanı verdim zaman geçsin diye geldim yattım.daha sonucum çıkmadı.1.30 da sonucum çıkacak.size haber verecem kızlar merak etmeyin.

slm kızlar benim transverimin sekizinci günü sabah idrar testi yaptım iki cizgi gördüm inşallah gebeyimdir

slm kızlar benim transverimin sekizinci günü sabah idrar testi yaptım iki cizgi gördüm inşallah gebeyimdir

inşallah canım ikinci çizgi silikte olsa çıkmışsa hamişsindir canım rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallahyerimseniben:Saruboceq:

kızlar kanı verdim zaman geçsin diye geldim yattım.daha sonucum çıkmadı.1.30 da sonucum çıkacak.size haber verecem kızlar merak etmeyin.

inşallah hamişim diye kocamn bir başlık açarsın canım dualarımız seninle:Saruboceq::CüvCüv:

Mersıncım senın sonucunu bende merak edıyorum hadı bakalım

teşekkür ederim çok heyacanlıyım ayrıca kasığımda çok ağrıyor belimde adet olacam diye korkuyorum rabbim tüm istiyenlere nasip eylesin

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr pozitiiiiiiiiiiiifffffffffffff çıktı.Rabbime şükürler olsun pozitif çıktı.158 çıktı.değerim sizce nasıl?kalbim duracak şimdi.ayyyy ALLAH herkese yaşatsın bunu.herşey için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…