Bu hafta sonucu alacaklar buraya

la tarte den haberi olan varmı.dün onunda sonucu açıklanacaktı kızlar?oda bu topicteydi?ses çıkmadı merak ettim.

la tarte den haberi olan varmı.dün onunda sonucu açıklanacaktı kızlar?oda bu topicteydi?ses çıkmadı merak ettim.

benı merak etmişsınız saolun kızlar erken kanamam başladı ve 15 gun kadar hastanelerdeyım meğer pozitif ama düşükten ötürü yatırdılar kanamam 7 gun devam etti ama değerlerım artıyor devamlı yatacağım dualarınızı eksık etmeyın tum hamıle arkadaşların sorunsuz hamıle geçirmelerı umuduyla..

la tarte gecmıs olsun canım durdumu kanaman ıns bundan sonra sıkıntısız gecer hamılelıgın.tebrık ederım bu arada dıkkat et kendıne ve bebıse

ay canım gözün aydın.merak etme yatarsan problem olmaz.3 ayı dinlenerek geçir atlatırsın inş.senin adına çok sevindim.inş.sorunsuz geçer canım.

değerin kaç çıkmıştı.

kızlar ara aara hala devam edıyor peçeteyle sılınce gelıyor artık değerım 3500lerde şimdilik kan geldıkçe çok üzülüyorum çok teşekkürler saolun kızlar değer 70 ile başlamıştı..bu kan neyın nesı allaha emanet edıyorum

kızlaaaaaaaaaarrrr nerelerdesiniz ya?bizim burdaki grubumuz hoştu.ne zamandır haber alamıyorum sizlerden.hilal noldu ultrasona girdinmi?ebi senden ne haber?la tarte senin son durumun ne oldu?sizleri merak ediyorum kızlar.

Kızlar bencede burdan kopmayalım benim son durumum keseyi allahıma şükürler olsun gördüm kanamam durdu ama kalkmadan yatıyorum kese çok aşağıda tutunmuş Sadece Allaha sığınıyorum rabbim inşallah hepimizn sağlıklı kucaklarımıza almayı nasip eder..Fazla giremiyorum haftaya dr.a gideceğim..

mersinli sen nasılsın umarım iyi gidiyodur..

canım çok şükür gayet iyi gidiyor.dün alttan ultrasona girdik yine kalp atışını gördük.artık merkezle işim kalmadı sadece test sonuçlarımı yarın ordan alacam ve işim bitecek orda.artık kendi druma başlıcam.şuanda herşey yolunda çok şükür.bebişimi söyledim herkese.tek kese zaten.seninde kanaman durmuş çok şükür.ama bolbol dinlen canım.iyi bak kendine yorma kendini.

merhaba kızlar..mersinli ebinin topiğinde sormuşsun orayada yazmıştım...bendede 1 kese gözüktü kalp atışıda gözüküyor dedi dr..haftaya perşembe yine gidicem inşş kalp atışını bende o zaman duyarım...latarte canım kanamanın durmasına sevindim kesen aşağıdaymışş amatutunmuş sonucunda inşş herşey yolunda gider hepimiz için.....

Bende yarin sonucu alicam Allahin izniyle nolur bana da dua edin pozitif olsun okadar cok korkuyorum ki test bile yapmaya gitmek istemiorum

git gittt inşş sende güzel sonuç alırsın..zatenn son zamanlarda hep güzel sonuç alanlar var inşş sizlerde pozitif sonuç alanlardan olursunuz...

kızlar test sonuçlarım güzel çıkmış.idrar kan testi falan yapıyorlar ya.bide bişey soracam kendi kadın doğumcumu aradım bana 12.haftaya kadar tüp bebek merkezine devam et dedi sonra bana geleceksin dedi.neden acaba?benim için problem değil merkezdeki drumdanda çok memnunum da neden olduğunu merak ettim sadece.

Bende merak ettim acaba neden oyle soyledi 12 hafta boyunca farkli biseymi yapiliyorki acaba ben gerci hep ayni doktorla devam edicem.Bu arada bende bugun aldim pozitif sonucumu.Ama doktorum 2,5 hafta sonra gelmemi istedi

Bende merak ettim acaba neden oyle soyledi 12 hafta boyunca farkli biseymi yapiliyorki acaba ben gerci hep ayni doktorla devam edicem.Bu arada bende bugun aldim pozitif sonucumu.Ama doktorum 2,5 hafta sonra gelmemi istedi

canım seni kutluyorum.inş.kucağına almayıda RABBİM nasip eder.

mrb arkadaşalar bende aranıza yenı katıldım..benımde test sonucum 6 şubatta çok heycanlıyım
sizleri takip ettim paylaşımlarınız çok güzel bende aranıza katılmak istiyorum sizlerle paylaşmak istiyorum günler geçmek bilmiyo umarım herşeyin hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…