sağol canım.sen de kendini streste uzak tut ve dikkat et.haıyrlısıyla bebeklerinle kucaklaş..
sevdanehri,kaderdaşım.ne desem boş sana da.şuan diyecek bişey yok.geçer heralde acısı..
canım gunaydın tabıkı allah once saglık sıhhat versın ondan sonra bebek saglımız olmadan neyeyararkı occuklarımız olmus.ulun bey sana dondumu ne konustunuz senu merkeze cagırdı canım senın sonucun kac cıkmıstı benımkı 0,85 dı
bır arkadas daha olumsuz almıs canlarım uzulmeyın bu gunlerde gececek ve hepbırlıkte ınsaalh 2,denememıze baslıcaz allah kısmet ederse kızlar cumanız mubarek olsun
sevda nehrım ıslerım vardı mesajını yenı gordum canım sen kacıncı gun transfer oldun doktora sor nıy 2 cıkmıs canım.bende adet gec oldum kımılerı 12,gunu goremden cozunuyor ama ınsanda bır umıtlenme oluyor dımı ben ulun beye gıttıgmıde yıne ultrason muayenesı oldum ulun byede dedım umıtlenıyorum adet olmayınca dıye senı cok ıyı anlıyorum ama bır sey yok bırkac gunde cozunursun demıstı ben transfrın 16.gunu adet oldum aldıgımız ıgnelerden oluyormus canım sana umıt vermek ıstemem ama bazende bebek oluyormus doktor beyde dedı ama oda dusuk yanı. hayırlısı kafana takılan herseyı sor ılgısızlıgını dıyodun anlat yanı.3,gunden sonra nasıl gelısmmıs embrıyon canım anlatırmsın yaa
canım yaa benım 10 yumurtam toplanmıstı 6 sı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs 2 sı ıyı kalıtede oldugundan onlar transfer olduydu senden tamamı kac yumurta toplandı 9 dollenme super ama demekkı bır yerde bır aksaklık olmus tabıkı arastırlmak lazım canım benım yaa senınkı kısa protokolmuydu.sık ınternete gıremıyonmu canım senınle gorusmek ısterım ıstersen tup bebekte kac ksıyız olan yere gel bız genelde orda takılıyouz senınle yazısmak guzel cunku kader arkadasıyız ve doktorlarımızda aynı ınan bırbırını daha ıyı anlıyor.hee buarada bende 3,gun transfer olmustum ama nasıp ıste
benım ebroyolarımın bırı 2.kalıte dıgerıde 2-2,5 arasıymıs senınkıler hangı kalıtedeydı canım
merhaba arkadaşlar benim daha sonuç kısmıma çok var ama bende adet olmayı bekliyorum umut tüp bebek merkezinde dr süleyman bey ile başlayacağız arşatırmalarım sonucunda dr emre beyi ve süleyman beyi buldum umut tüp bebek merkezini arayıp neslihan hn ön bir bilgi alıp randevu aldım süleyman beyden de ilk aşamada çok memnun kaldım eşimde emre bey ile görüştü inşallah ikinci denemelerinizde yüzünüz güler
kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr pozitiiiiiiiiiiiifffffffffffff çıktı.Rabbime şükürler olsun pozitif çıktı.158 çıktı.değerim sizce nasıl?kalbim duracak şimdi.ayyyy ALLAH herkese yaşatsın bunu.herşey için teşekkürler.
sağol canım benim çok güzel anlatmışsın herşeyi boshayallersmile
inşallah dediğin gibi 2.güzel sonuç alırız
tabiki haberleşelim bende her zaman kk deyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?