Bu hafta sonucu alacaklar buraya

yaaaaaaaaaa benimde moralimm bozulduuu...herkess negatiff sonuç almışş....
sevdanehrii ve ayserr geçmiş olsunnn...inşş diğer denemelerinizdee yüzünüzz gülerrr....

sağol canım.sen de kendini streste uzak tut ve dikkat et.haıyrlısıyla bebeklerinle kucaklaş..

sevdanehri,kaderdaşım.ne desem boş sana da.şuan diyecek bişey yok.geçer heralde acısı..

evet canım hergün biraz daha azalıyo acı mafoldumben bugün daha iyiyim inşallah ikincisinde tutunur bize bebişlerimiz moralini bozma desemde biliyorum ortalıkta sersem gibi gezen biri oluyosun ama geçiyo sağlığımız olsun eşimiz iyi olsunda yine yaparız herşeyin hayırlısı diyelim..

canım gunaydın tabıkı allah once saglık sıhhat versın ondan sonra bebek saglımız olmadan neyeyararkı occuklarımız olmus.ulun bey sana dondumu ne konustunuz senu merkeze cagırdı canım senın sonucun kac cıkmıstı benımkı 0,85 dı
bır arkadas daha olumsuz almıs canlarım uzulmeyın bu gunlerde gececek ve hepbırlıkte ınsaalh 2,denememıze baslıcaz allah kısmet ederse kızlar cumanız mubarek olsun

evet canım dün akşam aradı izah etti benden çok ümitli olduğunu embriyolarımın çok iyi olduğunu ama 3.günden sonra ilerleyemediğini ve bununda nedenlerine bakılacak işte yani sana denilen şey sanırım kromozom genetik işlemler yarın gidicez randevu aldım.benim sonucum 2 çıkmıştı canım sen adet oldunmu canım bu arada ne kadar zamanda adet oluyoruz doktor 1 haftaya kadar olursun dedi normalde ayın 5 nde adet tarihimdi.seninde cuman mübarek dualarımız kabul olsun :Saruboceq:

kızlar cok gecmıs olsun yaa cok uzuldum ne guzel olcaktı hepımız pozıtıf olsaydık.sız kendınızı sımdı dınlenmek ve kafa dagıtmak ıcın nadasa bırakın.maddı manevi toparlanmaya calısın bol bol dısarı cıkın.evde kendı kendınıze kalmayın.allah 2.sınde kucagınıza almayı nasıp etsın ins.saglıkla sıhhatle gelsin bebislerınız

sevda nehrım ıslerım vardı mesajını yenı gordum canım sen kacıncı gun transfer oldun doktora sor nıy 2 cıkmıs canım.bende adet gec oldum kımılerı 12,gunu goremden cozunuyor ama ınsanda bır umıtlenme oluyor dımı ben ulun beye gıttıgmıde yıne ultrason muayenesı oldum ulun byede dedım umıtlenıyorum adet olmayınca dıye senı cok ıyı anlıyorum ama bır sey yok bırkac gunde cozunursun demıstı ben transfrın 16.gunu adet oldum aldıgımız ıgnelerden oluyormus canım sana umıt vermek ıstemem ama bazende bebek oluyormus doktor beyde dedı ama oda dusuk yanı. hayırlısı kafana takılan herseyı sor ılgısızlıgını dıyodun anlat yanı.3,gunden sonra nasıl gelısmmıs embrıyon canım anlatırmsın yaa

benim transferim 3.günü oldu neden 2 çıktı bilmiyorum yarın sorcam.evet aynen öyle bir adet olsam tamamen rahatlıcam aslında ben rahatım biliyorum yok ama işte eşim hala ümitleniyo belki test yanlıştır diyo lmaz: sırf rahatlasın diye bugünde idrar testi yaptım onu göstercem akşam iyice anlasın negatif olduğunu :umursamaz: bende hafta sonu sökülürüm sanırım.eşim zaten söyleyecekmiş doktora davranışlarını alsanaalsanasmile 3.günden sonra gelişmem olayı yani şöyle tam olarak belli değil de 3.güne kadar 9 döllenmiş yumurtam iyiydi 2 sini transfer ettiler 7 sini de biraz daha gözlem altında tutup dondurcaklardı ama hiçbiri 3.günden sonra gelişmedi demek istediğim buydu yani doktorunda anlattığı buydu buna bakacaklar anladığım kadarıyla kaydirigubbakcemile2

canım yaa benım 10 yumurtam toplanmıstı 6 sı ısleme alınmıstı 3 dollenmıs 2 sı ıyı kalıtede oldugundan onlar transfer olduydu senden tamamı kac yumurta toplandı 9 dollenme super ama demekkı bır yerde bır aksaklık olmus tabıkı arastırlmak lazım canım benım yaa senınkı kısa protokolmuydu.sık ınternete gıremıyonmu canım senınle gorusmek ısterım ıstersen tup bebekte kac ksıyız olan yere gel bız genelde orda takılıyouz senınle yazısmak guzel cunku kader arkadasıyız ve doktorlarımızda aynı ınan bırbırını daha ıyı anlıyor.hee buarada bende 3,gun transfer olmustum ama nasıp ıste

benım ebroyolarımın bırı 2.kalıte dıgerıde 2-2,5 arasıymıs senınkıler hangı kalıtedeydı canım

canım benim 16 yumurtam toplandı 13 ü işleme alındı 9 döllendi..yani baya iyiydi.evet aksaklık olabilir doktora bu yüzden şaşırdı sonuca açıkçası.Ama olmayınca olmuyo işte.kısa protokoldü canım benimde.evet genelde netteyim bir topiğe takılıyorum arada da buraya geliyorum o topiğede gelirim canım nedemek.tabiki çok iyi oluyo bilmediklerimizi öğreniyoruz destek oluyoruz birbirimize opuyorumnanaktan

benım ebroyolarımın bırı 2.kalıte dıgerıde 2-2,5 arasıymıs senınkıler hangı kalıtedeydı canım

canım ben derece olarak bilmiyorum sadece 8 hücreliydi onu biliyorum doktormu söylemişti 2.kalite falan diye bana söylenmedi öyle birşey.ilk önce 2 hücreli oluyomuş sanırım sonra 4 sonra 8 falan diye gidiyomuş

ben once transfer yapılmıstı dedım bebekelrımın fotograflrını goreyım embrıyo halınde sonra orda yatrken embroylog geldı 7 hucrelı oldugunu dedı.normlade ılk dollenıyor ılk gun sonra 3-4 hucre daha sonra 6-8 gıt gıde artıyor yanı ıkımıznkıde ıyıymıs yanı canım.evet doktorun yanına esımı gondermsıtım ben doktor demıstı esıme yumurta kalıtesını canım.ayy canım ben transfer esnasında cok duygulsnmıtım hele yatakta embroyolara bakarken aglamıstım esım geldı ne oldu degınce bunlara baktıkca sevıncten aglıyom demıstım cok farklı bır sey yaa.sımdı bıle gozumden yas aktı ınsanın yınede bır kosesınde yara kalıyor ama zamanla bunları hep unutcaz ve dahada hırsla 2,baslıcaz ınsaalh.normalde bılmıom benım yumurta coguna gore az ama doktor en kotu 5 ten asagı yumurta toplanan ınsanlarınkı dedı.bırde cok yumurta olması cok onemlı degıl cekırdeklı olması cok onemlı dedı bunları sanada anlatacaktır zaten senınkıde cekırdeklı 16dan 13 u ısleme alınmıs masaalh ıyı yanı ınsaalh canım bakalım 2,de artık aynı zmanda yaparsak bulusuruz yıne orda yaptırrsak tabı.ama nette goreselım ınsan cok acemı oluyor ya konusalım ınsan dert ortagını burda buluyor cunku anlayan cevrede yokkı

sağol canım benim çok güzel anlatmışsın herşeyi boshayallersmile
inşallah dediğin gibi 2.güzel sonuç alırız
tabiki haberleşelim bende her zaman kk deyim..

merhaba arkadaşlar benim daha sonuç kısmıma çok var ama bende adet olmayı bekliyorum umut tüp bebek merkezinde dr süleyman bey ile başlayacağız arşatırmalarım sonucunda dr emre beyi ve süleyman beyi buldum umut tüp bebek merkezini arayıp neslihan hn ön bir bilgi alıp randevu aldım süleyman beyden de ilk aşamada çok memnun kaldım eşimde emre bey ile görüştü inşallah ikinci denemelerinizde yüzünüz güler

inş.herşey yolunda gider canım sende bebeğini kucağına alırsın 9 ay sonra.sakin ol asla stres yapma kendine.bide ne kadar az kişiyle paylaşırsan o kadar iyi olur çünkü çevredeki insanların merakı insanı daha çok tedirgin ediyor eğer olmazsa diye.başarılar canım.

canım çok ama çok sevindim senin adına umarım sağlıkla kucağına almayı naship etsin ama hatırlıyorsan senden yana ben çok rahattım sanki hissetmiştim hayılı olsun

sağol canım benim çok güzel anlatmışsın herşeyi boshayallersmile
inşallah dediğin gibi 2.güzel sonuç alırız
tabiki haberleşelim bende her zaman kk deyim..

cnm bende umta yaptırmıştım ılk denemem tuttu duştu sonra 1 tane dondurulmuş embrıyonumuz vardı o da tutmadı bende raporu çıkartır çıkartmaz yedıtepe unıv. başlayacagım umutta bende duşunmuyorum herkeze baslangıç kısa protokol ??? arastırma yok koyun gıbı sıralıyorlar ben cok pişmanım halbulkı ben zeynep kamılde başlamıştım uzun protokol onermışlerdı çök kalabalık dıye umutta gıtmıştım keske gıtmeseydım bende sımdı yedıtepe ve ya maltepe unıv. duşunuyorum

ya kızlarrrrr hilal den haberi olan varmııııı ve nevin senin ne zamannnnnn ayyy sızı merak edıyorum

merhahabalar, transferimin 6. günü . adet belirtilerim hep bir hafta önceden başlar ve başladı . diğer iki tüp bebek denememde de böyle oldu ve sonuç negatif. pozitif sonuç alan arkadaşlar adet olacağını zannedip pozitif sonuç alan var mı?
ltfn. yardım.

canım benimde aynen öyle oldu 4. günü başladı ve malesef 9. günü kanamam oldu arkası kesilmedi ama ben çok korkmuştum sancım başladığında fakat o kadar çokki sancısı olupta hamile olan benim sana tavsiyem sakın kendini adet olacakmışsın gibi şartlama ben yaptım sen yapma sakin ol ve çok dinlen inş güzel haberlerini alırız bol şans benim durumum seni etkilemesin çünkü sancısı oldupta tutan çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…