Bu hayat hep böyle mi geçecek ?

sensizlink

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2016
686
146
33
Merhaba arkadaşlar,
İyi akşamlar herkese,
Yine ben ve yine kocam..
Keşkelerle dolu bir hayatım,
Mutsuz bir evlilik,
Sonumu bilmediğim karanlık bir yol..
Eşimle ben olamıyoruz.Bu aşikar.Bitecek birgün bu evlilik..
Ben onu gün içinde hiç arayıp sormam,o mesaj atarsa cevap yazarım. ve o da bunu görmüş durumda ve o da aramayı kesti artık. gün içinde beni hiç aramıyor.
(Kendisi bir ilde 2 yıllık üni okuyor şuan sadece sınavlarına gidiyor,orda kalmıyor) yine orda şuan..
Dün gitti.
Ama hafta sonu buradaydı,yani annesigilde.. ben kendi annemlerde kalıyorum.
Yılbaşına benim yanımda girmeyi düşünemedi,öyle bir talebi olmadı..
O ailesiyle,ben ailemle girdik.
Bana devamlı (Seni çok seviyorum,Seni çok özledim gibi mesajlar attı) ve duramadım dedim ki; aramızda kilometreler yok, farklı ülkelerde de yaşamıyoruz özleyen insan gelir görür,bana gerçekliği olmyan şeyler söyleme dedim..
Birkaç defa benim ailemin yanında tartıştık,bana onu bahane ediyor,ben o insanları üzmemek için gelmedim diyor. bişey demedim.
Ertesi gün aradı ve; bana hep kötü davranacaksan ben değişmem diyorsan bunu bana söyle ben de umutlanmayım,kendi halimde takılayım dedi.. ben de; tamam nasıl istiyorsan öyle yap madem dediğin gibi olsun dedim teli kapattım..
Ha birde bana birdaha beni sevdiğini ve özlediğini vs söylemezsen sevinirim dedim. tamam dedi. dünden beri hiç ses yok. Bugün 2 mesaj attı cevap atmadım..
Şuan finalleri için okuduğu şehirde ve ben onun nerde kaldığını,ne yediğini,sınavının nasıl geçtiğini hiçbir şeyi merak etmiyorum..
O kadar ruhsuz bir insan oldum ki..
Nasıl bir imtihandır bu?
İçimi dökmek istedim, okuduğunuz için gözünüze sağlık...

Bu nasıl evlilik sen kendi evinde o kendi evinde madem birarada yasamiycaktınız birlilte yaşayacağınız zaman evlenseydiniz ya.
Sizinki evlilik değil sevgililik

Bu nasıl evlilik sen kendi evinde o kendi evinde madem birarada yasamiycaktınız birlilte yaşayacağınız zaman evlenseydiniz ya.
Sizinki evlilik değil sevgililik

böyle birevliliği kimse gibi ben de hayal etmedim..

Neden ayrı evlerdesiniz?
Adam bu kadar alttan alırken neden siz tavır yapıyorsunuz?
İstemiyorsanız neden evliliğinizi sürdürüyorsunuz?

Kusura bakma da eşin ailesinin yanına gittiği Zaman kv diyememiş mi karın nerede oğlum? Diye çok kızıyorum böyle oğlunu hala bekar gören ailelere...

Neden ayrı evlerdesiniz?
Adam bu kadar alttan alırken neden siz tavır yapıyorsunuz?
İstemiyorsanız neden evliliğinizi sürdürüyorsunuz?

Eşim bir şehirde 2 yıllık üni okuyor,ama sadece sınavlarına gidiyor yani bir dönemde toplam 20 gün felan kalıyor o şehirde,vize ve finallerde.. oraya gittiği dönemde beni aileme bırakıyor, ve kendisi haftasonu geldiğinde ailesinde kalıyor. durum bu..

Kusura bakma da eşin ailesinin yanına gittiği Zaman kv diyememiş mi karın nerede oğlum? Diye çok kızıyorum böyle oğlunu hala bekar gören ailelere...

Bilmiyorum yaa. onun ailesinde kalmayı pek istemiyorum belki sordu ve bana söylemiyor hiç bilmiyorum..

Ben yine bişey anlamadım. O şehirde 20 gün kalıyorsa 20 gün sonra evinize gelsin. Hafta sonları geliyorsa yine evinize gelsin. Neden annesine gidiyor?
Diğer sorularıma da cevap alırsam daha elle tutulur bir yorum yapacağım.

Bilmiyorum yaa. onun ailesinde kalmayı pek istemiyorum belki sordu ve bana söylemiyor hiç bilmiyorum..
O seninle kalsın o Zaman çok saçma. Normal Bir günü anlayabilirim ama yılbaşı aileyle kutlanır. Aile de evlendikten sonra eş tir.

Şöyle anlatayım bir dönemde ünilerde vize ve finaller oluyor ya, vize için gitti mesela 10 gün kaldı bu hafta finaller var sömestr tatili öncesi yine gitti ve 10 gün orda sınavlara gidecek.. 10 günün sonunda tamamen geldiğinde birlikte eve gidiyoruz zaten, haftasonu geldiğinde ise dediğim gibi benim yanıma gelip kalmayı değil ailesinin yanına gitmeyi tercih etti. yılbaşına da ayrı girdik. ve bana gerekçe olarak ta ; ailemin yanında birkaç defa ağız kavgası yaptık kendisiyle yine öyle birşey olur ve o insanları üzmek istemiyorum dedi..
Bana beni çok özlediğini söyleyip te haftasonu için yaşadığımız şehre gelmesine rağmen yanıma gelmemesi yüzünden tavır yaptım.. özleyen insan gelir görür diye..

siz neden eviniz de kalmıyorsunuz?o gelince,evinize gelsin.evde tek kalamıyorum derseniz,o yokken bir yakınınız siz de kalabilir.
ayrıca,yılbaşında o gelmediyse,siz gitseydiniz.sadece o değil,siz de bu evliliği devam ettirmek istemiyor gibisiniz.

O devam ettirmek istediğini ve çabaladığını söylüyor hep..
Ailemden ayrılmaya daha alışamadım ve yalnız kalmamak için buraya geliyorum,çok kardeşim veya ablam da yok yanımda kalabilecek ben ailemde kalıyorum böyle..

Bence ikinizde henüz ailelerinizden kopamamışsınız,o gelmediyse siz gitseydiniz...

bence eşiniz çaba gösteriyor ama sizden bir ışık göremiyor.siz söyleseydiniz,yeni yıla beraber girmek istediğinizi,ya,sen gel ya da ben geleyim diye.niye çekiniyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…