- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Bu nasıl evlilik sen kendi evinde o kendi evinde madem birarada yasamiycaktınız birlilte yaşayacağınız zaman evlenseydiniz ya.
Sizinki evlilik değil sevgililik
Neden ayrı evlerdesiniz?
Adam bu kadar alttan alırken neden siz tavır yapıyorsunuz?
İstemiyorsanız neden evliliğinizi sürdürüyorsunuz?
Kusura bakma da eşin ailesinin yanına gittiği Zaman kv diyememiş mi karın nerede oğlum? Diye çok kızıyorum böyle oğlunu hala bekar gören ailelere...
Eşim bir şehirde 2 yıllık üni okuyor,ama sadece sınavlarına gidiyor yani bir dönemde toplam 20 gün felan kalıyor o şehirde,vize ve finallerde.. oraya gittiği dönemde beni aileme bırakıyor, ve kendisi haftasonu geldiğinde ailesinde kalıyor. durum bu..
O seninle kalsın o Zaman çok saçma. Normal Bir günü anlayabilirim ama yılbaşı aileyle kutlanır. Aile de evlendikten sonra eş tir.Bilmiyorum yaa. onun ailesinde kalmayı pek istemiyorum belki sordu ve bana söylemiyor hiç bilmiyorum..
Şöyle anlatayım bir dönemde ünilerde vize ve finaller oluyor ya, vize için gitti mesela 10 gün kaldı bu hafta finaller var sömestr tatili öncesi yine gitti ve 10 gün orda sınavlara gidecek.. 10 günün sonunda tamamen geldiğinde birlikte eve gidiyoruz zaten, haftasonu geldiğinde ise dediğim gibi benim yanıma gelip kalmayı değil ailesinin yanına gitmeyi tercih etti. yılbaşına da ayrı girdik. ve bana gerekçe olarak ta ; ailemin yanında birkaç defa ağız kavgası yaptık kendisiyle yine öyle birşey olur ve o insanları üzmek istemiyorum dedi..Ben yine bişey anlamadım. O şehirde 20 gün kalıyorsa 20 gün sonra evinize gelsin. Hafta sonları geliyorsa yine evinize gelsin. Neden annesine gidiyor?
Diğer sorularıma da cevap alırsam daha elle tutulur bir yorum yapacağım.
O seninle kalsın o Zaman çok saçma. Normal Bir günü anlayabilirim ama yılbaşı aileyle kutlanır. Aile de evlendikten sonra eş tir.
siz neden eviniz de kalmıyorsunuz?o gelince,evinize gelsin.evde tek kalamıyorum derseniz,o yokken bir yakınınız siz de kalabilir.
ayrıca,yılbaşında o gelmediyse,siz gitseydiniz.sadece o değil,siz de bu evliliği devam ettirmek istemiyor gibisiniz.
24 ikimiz de.Yaşlar kaç ?
24 ikimiz de.
yoo hayr ailesinden hiçbir destek yok. şuan ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyorMaddi bağımsızlık var mı ? Yoksa ailesi mi bakıyor size ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?