- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
bence eşiniz çaba gösteriyor ama sizden bir ışık göremiyor.siz söyleseydiniz,yeni yıla beraber girmek istediğinizi,ya,sen gel ya da ben geleyim diye.niye çekiniyorsunuz ki?
Şöyle anlatayım bir dönemde ünilerde vize ve finaller oluyor ya, vize için gitti mesela 10 gün kaldı bu hafta finaller var sömestr tatili öncesi yine gitti ve 10 gün orda sınavlara gidecek.. 10 günün sonunda tamamen geldiğinde birlikte eve gidiyoruz zaten, haftasonu geldiğinde ise dediğim gibi benim yanıma gelip kalmayı değil ailesinin yanına gitmeyi tercih etti. yılbaşına da ayrı girdik. ve bana gerekçe olarak ta ; ailemin yanında birkaç defa ağız kavgası yaptık kendisiyle yine öyle birşey olur ve o insanları üzmek istemiyorum dedi..
Bana beni çok özlediğini söyleyip te haftasonu için yaşadığımız şehre gelmesine rağmen yanıma gelmemesi yüzünden tavır yaptım.. özleyen insan gelir görür diye..
yoo hayr ailesinden hiçbir destek yok. şuan ben çalışmıyorum ama eşim çalışıyor[/QUOT
bu şekilde evliliğiniz yakında biter. Maddi olarak da bağlı değilsiniz. Evinde dur. Kocan haftasonu gelince evimizde olalım de. Evli barkli adam. Sende artık evli olduğunun farkında ol. Sorumlulukların var.
Oturup konuşmazsanız ve msj attığında cevap vermezsen gün içinde aramazsan o iş yaş...
Seviyorsan evliliğine sahip çık
Sorsun bakalım arkadaşlarına kaç kişi eşinden ayrı kalıyormuş
ya ben söylemem. o düşünsün isterim. gurur yaparım yine söylemem..
Hah şimdi oldu. Bunda bu kadar sorun edip büyütecek bişey yok. Ailenizle olmanınkeyfini çıkarın.
Yılbaşı meselesinde de siz neden arayıp birlikte olmak istediğinizi söylemediniz ya da ailenizin evine davet etmediniz?
Sizde anneniz ile geçirmişsiniz Yılbaşını .Evinize geçip birlikte geçirelim diye plan yapsaydınız ,hazırlık vs falan gelirdi kanımca...
Sorsun bakalım arkadaşlarına kaç kişi eşinden ayrı kalıyormuş
Haklısınız.. Ailem gibisi yok ya karşılıksız seven tek onlar.
Yılbaşı konusunu ise söylemedim ya,o düşünsün istedim hatta gelir belki diye bekledim normal ev kıyafetlerimden ziyade daha güzel giyindim, iş çıkış saatini hesaplayıp.. ama yok gelmedi ben de gururumdan gel demedim..
Olmaz ama öyle. Bekledim, istedim, düşledim vs gibi kelimeler sana haep hayal kırıklığı yaşatır.
Mutlu evliliğin sırrı beklentilerini, isteklerini, kızgınlıklarını, kırgınlıklarını dile getirmekten yani iletişimden geçer. Mutsuz evliliklerin %90'ında da sorun iletişim kuramamaktır.
Eşin anlayışlı bir adam anladığım kadarıyla, alttan alıyor, sevgisini özlemini dile getiriyor. Senin için de zor olmamalı bunlar.
Evet,ikimizin de olmadı böyle bi talebi..
Merhaba arkadaşlar,
İyi akşamlar herkese,
Yine ben ve yine kocam..
Keşkelerle dolu bir hayatım,
Mutsuz bir evlilik,
Sonumu bilmediğim karanlık bir yol..
Eşimle ben olamıyoruz.Bu aşikar.Bitecek birgün bu evlilik..
Ben onu gün içinde hiç arayıp sormam,o mesaj atarsa cevap yazarım. ve o da bunu görmüş durumda ve o da aramayı kesti artık. gün içinde beni hiç aramıyor.
(Kendisi bir ilde 2 yıllık üni okuyor şuan sadece sınavlarına gidiyor,orda kalmıyor) yine orda şuan..
Dün gitti.
Ama hafta sonu buradaydı,yani annesigilde.. ben kendi annemlerde kalıyorum.
Yılbaşına benim yanımda girmeyi düşünemedi,öyle bir talebi olmadı..
O ailesiyle,ben ailemle girdik.
Bana devamlı (Seni çok seviyorum,Seni çok özledim gibi mesajlar attı) ve duramadım dedim ki; aramızda kilometreler yok, farklı ülkelerde de yaşamıyoruz özleyen insan gelir görür,bana gerçekliği olmyan şeyler söyleme dedim..
Birkaç defa benim ailemin yanında tartıştık,bana onu bahane ediyor,ben o insanları üzmemek için gelmedim diyor. bişey demedim.
Ertesi gün aradı ve; bana hep kötü davranacaksan ben değişmem diyorsan bunu bana söyle ben de umutlanmayım,kendi halimde takılayım dedi.. ben de; tamam nasıl istiyorsan öyle yap madem dediğin gibi olsun dedim teli kapattım..
Ha birde bana birdaha beni sevdiğini ve özlediğini vs söylemezsen sevinirim dedim. tamam dedi. dünden beri hiç ses yok. Bugün 2 mesaj attı cevap atmadım..
Şuan finalleri için okuduğu şehirde ve ben onun nerde kaldığını,ne yediğini,sınavının nasıl geçtiğini hiçbir şeyi merak etmiyorum..
O kadar ruhsuz bir insan oldum ki..
Nasıl bir imtihandır bu?
İçimi dökmek istedim, okuduğunuz için gözünüze sağlık...
Çok değişik bir evlilik. Eşiniz okuyor siz annenizde o annesinde. Benim anlamadığım sizin eviniz nerde, kim çalışıyor, evlilik nerde? Siz bence ilgi bekliyorsunuz. Sevildiğinize dair bir uğraş. Madem özlüyor beni görmek için çaba sarfetsin istiyorsunuz gibi geldi. Bence ilk önce evlendiğinizi idrak edin derim eşiniz belli sizi seviyor yani bence öyle yazdıklarınızdan onu çıkardım. Ne kadar ayrı yaşasanızda hala hayatınızda peki tamamen hayatınızdan çıkardığınızda evli olmadığınızda mutlu olcak mısınız eğer evetse ne eşinizin vaktini alın ne de siz vakit kaybedin.
Bu nasıl evlilik diye sormuyor mu aileniz size? Hadi o yanına gelmedi akıl edemedi vs siz neden gitmediniz yanına?
insan eşine yılbaşını beraber geçirmek istediğini söylemeyerek neyin gururunu yapar ben anlamadım..
sürekli bir beklenti içindesiniz doğal olarakta eşinizin haberi olmayan beklentiler bunlar..
kendinizi ifade edip isteklerinizi dile getirmezseniz adam ne bilsin..
siz kalkıp gidip sürpriz yapsaydınız yılbaşında madem..
Seviyordur ona Bi şey diyemem ama evliliği benimseyememiştirÇok sevdiğini,çok özlediğini söyleyip te birşey yapmaması en çok sinirimi bozan .. nerdeyim ya çok mu uzağındayım özleyen insan gelir görür. bana yalandan söyler gibi bu sözlerle avutması sinirime dokundu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?