Bu hayat hep böyle mi geçecek ?

kendin ettin kendin buldun.
sevmediğin halde evlendin.

kocan da aynı. kendi etti kendi buldu.
sevilmediğini bile bile evlendi.

beraber mutsuz takılın gittiği yere kadar.

Eşiniz adım atmaya çalışıyor önceki problemleri bilemiyorum ama sanki barışma iyi bi evlilik yoluna girme konusunda duvar ören sizmişsiniz gibi geldi yazdıklarınızdan. Hatalıysada o hatalarda boşanmadıysanız hala birlikteyseniz bırakında kendini affettirsin. Ben ne canavarların içinden ne aşk böcükleri çıktığını gördüm.
eşinizi sevmiyor musunuz?

Ortak bir eviniz yokmu, bence sende hatalısın kendi evinde kal eşini sıcacık karşıla sanki ikinizde evli olduğunuzu unutmuş gibisiniz canım.

Ortak bir eviniz yokmu, bence sende hatalısın kendi evinde kal eşini sıcacık karşıla sanki ikinizde evli olduğunuzu unutmuş gibisiniz canım.

Sizin bu tavirlariniz bence esinizin imtihani olmus.

erken evlilik.

daha sevgili kavgalarını atlatmadan evlilik olmamalıydı.

kendi başına kalamayan ailesinden kopamamış iki çocuğun sevgililiği bu.

olgunlaşmadan evlilik olmamalı yaşla alakası yok olgunluğun. ikiniz de yeterince büyümemişsiniz. umarım boşanmadan büyürsünüz.

açıklamalarınızla bırlıkte konunuzuda okudum, siz çalışmıyor iseniz ve yalnız kalamıyorsanız sınav donemlerınde sızde esınızle bırlıkte gıdın, yada evınızde kalıp esınızı bekleyın evlı ınsanın anasınınevınde işi olmaz, bayramda tatılde gıdılır uc bes gun kalınır donulur...
esınız de haftasonu geldıgınde anasının evıne degıl kendı evıe gelsın, özel gunlerı bırlıkte gecırın yuada hep beraber aıleler ıle gecırın ama ayrı gayrı olmasın....
siz daha evliliği oturmamışken ayrılmayı kafanıza koymusunuz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…