Bu hep böyle mi gidecek

Yaralibiri

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2019
86
125
23
31
Merhaba hanımlar.. nasıl yazacağımı ne yazacağımı bilemeden yazıyorum. Siliyorum tekrar yazıyorum. Derdim eşim ve artık saygı olmayan evliliğimiz. Evleneli henüz 2 sene olmasına rağmen birbirimize olan saygımızı yitirdik sanki. Çok şeyler yaşandı . Hem yaşananlardan hem sanki birbirimize zıt karakterlere sahip oldugimizdan tahammülümüz kalmadı sanki birbirimize. Oysa ki çok büyük aşkla evlenmistik. Bilmiyorum nereye kadar gider bu evlilik,nasıl gider. Böyle gitmeyeceği kesin ama. Konuşurken genelde kavga ediyoruz artık. Bı bakıyorum çok iyiyiz. Bı de diyorum boşanacagim artık ben bundan çekemiyorum. . Son çırpınışlar gibi geliyo sanki tüm olanlar. Kafam çok karışık. Niye böyle oluyor nasıl çözmemiz lazım. Çocuğum da var. Hep aklımda o var. O olmasa çoktan bosanmistik gibime geliyor.Buraya niye yazdığımı da bilmiyorum . Siz akıllı hanimlarsiniz. Belki benim hayatıma dokunacak öneri verirsiniz diye belki de.. okuduğunuz için teşekkür ederim.

Bu kadar az ayrıntıya çift terapisine gitmenizi önermek dışında ne denebilir bilemedim. Eşiniz ona bile yanaşmıyorsa, ilişkinizi umursamayan, çaba göstermeye erinen adamla da daha fazla zaman harcamayın. İnsan çocuklarının elbette anne babasıyla aynı çatı altında, mutlu bir aile içinde büyümesini ister ama ortada mutlu bir aile yoksa, o ailenin de çocuklara bir faydası olmuyor.

Birbirinizi anlamaya çalışın. Düşüncelerinizi konuşmalarınızı dinleyin. Hemen boşanmayı düşünmeyin.

Kavgaların sebepleri neler? Belki de bu karantina döneminden kaynaklanıyordur. Maalesef aşk çözüm olmuyor hiçbir şeye. En önemli şey saygı çiftler arasında. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bu kadar az ayrıntıya çift terapisine gitmenizi önermek dışında ne denebilir bilemedim. Eşiniz ona bile yanaşmıyorsa, ilişkinizi umursamayan, çaba göstermeye erinen adamla da daha fazla zaman harcamayın. İnsan çocuklarının elbette anne babasıyla aynı çatı altında, mutlu bir aile içinde büyümesini ister ama ortada mutlu bir aile yoksa, o ailenin de çocuklara bir faydası olmuyor.
Önerdim çokça. Ama yanaşmadı. Kavga sonrasında ben trip atınca barışan çoğunlukla o olur. Ama düzeltmeye çalışsa da bı süre sonra yine aynı ölüyor

Eski konunuzu okudum.Eşiniz düğününüzden 2 hafta önce başka bir kızdan hoşlanmış sonra siz cesaret edemediğiniz için o an bitirememişsiniz ne desem bilmiyorum.Bu durumu unutamadınız sanırım
Yok ben o zaman öğrendim benden önce olan bı mevzu ama onu da çok Zaman unutamadım. Çokça yüzüne vurdum benden sakladığı için

Sayginizi bitirecek hangi olaylari yasadiginizi belirtmis olsaydiniz daha uygun yanitlar alabilirdiniz.
Eski konumda biraz bahsetmiştim. Onun ailesi yüzünden çok kavgalar ettik. Anne babasina denilmemesi gerekeni ben ona o benimkilere söyledi.bunlara rağmen düzeltmeye calissakta herşeyi halı altına supurmusuz

Iki tarafin da caba gostermesi gerekiyor. Tartisma olacagini hissettiginiz zaman sohbeti uzatmayin
Iki tarafin da caba gostermesi gerekiyor. Tartisma olacagini hissettiginiz zaman sohbeti uzatmayin
Kavga etmezsek de hiç bir şey çözüme ulaşmıyor sanki . Ben bı süre trip atıyorum.sonra normal davranıyor o . Ben trip atarken yoruluyorum. Yine çözümsüz kaliyo

Back
X