Bu hep böyle mi gidecek

Eski konumda biraz bahsetmiştim. Onun ailesi yüzünden çok kavgalar ettik. Anne babasina denilmemesi gerekeni ben ona o benimkilere söyledi.bunlara rağmen düzeltmeye calissakta herşeyi halı altına supurmusuz
Sizi anliyorum, benzer durumlardan muzdarip olarak bosanma davasi actim. Agir seyler unutulmuyor.

Sizi anliyorum, benzer durumlardan muzdarip olarak bosanma davasi actim. Agir seyler unutulmuyor.
Aynen çok yara aldım bu evlilikte. Kesinlikle kabul edemeyeceğim sözlere ve tavırlara maruz kaldım. Allah yolunuzu ve bahtinizi açık etsin. Sızın de mi eş ailesi yüzünden kavgalar cikti

Size nasil davranılmasını istiyorsanız öyle davranın eşinize size saygı ve sevgi göstermesini istiyorsanız o saygısızlık ettiğinde ona o şekilde cevap vermeyin saygınızı bozmayın eğer olmazsa istediğiniz tavrı görmezseniz en azından denemiş olursunuz bittiğinde de kafanız da acabalar kalmaz..

Eş ailesi yüzünden çok kavga ettik hala da ediyoruz çözümsüz bir konu . Ama hemen herşey de ev işlerinde dahi kavga edebiliyoruz
Aile kavgaları devredeyse, o konuyu hayatınızın dışına asla çıkaramazsınız. Ömür boyu sürer. Bitmiş o iş. Saygıdan bahsetmiyorum bile.

Aynen çok yara aldım bu evlilikte. Kesinlikle kabul edemeyeceğim sözlere ve tavırlara maruz kaldım. Allah yolunuzu ve bahtinizi açık etsin. Sızın de mi eş ailesi yüzünden kavgalar cikti
Amin tesekkur ediyorum, sizin de hersey kalbinize gore olsun insaAllah. Evet maalesef esimin "cok degerli" ailesi, herseyi yaptilar bizi ayirmak icin, nisanliliktan beri ogullarini surekli doldurdular, hic vazgecmediler, rahat vermediler. Ben de bir yere kadar sabredebildim. Simdi bosaniyorum, sanirim pek mutlu olurlar.

Söylüyorum yok ben abartiyormusum çok duygusalmisim. Sorunlara çözüm uretemoyoruz.
Ben mesela bı sorun olduğunda niye böyle yaptığını bu hareketleri sebebiyle çok uzuldugumu s
aşkla evlendiniz ama farklı karakterlere sahipsiniz birbirinizi iyi tanımamış olabilirsiniz. Eğer iki taraf da kendinden ödün vermezse devam etmek zorlaşacak bence güvendiğiniz bir büyüğünüzden de yardım almayı deneyin ya da çift terapisi..
Diyor ki iki kişi arasında olur evlilik. Başka insanlara anlatılmaz aile içinde olan aile içinde kalır. Terapiyi de hiç istemedi. Dedim ki bak yurutemiyoruz görmüyor musun dedim. Yok şu kitabı alalım. Kur'an okuyalım. Peygamberimiz in yolundan gidelim dedi. Yeni çağın uydurmalari vs.

Amin tesekkur ediyorum, sizin de hersey kalbinize gore olsun insaAllah. Evet maalesef esimin "cok degerli" ailesi, herseyi yaptilar bizi ayirmak icin, nisanliliktan beri ogullarini surekli doldurdular, hic vazgecmediler, rahat vermediler. Ben de bir yere kadar sabredebildim. Simdi bosaniyorum, sanirim pek mutlu olurlar.
Evet hiç rahat vermediler bize de. Bilmiyorum mutlu olurlar mı da. Allah yasattiklarinin aynin yaşatsın diyorum sadece ne eksik ne fazla . Kimse çekmez benim gibi bunlari

Size nasil davranılmasını istiyorsanız öyle davranın eşinize size saygı ve sevgi göstermesini istiyorsanız o saygısızlık ettiğinde ona o şekilde cevap vermeyin saygınızı bozmayın eğer olmazsa istediğiniz tavrı görmezseniz en azından denemiş olursunuz bittiğinde de kafanız da acabalar kalmaz..
İnanın çok denedim ama kendimden çok taviz vermişim o şekilde. Çünkü ben saygimi korumaya çalıştıkça daha da yüklendi. Hiç ailesine ses çıkarmadım şimdiye kadar. Ama annesi kardeşime kadar dili uzandı. Ben de yeter buraya kadarmış dedim. Ve artık küçük büyük tüm müdahalelerine ağzımı açtım. Tabi dolduruslar hız kazandı

Söylüyorum yok ben abartiyormusum çok duygusalmisim. Sorunlara çözüm uretemoyoruz.
Misal vereyim. Onu çok sık arıyormuş um. Darliyormusum. Ben de çok sık aramadigimi, kendisinin de yeri geldiğinde beni çok aradığını söyledim. O da işte örnek veriyor. Şurada aradın,burda aradın. Açıklıyorum şöyle oldu böyle oldu. Kendi dediğini diyor yine. Bende iyi aramayacahim dedim bundan sonra. Şehir dışına gitti 2 günlüğüne hiç aramadım. Aramalarına da çoğunlukla dönmedim. Döndüğünde diyor ki sen nasıl insansın. İnsan hiç mi merak etmez niye aramadin

Evet hiç rahat vermediler bize de. Bilmiyorum mutlu olurlar mı da. Allah yasattiklarinin aynin yaşatsın diyorum sadece ne eksik ne fazla . Kimse çekmez benim gibi bunlari
Mutlu olacaklarini dusunuyorum. Bende cok sabrettim, buyuklerim dedim, saygi gosterdim, hosgorulu oldum ama onlar buyukluklerini gosteremediler, sanki olgun olan ben, genc olan onlarmis gibi davrandilar. Hele este pasif kaliyorsa cozum olmuyor. Kisir dongu kirilamiyor. Ailesi ile esi arasindaki dengeyi saglayamayan erkekten koca olmaz.

Kavga çıkabilecek şeyleri az çok biliyorsunuzdur artık anladığınızda uzaklaşın uzatmayın eskiyi eskide bırakmanız lazım madem evlendiniz konusunu açmayın bazı şeylerin. Ha ben ona sevgi duymuyorum diyorsanız bitmiştir bazı şeyler. Bundan emin olmak içinde biraz başbaşa kalın çocuğunuza bakacak biri varsa hafta sonu tatile gidin günübirlik bile olsa.

Eski konunuzu okudum.Eşiniz düğününüzden 2 hafta önce başka bir kızdan hoşlanmış sonra siz cesaret edemediğiniz için o an bitirememişsiniz ne desem bilmiyorum.Bu durumu unutamadınız sanırım
ohoooo balık baştan kokar diye boşuna dememişler.bile bile lades deyip üstüne hemen ille bi de çocuk yapılacak. :işsiz: :işsiz:

Mutlu olacaklarini dusunuyorum. Bende cok sabrettim, buyuklerim dedim, saygi gosterdim, hosgorulu oldum ama onlar buyukluklerini gosteremediler, sanki olgun olan ben, genc olan onlarmis gibi davrandilar. Hele este pasif kaliyorsa cozum olmuyor. Kisir dongu kirilamiyor. Ailesi ile esi arasindaki dengeyi saglayamayan erkekten koca olmaz.
Evet keşke nisanlilikta gosterseydi bu dengeyi sağlayamadığıni. Kimsenin canını acitmasalardi

Kavga çıkabilecek şeyleri az çok biliyorsunuzdur artık anladığınızda uzaklaşın uzatmayın eskiyi eskide bırakmanız lazım madem evlendiniz konusunu açmayın bazı şeylerin. Ha ben ona sevgi duymuyorum diyorsanız bitmiştir bazı şeyler. Bundan emin olmak içinde biraz başbaşa kalın çocuğunuza bakacak biri varsa hafta sonu tatile gidin günübirlik bile olsa.
Ben kinci biriyomdir. Unutamiyorum yapılanları. Keşke zihnimden çıksa gitse. Kavga herşeyden çıkıyor artık. Bugün çöpü onun istediği zaman dokmedim diye kavga ettik mesela

ohoooo balık baştan kokar diye boşuna dememişler.bile bile lades deyip üstüne hemen ille bi de çocuk yapılacak. :işsiz: :işsiz:
Öyle değildi tam benden önceki mevzuu ama saklamış işte ısrarla sormama rağmen. Çocuk da oldu bı kaza artık . Bundan sonrasına bakmak gerek diye düşünüyorum

Back
X