Bu hep böyle mi gidecek

Düzeltme cabasi,istegi var mi sizn gibi? Yoksa kafasna gore yaşıyor mu? Ya da szn boşanmaya dogru gittiginizi biliyor mu? Iki taraf da kendni biraz torpulemeli..bunun icin tarafsz terapst bnce sze ilac gbi gelir..yapmyorsa cozum aramyor demktr..o zamn szn de cabalamnza gerek yok..

Yani aslında bu konuya bakarak boşanma öncesi terapiye girseniz çözülür gibi duruyor bu iş ama eşiniz ona da razı olmamış. Ne denir ki. O yavrucak her kavgada kulaklarını kapatarak büyümemeli, çok üzücü.

Düzeltme cabasi,istegi var mi sizn gibi? Yoksa kafasna gore yaşıyor mu? Ya da szn boşanmaya dogru gittiginizi biliyor mu? Iki taraf da kendni biraz torpulemeli..bunun icin tarafsz terapst bnce sze ilac gbi gelir..yapmyorsa cozum aramyor demktr..o zamn szn de cabalamnza gerek yok..
Benim çok rahatsız olduğum konularda kendini düzeltmeye başladı. Uğraşıyor gibi. Ama bazen de ben aile reisiyim. Bana itaat et. Benim dediğimi yapmıyorsun canımı sıkıyorsun diyor. Bende diyorum bu işler karşılıklı sen benim dediğimi yapmiyorsan benden de bekleme. Burada kilitleniyoruz

Yani aslında bu konuya bakarak boşanma öncesi terapiye girseniz çözülür gibi duruyor bu iş ama eşiniz ona da razı olmamış. Ne denir ki. O yavrucak her kavgada kulaklarını kapatarak büyümemeli, çok üzücü.
Çok dikkat etmeye calisiyorum onun yanında kavga etmemeye. Bana da terapi iyi gelir gibi geliyor. Benim de var hatalarım ama bu süreçte hatalı davransam bile onun tavrilari yüzünden geri adım atasim gelmiyor

Kavga ettikten sonra barışma teklifi çoğunlukla ondan gelir mesela. Barıştık bitti. Çözüm yine yok ama

Ben kinci biriyomdir. Unutamiyorum yapılanları. Keşke zihnimden çıksa gitse. Kavga herşeyden çıkıyor artık. Bugün çöpü onun istediği zaman dokmedim diye kavga ettik mesela
Terapi almayı düşünür müsünüz? O gitmese bile kendiniz gidin takmamayı eskiyi düşünmemeyi öğrenirsiniz çok işe yarıyor inanın

Çok dikkat etmeye calisiyorum onun yanında kavga etmemeye. Bana da terapi iyi gelir gibi geliyor. Benim de var hatalarım ama bu süreçte hatalı davransam bile onun tavrilari yüzünden geri adım atasim gelmiyor
Evet iki taraflı olduğunu söylemişsiniz. Peki siz tek başınıza terapi alsanız, eşiniz olumlu gelişme görünce ve ikna olur belki?

Bence çocuğum olmasanıza çoktan boşanırdım düşüncesini aklınızdan silip düşünün.Çocuk olayı boşanma konusunda insanı gaza getiriyor ama önünü de kesiyor

Evet iki taraflı olduğunu söylemişsiniz. Peki siz tek başınıza terapi alsanız, eşiniz olumlu gelişme görünce ve ikna olur belki?
Olumlu gelişme olsa keşke. Ama onu da görse yüksek ihtimalle bak kendini duzelttin evliliğimiz iyi gidiyor der. Zaten Kendinde hata görmez pek. Sorun çoğunlukla bendedir ona göre

Bence çocuğum olmasanıza çoktan boşanırdım düşüncesini aklınızdan silip düşünün.Çocuk olayı boşanma konusunda insanı gaza getiriyor ama önünü de kesiyor
Çok şeyler yaşandı aramızda. Büyük kavgalar ettik saygıyı yok ediyoruz el birliğiyle. Saygı olmayınca herşey bir bir tükeniyor. O yüzden beynimin bir köşesinde mutlaka oluyo bu dusunce

Misal vereyim. Onu çok sık arıyormuş um. Darliyormusum. Ben de çok sık aramadigimi, kendisinin de yeri geldiğinde beni çok aradığını söyledim. O da işte örnek veriyor. Şurada aradın,burda aradın. Açıklıyorum şöyle oldu böyle oldu. Kendi dediğini diyor yine. Bende iyi aramayacahim dedim bundan sonra. Şehir dışına gitti 2 günlüğüne hiç aramadım. Aramalarına da çoğunlukla dönmedim. Döndüğünde diyor ki sen nasıl insansın. İnsan hiç mi merak etmez niye aramadin
Su anlattiginiz meselede siz haksizsiniz cunku yere ve zamana gore davranmiyorsunuz. Bir adam ise gittiginde zir zir aranmaz,arkadaslariyla ciktiginda da aranmaz. Ama sehir disina ciktiginda durum farklidir,kaza var bela var Allah korusun. Bunun ikisinin arasindaki farki anlamiyorsaniz psikolojik olarak cok saglikli degilsiniz bence. Diger konular da boyleyse evet sorun sizde

Su anlattiginiz meselede siz haksizsiniz cunku yere ve zamana gore davranmiyorsunuz. Bir adam ise gittiginde zir zir aranmaz,arkadaslariyla ciktiginda da aranmaz. Ama sehir disina ciktiginda durum farklidir,kaza var bela var Allah korusun. Bunun ikisinin arasindaki farki anlamiyorsaniz psikolojik olarak cok saglikli degilsiniz bence. Diger konular da boyleyse evet sorun sizde
Aynı yerde çalışıyoruz zaten önemli bişey yoksa pek aramam ama o arar ne yapıyorsun vs. Gibi. Ben sadece eve giderken hadi çıkalım demek için ararim.Ben onun aramalarindan rahatsız olmam. Ama o oluyormuş . Mesela ailemin yanına gittiysem abartmıyorum 10 dk ara ile aradığı da olur. Kendi anne babası da gün içinde çokça ararlar hatta çoğu görüntülü dur. Onlarinkinden rahatsız olmayıp benimkinden rahatsız oluyorsa bende telefon aacmamyi tercih ettim

Back
X