Bu Hissi Yaşayanlar Nasıl Üstesinden Geliyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hepsini çok severim ama kayınvalidemin görümcem gibi peşime düşmesini ilgilenmesini beklemem. Canından bir parça görümcem, eşime de bana da çok düşkündür ama kız evlat başka oluyor onu daha başka koruyor kolluyorlar. Görümcem kayınvalidemin dert ortağı, eşimin çoğu zaman umrunda olmayan şeylerde annesinin yanında oluyor. İllaki erkek evlat kız evlat iç içe geçmede bence ayrım oluyor. O yüzden doğmamış bir çocuk için kendinizi şimdiden üzmeniz gereksiz değil mi ?

ben hepsini çok severim ama kayınvalidemin görümcem gibi peşime düşmesini ilgilenmesini beklemem. Canından bir parça görümcem, eşime de bana da çok düşkündür ama kız evlat başka oluyor onu daha başka koruyor kolluyorlar. Görümcem kayınvalidemin dert ortağı, eşimin çoğu zaman umrunda olmayan şeylerde annesinin yanında oluyor. İllaki erkek evlat kız evlat iç içe geçmede bence ayrım oluyor. O yüzden doğmamış bir çocuk için kendinizi şimdiden üzmeniz gereksiz değil mi ?
Ben de kafamda kurmayı bırakacağım artık inşallah..

Ortada bir çocuk yokken kurgu yapıp mutsuz olmak biraz zorlama değil mi?
Çocuğunuz olursa yardımcı oluruz da demişler.
Ne yapsınlar, simülasyon bebek falan oluşturun bir izleyin yaklaşımlarını.
"Her ne iş yaparsam aklımın hep bi köşesinde onlara söylenirken buluyorum kendimi.." şu cümleyi de hiç anlamadım.
Kızımın çocuğuna bakıyorum diye her işinde bana söylenen gelin hayal etmek bile istemem.

Konuyu kocanız açsa tamam onun üzülmesini evlatları arasındaki davranış farkından rahatsız olmasını anlarım. Ama sizinkini anlamıyorum. Size yedi kat yabancı insanlar bi imza atılınca anne baba denince öyle olmuyor malesef ki. Bunu kabullenip yola devam. Çocuğu da kimseye güvenip yapmayın görümcenin çocuğuna bakması da özenilcek bi şey değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X