Bu hitap şeklinden tek rahatsız olan benmiyim?

Ben 22 yaşındayken bana teyze diye hitap etmişti bir kadın
Bak oğlum geç şu teyzenin tarafından diye
Neyin kafası bilmem

Erkeklerde göze batmıyor ama kadınlarda gıcık oluyorum bide biraz önceki üyenin dediği gibi sanki iyce küçüklüğünü vurgulayan tarzda insanlar varya...

Bir de bunun “canım” versiyonu var. Benden yaşça küçük insanlar canım diye hitap etti mi feci gıcık oluyorum sen hayırdır minnoş diyesim geliyor

Erkeklerde göze batmıyor ama kadınlarda gıcık oluyorum bide biraz önceki üyenin dediği gibi sanki iyce küçüklüğünü vurgulayan tarzda insanlar varya...

Ben galiba anlamadim...ama bir insan niye küçük olduğunu göze soka soka vurgulamak istesin? Küçük olabilir ama kime ne? Küçük olmak TRde önemlimi? Yani tanidik bir cevrede zaten herkes bilir kimin kaç yasinda olduğunu...sokakda, pazarda niye önem taşıyor?
Gerçekten öğrenmek amaçlı soruyorum

Ben de sinir oluyorum bu soE

Bana da derler. Hic yadırgamadım. Bence sevimli ve doğal.

Bizim insanımız içinden geldiği gibidir.

Sevimli , yardımsever,alcakgonulludur.

Takılmayın bu kadar.

Bir önceki sayfada yorumum var

Evli olma çocuklu olma güzel olma vs statü ya ülkemde o nedenle küçük olup sevimli oluyorlar işte

İşte bu noktayı henüz bende çözemedim benim çevremde çok var bu tiplerden özellikle altını çizerek abla diyenler ha hepsi için geçerli elbet değil

Evliyim 24 yaşındayım. Sadece Mağaza da felan kızlar abla dediğinde ablan değilim yaşıtiz beeaa diyesim geliyor. Yoksa Sokakta bazı cocuklar teyze bile diyo cocugum oldugu icin ilk zamanlar zoruma gitmişti simdi alıştım ama

Olabilir saygi meselesi.
Bana da 3 sene onceye kadar abla diyenler adımla seslenmeye başladılar. Garip bir milletiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…