Bu ihaneti nasıl unuturum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle bunu kabul ediyorum zaten ama işte yenemiyorum bu duyguyu

Canim sen kurtulduğuna şükret ve dikkatini başka bi konuya çevir onu duşundukçe gozunde buyur acı çekersin. inan huylu huyundan vazgecmiyor emin ol o kizdanda sıkılacak ve baskalarini bulacak maalesef tecrube konusuyor keşke yaşamasaydim ama maalesef sinav dunyasi sabret zamanla gececek insallah karsina seni hakeden birisi ciksin

Aynen dediğin gibi oluyor düşündükce büyüyor ama iyi hissediyorum bu aralar Allah'a şükür. O kızdan sıkılır mi bilmiyorum ciddi gibiler annesiyle falan tanisiyor nerdeyse ama artık ilgilenmeyecegim dediğin gibi karşıma iyi birinin çıkması için duaciyim ve bekliyorum

Bu arada size de güzel dilekleriniz için teşekkürler

Şöyle soyleyeyim benim arkadaşiminda eski sevgilisi evlendi guyya kizi seviyodu pat diye baskasiyla evlendi sonra eşini hamileyken arkadaşimla aldatmaya calisti aramalar sormalar olmadi tabi arkadasim karakterli yani demem şu ki sen simdi onlarin mutlu oldugunu duşunup uzuluyosun ya o işler oyle degil sabret ayni durumdayken diecek pekte bisey bulamiyorum

O sabır kısmı öyle zor ki insan nasıl dayanağını şaşırıyor ama Allah yardım edecek biliyorum bir de karşıma birileri çıkıyor ama yanlış karar vermekten çekiniyorum

O sabır kısmı öyle zor ki insan nasıl dayanağını şaşırıyor ama Allah yardım edecek biliyorum bir de karşıma birileri çıkıyor ama yanlış karar vermekten çekiniyorum
Guvenemiyoruz ondan hatta bazen diyoum ki tam atlatamamisken başka birisi yorarsa hic halim kalmaz.benim karşima birileri cikmkyo pek ama aklina yatan kisilerle dene derim belkide iyi insanlari kaciriyosundur belli mi olur kır şeytanin bacağini ;-)

Anladığım kadarıyla eski sevgilinle tekrar konuştuğuna göre seni o kızla değil o kızı seninle aldatmış. Kız bu durumu sindiriyosa yapacak bişey yok. Sen yemedim deyip önüne bakacaksın. Bu yenilgi değil tam tersi uyanıklık öyle düşün.

Başkalarını tanımaya çalışabilirsiniz illa hemen sevgili olmaya gerek yokki hem en azından ilginizi ve kafanızı başka şeye yönlendirmiş olursunuz.

İşte aklıma yatmıyor bir türlü ya

Tek solukta okudum, Allahın adaleti hiç şaşmıyor ve dünya cidden çok küçük. doya doya mutluluğu yaşayın çok haketmişsiniiz
Çok teşekkür ederim canım. Gerçekten Allah'ın adaleti hiç şaşmıyor, o yüzden içimiz hep rahat olsun

Kızın daha haberi yok. Söylemeye çalıştım başka bir fake hesaptan inanmadı çocugun mükemmel bir kandırma kabiliyeti var ondan diye düşünüyorum bide hani burda kendimi kovulmuş şutlanmış gibi hissettim yenilgi değil tabi sukrediyorum ama arada gelen o hisse engel olamıyorum galiba hala üzülüyorum

Başkalarını tanımaya çalışabilirsiniz illa hemen sevgili olmaya gerek yokki hem en azından ilginizi ve kafanızı başka şeye yönlendirmiş olursunuz.
Çalışmaya çalışıyorum dediğin gibi sevgili de olmak istemiyorum ama çevremde konuştuğum bir kaç kişi çok aceleci davranıyor bu yüzden benim de içime dinmeyen şeyler oluyor geri vazgeciyorum

İki seçeneğiniz var yolunuza bakıp kendinize yeni bir düzen kurmak yada bu saçma gidişat içinde sürüklenip durmak. Karar sizin.

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz hep mutlu oluruz bu arada kaç yaşındasınız benden yaşça büyük olmalısınız
29 yaşımdayım canım. Öyle çok büyük değilim ama işte hayatına böyle yanlış insanları soktukça daha olgun düşünmek zorunda kalıyorsun. Hayat çok kısa ve her yanlışımdan ders almaya çalışıp bir daha aynı hatalar yüzünden hayatımdan vakit çalmamaya çok önem veriyorum. Hayat felsefem diyebilirim

İnanmamak kızın tercihi ama burda sen şutlanan taraf değilsin. Sonuçta sevgilisi olduğunu farketmeseydin belki seninle de takılacaktı gayet rahat bi şekilde, sen buna izin vermedin. Sevgilisi olan biriyle birlikte olmadın, farkettin, seni kandırsa sürecekti belki ama sen kandırılmadın. Bu açıdan düşünürsen bence için daha rahat eder.

Çok iradeli ve guclusunuz maşallah diyim ben de bundan sonra böyle olacağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…