Bu ihaneti nasıl unuturum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisin bundan sonrası onları ilgilendirir Allah'a havale Edip dusunmemeye çalışacağım artık

Çok iradeli ve guclusunuz maşallah diyim ben de bundan sonra böyle olacağım
Biraz tüyo vereyim o zaman direk hayatla alakalı. Anlık üzüldüğünüz bir şey geldi başınıza mesela örneğin markette bir densizle karşılaştınız ve tartıştınız, o hiç olmamış gibi düşünün ve buna inandırın kendinizi. Boşa sinir krizleri geçirmemek ve kendinizi yıpratmamak adına bunu yapabilirsiniz.

Ayrıca gerçekten çook fazla üzüldüğünüz bir durum oldu, o zaman hareketli şarkılar açın dinleyin şarkılara eşlik edin. Mesela şu anki durumunuzda Ajda Pekkan'dan Bambaşka Biri şarkısını dinleyip eşlik edebilirsiniz.

Üzülmeyin. Hayat nasıl geçiyor hiç anlayamıyoruz daha dün sanki 18 yaşımdaydım. Eminim siz de öyle hissediyorsunuzdur. Üzülmek için vakit harcamaya değmez

Ama genel sorunlarınız varsa mesela kayın validenizle anlaşamama gibi... (benim sorunum) bunlara da çözüm yolları üretin. Üretemediğiniz zamanlarda insanlara danışın. Bütün hayatınızı etkileyen sorunları görmezden gelmeyin ve düzelmesi için savaş verin.

Çok teşekkür ederim gerçekten tam idol olacak kadinsiniz :) daha yaşım küçük evliliği bile dusunemiyorum artık korkuyorum daha büyük sorunlardan ama soyledikleriniz her zaman aklımda olacak başka durumlar için

Ben teşekkür ediyorum ve öpüyorum. Umarım çok mutlu olursunuz

Ben anlamadım eski sevgili ile konuşuyorsun bi kız var akrabam dedi sevgilisi çıktı eski yeni hepsi birbirine girmiş kim kiminle kimi aldattı bunu hiç anlamadım....Amannnn neyse ne böyle adamlar için canını yakma acı çekme kimse kimseyi aldatmıyor herkes kendini kandırıyor sallla gitsin kim ki o nikahlı kocan mı nişanlınmı....Allah kurtarmış sanane o kız düşünsün artık bunu sana yapan ona da yapar merak etme çok da şeyyyappmamak lazım

Hem akrabası hem sevgilisi cikti. Haklısın şükretmem lazim

Eski sevgiliyi düşündükçe aklını yitirecek gibi olmanız ne kadar komik. Yahu ilişki bitmiş gitmiş, başka işiniz gücünüz mü yok Allah aşkına. Nedir yani? Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz ya da öz güveniniz bu kadar mı yerlerde ?

İlişkiniz bitmiş ve siz eski sevgilinizin yeni sevgilisine ne anlattınız ? Neden iletişime geçtiniz ?

Hareket ve tavırlarınız bana hiç mantıklı gelmiyor...

İlişki bitmemişti tekrar konuşmaya başlamıştık sonradan öğrendim ki kız sevgilisiymis yani benimle konuşurken onunla sevgili bende bunu kıza söyledim ve daha fazla bişey yazmadım zaten
Aklımı yitirme sebebi ise ona çok guveniyordum ve güvendiğim birinin bunu yapmasını anlayamıyorum bir de seviyordum şuan başka birine seviyorum demesi de üzmüyor degil. Bilmiyorum olay daha yeni belki ondandır bu düşüncelerim zamanla lan ne kadar aptalmisim da diyebilirim ama şuan nasıl davranmam gerektigini kavrayamiyorum ve düşüncelerime hakim olamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…