- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Haklisin bundan sonrası onları ilgilendirir Allah'a havale Edip dusunmemeye çalışacağım artıkİnanmamak kızın tercihi ama burda sen şutlanan taraf değilsin. Sonuçta sevgilisi olduğunu farketmeseydin belki seninle de takılacaktı gayet rahat bi şekilde, sen buna izin vermedin. Sevgilisi olan biriyle birlikte olmadın, farkettin, seni kandırsa sürecekti belki ama sen kandırılmadın. Bu açıdan düşünürsen bence için daha rahat eder.
Biraz tüyo vereyim o zaman direk hayatla alakalı. Anlık üzüldüğünüz bir şey geldi başınıza mesela örneğin markette bir densizle karşılaştınız ve tartıştınız, o hiç olmamış gibi düşünün ve buna inandırın kendinizi. Boşa sinir krizleri geçirmemek ve kendinizi yıpratmamak adına bunu yapabilirsiniz.Çok iradeli ve guclusunuz maşallah diyim ben de bundan sonra böyle olacağım
Çok teşekkür ederim gerçekten tam idol olacak kadinsiniz :) daha yaşım küçük evliliği bile dusunemiyorum artık korkuyorum daha büyük sorunlardan ama soyledikleriniz her zaman aklımda olacak başka durumlar içinBiraz tüyo vereyim o zaman direk hayatla alakalı. Anlık üzüldüğünüz bir şey geldi başınıza mesela örneğin markette bir densizle karşılaştınız ve tartıştınız, o hiç olmamış gibi düşünün ve buna inandırın kendinizi. Boşa sinir krizleri geçirmemek ve kendinizi yıpratmamak adına bunu yapabilirsiniz.
Ayrıca gerçekten çook fazla üzüldüğünüz bir durum oldu, o zaman hareketli şarkılar açın dinleyin şarkılara eşlik edin. Mesela şu anki durumunuzda Ajda Pekkan'dan Bambaşka Biri şarkısını dinleyip eşlik edebilirsiniz.
Üzülmeyin. Hayat nasıl geçiyor hiç anlayamıyoruz daha dün sanki 18 yaşımdaydım. Eminim siz de öyle hissediyorsunuzdur. Üzülmek için vakit harcamaya değmez
Ama genel sorunlarınız varsa mesela kayın validenizle anlaşamama gibi... (benim sorunum) bunlara da çözüm yolları üretin. Üretemediğiniz zamanlarda insanlara danışın. Bütün hayatınızı etkileyen sorunları görmezden gelmeyin ve düzelmesi için savaş verin.
Ben teşekkür ediyorum ve öpüyorum. Umarım çok mutlu olursunuzÇok teşekkür ederim gerçekten tam idol olacak kadinsiniz :) daha yaşım küçük evliliği bile dusunemiyorum artık korkuyorum daha büyük sorunlardan ama soyledikleriniz her zaman aklımda olacak başka durumlar için
UmarımBen teşekkür ediyorum ve öpüyorum. Umarım çok mutlu olursunuz
Galiba hırsım onu sürekli düşündüğümdendi benim değerimi bilmemesi anlamaması benim hislerimin umrunda olmayasindan ama artık iyiyim sukrediyorum arada gelgitler yaşıyorum ama yine de iyiyim. Sukredicem her zamanHırslanma hayatından çıktı şükret
Ne diyelim vaktini bekliyodur nasibinİşte aklıma yatmıyor bir türlü ya
Ben anlamadım eski sevgili ile konuşuyorsun bi kız var akrabam dedi sevgilisi çıktı eski yeni hepsi birbirine girmiş kim kiminle kimi aldattı bunu hiç anlamadım....Amannnn neyse ne böyle adamlar için canını yakma acı çekme kimse kimseyi aldatmıyor herkes kendini kandırıyor sallla gitsin kim ki o nikahlı kocan mı nişanlınmı....Allah kurtarmış sanane o kız düşünsün artık bunu sana yapan ona da yapar merak etme çok da şeyyyappmamak lazımMerhaba kısaca anlatıp sizden fikir edinmek istiyorum hickimseye anlatamıyorum en sonunda patlayacagim eski sevgilimle konuşuyorduk son bir kaç aydır instada takiplestigi biri dikkatimi çekti kim diye sordum ve uzaktan akrabam tanımam etmem ne işim olur vs. cümleler kurdu konuyu orda bıraktım birkaç gün önce o kızın aslında sevgilisi olduğunu öğrendim ve kız onun akrabası kıza anlatmaya çalıştım anlamadi ki zaten eski sevgilim kandırma konusunda çok kabiliyetli ne desem bir çıkış yolunu bulurdu ben de son bir mesaj attım ve ona cevap bile vermedi o kız hayatında şuan sevgilisi var mutlu huzurlu ve ben ne haldeyim düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yenilgiyi hazmedemiyorum
Hem akrabası hem sevgilisi cikti. Haklısın şükretmem lazimBen anlamadım eski sevgili ile konuşuyorsun bi kız var akrabam dedi sevgilisi çıktı eski yeni hepsi birbirine girmiş kim kiminle kimi aldattı bunu hiç anlamadım....Amannnn neyse ne böyle adamlar için canını yakma acı çekme kimse kimseyi aldatmıyor herkes kendini kandırıyor sallla gitsin kim ki o nikahlı kocan mı nişanlınmı....Allah kurtarmış sanane o kız düşünsün artık bunu sana yapan ona da yapar merak etme çok da şeyyyappmamak lazım
Merhaba kısaca anlatıp sizden fikir edinmek istiyorum hickimseye anlatamıyorum en sonunda patlayacagim eski sevgilimle konuşuyorduk son bir kaç aydır instada takiplestigi biri dikkatimi çekti kim diye sordum ve uzaktan akrabam tanımam etmem ne işim olur vs. cümleler kurdu konuyu orda bıraktım birkaç gün önce o kızın aslında sevgilisi olduğunu öğrendim ve kız onun akrabası kıza anlatmaya çalıştım anlamadi ki zaten eski sevgilim kandırma konusunda çok kabiliyetli ne desem bir çıkış yolunu bulurdu ben de son bir mesaj attım ve ona cevap bile vermedi o kız hayatında şuan sevgilisi var mutlu huzurlu ve ben ne haldeyim düşündükçe aklımı yitirecek gibi oluyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum yenilgiyi hazmedemiyorum
İlişki bitmemişti tekrar konuşmaya başlamıştık sonradan öğrendim ki kız sevgilisiymis yani benimle konuşurken onunla sevgili bende bunu kıza söyledim ve daha fazla bişey yazmadım zatenEski sevgiliyi düşündükçe aklını yitirecek gibi olmanız ne kadar komik. Yahu ilişki bitmiş gitmiş, başka işiniz gücünüz mü yok Allah aşkına. Nedir yani? Kendinizi bu kadar mı değersiz görüyorsunuz ya da öz güveniniz bu kadar mı yerlerde ?
İlişkiniz bitmiş ve siz eski sevgilinizin yeni sevgilisine ne anlattınız ? Neden iletişime geçtiniz ?
Hareket ve tavırlarınız bana hiç mantıklı gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?