Bu ihaneti nasıl unuturum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sessizlik insanı öldürür demişler. Yerinizde olsam susar hayatıma devam ederim zerre de umursamam
Keşke hicbisey dememiş olsaydım şuan ama baya uzun bir yazı yazdım herşeyi kustum çok ağır konuştum ve o buna cevap vermedi bende daha bişey yazmadım zaten bilmiyorum galiba bu hikayede sessiz kalan taraf o oldu

Fazla yüz göz olmadım ya önce sevgilisi olduğunu öğrendim sonra uyardım sonra da bıraktım cocuga yazdım baya içimi kustum keşke yazmasaydim diyorum onu da ama neyse haklısın sevse 2 sene beklemezdi zaten ben hiç sevilmedigime de üzülüyorum böyle bir karaktersizi sevdiğime üzülüyorum

Keşke hicbisey dememiş olsaydım şuan ama baya uzun bir yazı yazdım herşeyi kustum çok ağır konuştum ve o buna cevap vermedi bende daha bişey yazmadım zaten bilmiyorum galiba bu hikayede sessiz kalan taraf o oldu
O yüzden bu kadar kafaya takmışsınız. Yazmışsınız artık olan olmuş bundan sonrasını boşverin. Hayat karşınıza daha neler çıkaracak bekleyin sabredin. Bu arada da kendinizi geliştirin, güzelleştirin

Ne yapicam peki gözümün önünde mutlular dayanamıyorum
Mutlu olabilirler .
Insanlar sizi üzdüler diye mutsuz olacaklar diye bir kaide yok size bu garantiyi veren oldu mu ?
Bu bakış açısı ile bakarsanız yükünüz hafifler .
Hepimiz bazen iyi bazen kötüyüzdür. Belki de beyefendinin kötü zamanına denk gelmissinizdir . Olay bundan ibaret bence .
Derin anlam yüklerseniz daha zor olur .
Ilişkilerde yenilmek diye bir şey yok , onlar mutlular siz acı çekiyorsunuz şuan tek gerçek bu .
Acı çekmek yenilmek degil , tercih edilmemek yenilmek degil .
Tercih edilmek bir insanı daha değerli kılmaz .

Haketmedim ama çok sevdim karşılığı bu muydu diye düşünüyorum bir erkek bir tarafı uzerken diğeriyle nasıl mutlu olabilir anlamıyorum

Haketmedim ama çok sevdim karşılığı bu muydu diye düşünüyorum bir erkek bir tarafı uzerken diğeriyle nasıl mutlu olabilir anlamıyorum
Hak etmek nedir yani?
Hayat adil değil, adil olma zorunluluğu da yok . Bu yüzden hak ettim etmedim olaylarina girmek bence hiç bir konuda mantıklı değil.
Olana bakın ama olduğu gibi bakin önceki mesajda yazdığım gibi .
Dünya üzerinde bir çok insan kadın hak etmediği şeyleri yaşıyor . Bir çok kadın tecavüze uğruyor çocuklar fuhuşa zorlanıyor neler neler onlar hak mi ediyor .
Elbette hayır.
Ayrıca hepimiz kendi hislerimizden sorumluyuuz . O sizi üzmüyor sizin olaya yüklediğiniz anlam sizi uzuyor . Siz bunu tercih ediyorsunuz . Kimsenin hislerinin sorumluluğunu üzerimize almak zorunda değiliz.

Allah aşkına mutlular mutlular diyorsun ya araya ihanet giren ilişki ne kadar sağlam olur onu düşün. İnsanların sosyal medyasına bakarak hayatları hakkında hüküm vermeyin orda herkes mutlu herkes iyi herkes güzel. Bence senin egon sarsılmış bundan bu kadar dertlenmen. Adam bu olay ortaya çıkınca sevgilisini bırakıp senin peşinden kaşsa bu kadar üzülmezdin. Yazdıklarından bunu anladım. Sen kandırıldığına değil seni tercih etmemesine üzülmüşsün. Sanki o adamın tercihi çok önemliymiş gibi. Onların ayrılıp ayrılmaması seni ilgilendirmemeli bu kadar. Adam şerefsizmiş erkenden kurtulduğunuza dua edeceğinize hala milletin ilişkisinin derdine düşmüşsünüz. Bırakın ne hali varsa görsünler.

1. Neden hiç noktalama işareti kullanmıyorsunuz
2. Sevgili değilsiniz sonuçta, seni oyalamış, onla da sevgili olmuş. Üzücü ama yapacak bir şey yok

Doğru tespit yapmışsın ya ego şuan tabanda ama ne yapicam bana akıl ver nolur

Ya yapacak birşey yok ilk başta git bir sadaka ver. Erkenden kurtulduğun için. Milletin sosyal medyasını takip etmeyi bırak. Kendini oyalayacak şeyler bul. Habi kurslarına falan yazıl, gez toz kitap oku kafanı boşalt. Ama bunları sosyal medyada paylaşmak egonu kurtarmak için yapma gerçekten keyif almak için yap.

Kurtuldum kurtulmasına da içim yanıyor nedense yani bu hisse engel olamıyorum

Bak insan önce kendisine dürüst olmalı sen kıza söylerken ki amacın anladığım kadarı ile zaten kız kurtulsun diye değil. Bu adam seni değil onu tercih ettiği için onunlada ayrılsın mutsuz olsun istediğindenmiş bunu kabul et. İstediğin olmadığından bütün hezeyanın. Yani kızı kurtarmak gözünü açmak falan istemediniz bunu kabul edin. Şöyle düşün seni tercih etseydi ya da adam kız onu terk ettiği için adam senin peşine düşseydi ne olacaktı. Belki inanacaktın o kız gibi kabul edecektin şuan mantıklı düşünmüyorsun çünkü . İyice bağlanacaktın e alışmış kudurmuştan beter o adam gene durmayacaktı bir boynuzda sana takacaktı. Daha iyi mi olacaktı. Öyle düşünün. Enerjinizi ve ilginizi dahabpozitif şeylere yönlendirin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…