- 23 Haziran 2018
- 77
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi Hayalperestpiyonnn
-
Ya inan uğraşmak istemedim abla. Ama onu dusununce bile kalbim farkli atiyorEline bir odun alsan onu yontardın şu ana kadar .
Neden bukadar çabalıyorsun ?
Bırak ya bırak artık.
Ya aslinda cok iyi biri. Ailemle tanistirdim, ben onun ailesiyle tanistim. Iki taraf da cok sevdi bizi. Psikolojisi bozuk biri degiluyuşturucu bağımlısı ve psikolojik hasta biriri ile aynı evde yaşama merakı nereden geliyor?
Boşver düz atsın kalbin olmaz olsu böylesı . !Ya inan uğraşmak istemedim abla. Ama onu dusununce bile kalbim farkli atiyor
Artik bagimli degil. Hatta bana istersen tahlil yaptiralim bile diyorKuzum aileni dinle ve uzak dur...
Aile düzeni yok meslek yok en onemlisi adam bağımlı ya...
Rabbim kurtarsın InşAllah ama bundan eş de baba da olmaz lütfen aileni dinle yoksa kafanı ilerde taşlara vurursun.
Ya aslinda cok iyi biri. Ailemle tanistirdim, ben onun ailesiyle tanistim. Iki taraf da cok sevdi bizi. Psikolojisi bozuk biri degil
Eskilerde bir laf vardır. İnsanın kendi kendine yaptığını, tüm köylü toplansa yapamazmış diye...uyuşturucu bağımlısı ve psikolojik hasta biriri ile aynı evde yaşama merakı nereden geliyor?
Neden buradaki her soruya sizinki gibi sürekli ters, sert tepkiler geliyor ? Çözüm yolu arıyorum. Yardimci olamayacaksiniz lütfen konumdan uzaklasır mısınizannesini kastediyorum. boşuna başınıza yük alıyorsunuz. madem çok iyi biri evlenin gitsin bize niye soruyorsunuz.
Övdügümü farketmedim. Savunmaya geçmisim hemen. Haklisiniz ya. Bizden birşey olmayacak. Bir tane bile olur, düzelir diyen çıkmadıanlamadıgımda çocugu gömdun gömdun biz laf edince onu bıze savunuyorsun .
Madem çok iyi biri mutluluklar.
Olsun canım ilerde birşeye kafası bozulduğunda başlamayacağının garantisi yok lütfen aileni dinle.Artik bagimli degil. Hatta bana istersen tahlil yaptiralim bile diyor
Haklisin abla. Belki bir cikar yol vardir, yasan, goren vardir iyi birsey soyler diye dusundum. Ama herkes kötü olacak sonu dediOlsun canım ilerde birşeye kafası bozulduğunda başlamayacağının garantisi yok lütfen aileni dinle.
Sürekli gidiyordu ben çok sevdiğimden dönmesini istiyordum. Bu kez dön demedim, kendi dondüne oldu da birden geri döndü onu merak ettim asıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?