Bu ilişkinin sonu bizi üzer mi ?

Uykusuz kalıyorsa yatıştırıcı değil uyarıcı kullanıyodur parası bolsa bu kokaindir ortalama 40 dakkada bir yenilemek tekrar doz almak gerekir. Metamfetamin ise 3-4 gün uyuyamayabilir ama içtiğini pis bi kokudan anlarsınız.Reçeteli ritalin, concerta tarzı bir şey de olabilir uyarıcı.
Taş diye birsey. Devamli kullanmiyormuş. Ama surekli bir yere borc oeuyordu ve parasiz kaliyodu bazen

Devam et kardeşim aynı kafayla devam et.
Muhtemelen barışırsın sen. Sonra da buraya bir sürü konu açarsın.
Konu başlıklarını hayal bile edebiliyorum

Madde bağımlısı kişi zaten bağımlı olduğunu kabul etmez ben bıraktığını da düşünmüyorum
Bence ailenizi dinleyin uzak durun hayatınızı mahvetmeyin
Bir de bir sürü insan varken niye sorunlu insanları düzeltmek için zaman harcıyorsunuz ki kaç yaşına gelmiş ailesi düzeltememiş, ne ailesine ne de kendine faydası olmamış adam size yar olacak öyle mi?
Uzak dur Allah yüzüne bakmış ne güzel

Kendini ateşe atma canım şimdi onsuz yapamam baska kimseyi sevemem diye düşünüyorsun ama oyle degil işte ve hayat görüldüğü gibi toz pembe degil...
Bak benim eşim meslegi geregi o tarz insanlarla uğraşıyor anlattiklarini duysan küçük dilini yutarsın yani düzelen yok...
Duzelse bile seni asla mutlu edemez inan bana...
Insallah unuturum artik. Heryerden ulasimini kesecegim. Bir daha gorusmek, konusmak dogru degil. Kalbi cok guzel olsa da... yasantisi cok kotu. Bencillik edecegim galba ben artik

Madde bağımlısı kişi zaten bağımlı olduğunu kabul etmez ben bıraktığını da düşünmüyorum
Bence ailenizi dinleyin uzak durun hayatınızı mahvetmeyin
Bir de bir sürü insan varken niye sorunlu insanları düzeltmek için zaman harcıyorsunuz ki kaç yaşına gelmiş ailesi düzeltememiş, ne ailesine ne de kendine faydası olmamış adam size yar olacak öyle mi?
Uzak dur Allah yüzüne bakmış ne güzel
Ailesi hic duzeltmeye calismadi ki... bana ben hayatim boyunca bir tek senden şefkat gördüm, ilgi gordüm, artik senin icin bambaska biri olacagim dedi hep

Insallah unuturum artik. Heryerden ulasimini kesecegim. Bir daha gorusmek, konusmak dogru degil. Kalbi cok guzel olsa da... yasantisi cok kotu. Bencillik edecegim galba ben artik
Bu yaptigin bencillik degil kesinlikle...
Allah akıl fikir vermiş degil mi kullanalım iyiyi kötüyü ayıralım diye?
Oyuzden vicdanen sakın rahatsız olma evlilik öyle bir kurumki dışardan görüldüğü kadar basit degil.
Kendine ailene layık birisi çıkar InşAllah karşına işte o zaman vay sevmek bu muymuş dersin inan bana.

Bu yaptigin bencillik degil kesinlikle...
Allah akıl fikir vermiş degil mi kullanalım iyiyi kötüyü ayıralım diye?
Oyuzden vicdanen sakın rahatsız olma evlilik öyle bir kurumki dışardan görüldüğü kadar basit degil.
Kendine ailene layık birisi çıkar InşAllah karşına işte o zaman vay sevmek bu muymuş dersin inan bana.
Insallah. Hakkina da girmek istemiyorum onun. Girmemisimdir de herhalde. Yuzum gulmez yoksa asla

Im.. düşüncelerimi yazayım belki acıtacak fakat yazayım.

Canım ne yazık ki sen bu adamı sevmiyorsun. Alışmışsın, senelerin, ayların verdiği alışkanlık var. Ve sen bu adama acıyorsun. Sevmek, aşk bu değil bunlar bambaşka bir duygu. Seninki alışmaktan ibaret.
Emin ol alışmak, sevmekten herşeyden daha zor ve acı.

Bu adam odun falan değil, kendi kişiliği bu yani bu bir gerçek. İyi biri diye övmüşsün ama gelecekte olanları düşümemişsin bile.
Evlendiniz diyelim adamda uyuşturucu, alkol, kokain vs var ve bu adam nasıl çocuk besleyecek ve evin sorumluluklarını nasıl giderecek.
Maddi zorluk yaşamadığınızı söylemişsin ama evlendiğinde en kralını yaşayabilirsin bu adamla. Çünkü uyuşturucuya, kokaine dünyanın parası gidiyor.

Olaya aşk, sevgi, bağlılık yönünden baktığın sürece çok acı çekeceksin.
Tüm sosyal medya hesaplarını kapat sana ulaşamasın. Kendine yeni yeni aktiviteler etkinlikler bul. Yeni yeni insanlarla tanış gözünü 4 aç yani. Dünyayı gör dolaş gez. Ailen sana daima destek çıkacak ve yanında olacaktır. Sen o gözünü açtığın sürece yeni insanlarla tanıştığın sürece geriye dönüp baktığında “nasıl bir bataklıktan kurtardın allahım beni” diyeceksin.

Buradaki yorumları dikkate al.

hayata bir kere geliyoruz. Onu da boyle kendini bile dusunmeyen bir adamla heba etme. Duzelse bile ne kadar duzelecek. Kendine hayri yok sana hic hayri olmaz. Birak gitsin. Kendi hayatins bak sen. O kadar ugrasmis olman bile fazla. Yani arkadas olarak elin ustunde olsun istersen, goz kulak ol yine ama asla bir iliski yasama.

Im.. düşüncelerimi yazayım belki acıtacak fakat yazayım.

Canım ne yazık ki sen bu adamı sevmiyorsun. Alışmışsın, senelerin, ayların verdiği alışkanlık var. Ve sen bu adama acıyorsun. Sevmek, aşk bu değil bunlar bambaşka bir duygu. Seninki alışmaktan ibaret.
Emin ol alışmak, sevmekten herşeyden daha zor ve acı.

Bu adam odun falan değil, kendi kişiliği bu yani bu bir gerçek. İyi biri diye övmüşsün ama gelecekte olanları düşümemişsin bile.
Evlendiniz diyelim adamda uyuşturucu, alkol, kokain vs var ve bu adam nasıl çocuk besleyecek ve evin sorumluluklarını nasıl giderecek.
Maddi zorluk yaşamadığınızı söylemişsin ama evlendiğinde en kralını yaşayabilirsin bu adamla. Çünkü uyuşturucuya, kokaine dünyanın parası gidiyor.

Olaya aşk, sevgi, bağlılık yönünden baktığın sürece çok acı çekeceksin.
Tüm sosyal medya hesaplarını kapat sana ulaşamasın. Kendine yeni yeni aktiviteler etkinlikler bul. Yeni yeni insanlarla tanış gözünü 4 aç yani. Dünyayı gör dolaş gez. Ailen sana daima destek çıkacak ve yanında olacaktır. Sen o gözünü açtığın sürece yeni insanlarla tanıştığın sürece geriye dönüp baktığında “nasıl bir bataklıktan kurtardın allahım beni” diyeceksin.

Buradaki yorumları dikkate al.

Haklisin abla. Inkar etsem de bazen aciyorum. Baska biriyle konusunca bile o uzulur diye kendime eziyet ediyorum. Ama seviyorum da. Ysni bilmiyorum boyle birseyi daha once hic yasamamistim. Unutmam en dogrusu olacak

hayata bir kere geliyoruz. Onu da boyle kendini bile dusunmeyen bir adamla heba etme. Duzelse bile ne kadar duzelecek. Kendine hayri yok sana hic hayri olmaz. Birak gitsin. Kendi hayatins bak sen. O kadar ugrasmis olman bile fazla. Yani arkadas olarak elin ustunde olsun istersen, goz kulak ol yine ama asla bir iliski yasama.
Arkadas olamayiz biz illa kayar konu bir sekilde. En guzeli uzak durmak bence de cok haklisin. Ailem bana hep yanci gelmislerdi. Bana yakistiramadjklari icin istemiyolar sadece diye dusunuyodum ama... bugun biraz anladim hakli olduklarini.

Haklisin abla. Inkar etsem de bazen aciyorum. Baska biriyle konusunca bile o uzulur diye kendime eziyet ediyorum. Ama seviyorum da. Ysni bilmiyorum boyle birseyi daha once hic yasamamistim. Unutmam en dogrusu olacak
Canım sevmiyorsun, sen ona acıyışını seviyorsun. Sen daha önce yaşamadığın için böylesin. Buna benzer çok şey yaşasan inan normal gelir bu konular. O yüzden ilki unut gerisi gelir.

Erkekler kadınların neresinden vuracağını çok iyi bilir. Kendilerini acındırırlar. Biz gerçekten çok hassas duygulara sahibiz erkekler gibi değiliz. O yüzden kendine dikkat et ve güçlü ol.

Kimse kimseyle dogmuyor. Niye O olamadan yasayamayasin? Isi gucu olan, dogru durust ev kuracagin ve mutlu olacagin biriyle olsan daha iyi olmaz mi bu hayat?
Omrun birinin arkasini toplamayla mi gecsin? Bazi kadinlar bu "adam etme" olayini ugrasmayi filan seviyor niyeyse. Adam etmeye ugrasacagina adam gibi adamla evlen.
Sence boyle biriyle +annesiyle mutsuz olacagin cok acik degil mi??

Back
X