canım ona öyle birşey denmez emin olÖyle deme..Oralar pek tekin olmaz...Annesizlik babasızlık çok zor şey küçük bir çocuk için..Büyük travmaları vardır.Arkadaşın dediği gibi onun stresini çıkarıyor ama yanlış şekilde çıkarıyor...Aklı başından biraz gitmiş durumda bu travmadan dolayı...Siz uyarın güzel dille...Olmazsa şikayet edilirsin yoksa de...Kamu mu yoksa özle kurum mu...
yani o kişinin geçmişte yasadıkları kolay olmayabılır, ruh halı ıyı de olmayabılır
ama, karsısındakı ınsnaların sucu yok, onlarında ruh halı önemli
onlarında canı can.bir yere gittigimizde kötü davranan bır calısan olunca nasıl sınırlenıyoruz, sinirlerimiz zıplıyor.
tamam sonra gecıyor, ama o anlık sınır oluyoruz. belkı karsısındakı ınsanın da ruh halı bozuk? onların sucu ne?
bence bır şekilde uyarılması lazım, diğer insnaların da sucu yok sonucta
valla hıc acımam. onun ne haddıne bana bagırmak? bir tarafı fazla kalkmısevet sur vicdanım arasında debeleniyorum ..artık tak etti . birden dalarım diye korkuyorum peygamber sabrı yok yani bende de son zamanlarda ortada bile yok yemek ayağına gidiyor gelmiyor kahve çay. sanki ben bilmiyorum çay kahve içmesini..biri yapar diye dşünüyor ama hiç umursamıyorum. birkeresinde gelmiş bana niye yapmadın diye bağırdı düşün bu kadar hadsiz biri iyiliğe çirkeflikle karşılık verene selam versem fazla..biri şikayet etsin tek umudum
valla hıc acımam. onun ne haddıne bana bagırmak? bir tarafı fazla kalkmıs
indımek lazım. bir insanı kırmaya calısmazsın sen, ama o agzına gelenı söyler... böylelerı kasınıyor işte.
ağlayıp zırlayıp sustuturuyor demekzaten o olaydan sonra konuşmadım geldi özür diledi biüsürü.açıkcası ben garibandır vs diye insanlara acıyorum ama öle bir durumu yok .acınacak bir halide yok..artık bende takmıyorum bütün herkes aynı düşünüyor ama bulaşmak istemiyor yani böle bişi desen yırıtınarak ağlar bağırır ..vicdan su an en gereksiz durum değil mi yaptğım
ağlayıp zırlayıp sustuturuyor demek
yöntemı bılıyorbence gereksız, sonucta sana ınsan gıbı davranmıyor
zaten o olaydan sonra konuşmadım geldi özür diledi biüsürü.açıkcası ben garibandır vs diye insanlara acıyorum ama öle bir durumu yok .acınacak bir halide yok..artık bende takmıyorum bütün herkes aynı düşünüyor ama bulaşmak istemiyor yani böle bişi desen yırıtınarak ağlar bağırır ..vicdan su an en gereksiz durum değil mi yaptğım
acıma acınacak hale düşersin demişler
alışmış çaçarolukla işlerini halletmeye,nasılsa yapılıyor diye umursamıyor.bence hiç biriniz onun işlerini yapma çabasına girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?