bu insana ne yapılır yardım ?

İşte aramızdaki fark burada daha da belirginleşiyor. Siz fiziksel şeylere değer veriyorsunuz cildinizin güzelliği gibi oysa ki benim hayatımda maneviyatın önüne hiçbir şey geçemez

O kadar çok var ki bu tiplerden aldıkları maaşı hak etmiyorlar. Bizim de işimiz hep çiftçilerle benim odada var bir tane bağırıp çağırır işi hep yokuşa sürer yapabileceği bir şeyi yapamam deyip kestirip atar çiftçiyi mağdur eder. Bimere şikayet edilebilir 2 -3 kişi şikayet etse mesela

Bence sikayet edin. Eger vicdan yapmaniz gerekiyorsa isini gormedigi insanlar icin yapin. Kimbilir kac kisinin isi gecikiyor bosuna yol parasi veriyor. Birisi ona haddini bildirmeli.

Ben böyle dengesizlere vicdanlı yaklaşılmasını doğru bulmuyorum.
Binlerce insanın olmak istediği yerde olup, sonra bulunduğu mevkiyi zulüm mevkisi haline getiren, kendisini bir "şey" zanneden birine neden vicdan yapayım... Hem de kötü davrandığı kişiler yardıma muhtaç kişilerse...

Allah'ım sen karşılaştırma beni bunlarla... Yemin ederim yolarım.
Bu haksızlık bana yapılmış olsa "belki" aman ya manyak der geçerim. Ama her gün gözümün önünde yoksula, yardıma muhtaç kişilere, hastalara böyle kaba davranacak.... ne yapılması gerekiyorsa en ağırını yaparım ...

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır...

bence sizin tanıdığınız biri gelsin (sizi tanımıyor gibi yapsın ama )direk onun yanına gitsin iş için...o nasılsa azarlar sert davranır oda şikayet etsin müdürünüze..

canım kafamda birşeyler var inşallah göz yummak istemem asla... teşekkürler hepimize

Bence sikayet edin. Eger vicdan yapmaniz gerekiyorsa isini gormedigi insanlar icin yapin. Kimbilir kac kisinin isi gecikiyor bosuna yol parasi veriyor. Birisi ona haddini bildirmeli.

canım şikayet edilmiş sanırım ama bu durumdan değil baska bir memyura tavrından müdür daha lafa baslamadan öyle kendini yırtarak konuşuyoki adam bile bişi demedi.yani müdür son şikayet yeri ona yapsamda çok bişi demez kibar kibar uyarır
ama o devam eder

bimer den tc verildiği için kimse vermek isteemz sanrıım canım.. yoksa yapılır tabi

denicem muhabbetim var ama bu tarz konuşursam kaale alır mı bilemem .. yada bana da pöykürür :) denicez ama benim onla konuşmam işe yaramaz sanırım ciddi uyarı şart.çümkü korkusu var korkak ama üst mevki olmalı baya

o bir gün ters birine denk gelir görür anyayı konyayı

aynen canım bende kpss ye gündüz gece demeden çalıştım ama en ufak ensafa yetkim olduğu halde yapacaksın yapmalısın demem tavrım değil...
özelden bir mesaj atacağım sana bir dk

Yanlis yaptigini bile bile, gore gore dusuyorsun vicdan azabi cekmiyorsun da; soyleyince mi vicdan azabi cekeceksin???
Zulme sessiz kalmak en az zulum kadar gunahtir hanimefendi.
Bunu bilin ona gore davranin derim ben. Sizin yaptiginizi da en az onunki kadar hatali buldum ben. Kusura bakmayin. Kalbinizi kirmam istemem ama yazik degil mi o insanlara. Evraki yanlis biliyosun ama o insanin o kapidab isi hallolmayacagini bile bile gonderiyorsun. Yazikkk. Bu devlet kimlere emanet. Bunun hakkini vermez zor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama
yanlış düşünüyorsun ben insanları tanıyorum bu kızı müdür e desende fayda etmediğni biliyorum oda umursamıyo. ben zaten yazık olmasa her gün dertlenip üzülmem
kimsenin umrunda değil herkes kulaklk takıp müzik dinleyerek memurluk yapıo
vicdan bende fazla olduğundan sanrıım taktım olaya. arkadaşlardan brii de diyeceğim dedi sonra dedi yanlış olur vazgeçti
önemli olan vatandaşın demesi ama baş amire müdüre değil

Son düzenleme:

Demek ki o kiz oraya torpilli gelmis. Ondan bu kadar rahat, umursamaz. O zaman yapacagin sey su; snnle alakasi olmayan birine soyle. Amca, dayi gibi degilde. Bi arkadas olabilir. Oraya gelsin olay cikar zaten biraz usteleyince. O da gidip amire soylesin. Yada en basitinden internet uzerinden dolekce yazin amire.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baskasından yapmak en mantıklı sanırım.. haklısınız

düşünüyorum benim anneannem,dedem oraya gidecek kadın azarlayacak..
amirine şikayet etmek bile kesmez beni eminim..
önce onu orada rezil ederdim
aile ve sos,polt bak.,, bimer,, neresi olursa şikayet ederdim..o işte nasıl davranması gerektiğini hissettirmeden peşini bırakmazdım..

ha diyceksiniz kendi ailen diyemi,asla!
yanımda başka birinin mağdur edilmesinede asla izin vermem.
"haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" değilmi? yaptığına ortaktır..

benim 1 günlük yoğun bakımda yatmam gerekti,ama baygın falan değilim..
doktor gelmiyor ama tel ile ilaç söylüyor hemşireler yapıyor bişeyler..
ve yanda baygın bir yaşlı teyze var..
doktor ona bazı ilaçlar yazmış, nöbeti yeni devralan hemşireler aralarında konuşurken "ya bu kadına bu ilaç olurmu?" diğeride " bende şaşırdım bu yaşa bu ilaç olmaz " diye konuştuklarını duyuyorum..teyze sahipsiz,kimse yok..
sabah 8 de de doktor ısmarlama tedavi yapınca kendim zorla çıktım odadan...
gittim başhekimin yanına..
doktorun uzaktan yaptığı tedaviyide anlattım, yaşlı teyze ye verdiği ilaçlar hakkında diğer sağlık çalışanlarının anlattıklarınıda..
"hadi ben başımın çaresine bakarım da, oradaki yaşlı teyze sizin doktorunuzun yazdığı saçma sapan ilaçları kaldıramayabilir dedim"
soruşturma açıldı ben diretince..
2 defa ifade verdim,sadece kınama verildi ama benim vicdanım rahat..

o teyzenin sesi çıkamıyordu belki rabbim ses olayım ona diye beni gönderdi..
sizinde içiniz rahat etmiyor belli..
her azarlamasında,her yanlış davranışında uyarın diğer arkadaşlarınızla..
daha önce çocuk esirgemede kalması yaptıklarına kılıf değil,
annesi babası yanında olan herkes süper bir hayat geçirmiyor..

Son düzenleme:

canım ben kızın durumuna acıdığımdan değil sonuca varmayacağını düşünüyorum
ben mesela onun bana karşı bağırmasına konuşmauarak tepki verdim
geldi özür diledi yani yap özür dile olmaz.
ama ben o işin ondan alınması gerektiğini söyledim arkadaşlara
ama herkes korkak istemiyorlar ortak olmak birşeye
anladın mı
zaten ben burdakilere güvenmiyorum sonra aaa seni haksız şikayet etmiş derler yok öyle birşey
birde asıl burda ben SEYTAN olduğumla kalırım...sizin oaly çol farklı sizin ortamınız çalıştığınız değil
orda kolay ama bu ortamda çok alaksız ifitralar bile olabilioo

Son düzenleme:
tabiki biz eğlenerek gelmedik bu yaşa çok mutlu cocuk olmadk bizde.ama belli ki o daha farklı.ben yazılı olarak ama vatandaş adından olmasının daha doğru ve inandırıcı olacağına inanoyorum benim yapmam işe yaramaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…