- 16 Eylül 2017
- 7.719
- 13.977
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Öyle tabi ama arkeoloji okuyupta iş yok demekte saçma. Zaten is olmadığını bilerek gitmissin bölüme ne bekliyorsun kimO konuda size katılıyorum sonrada parasızlıktan yakınıyorlar ama bir taraftada emek sömüren köle arayan bir hayli çok
Katılıyorum. Mesleğine, bilgi birikimine, eğitim göre iş bulamayabilirsin bu ülkenin bir ayıbı zaten ama maksat hayatını idare edeceğin parayı kazanmaksa iş çok. Market, mağaza vb yerlerde eleman arayan çok yer var. Eğer paraya ihtiyaç varsa seçici olmamak lazım.
Baba parası hoştır ama benanaBu neden bana dert oldu bilmiyorum ama etrafta bu tiplerden çok görüyorum. Özellikle erkekler maaşı iyi olduğu halde 4 yıl okudum gidip itfaiyeci,zabıta,düz polis mi olayım diyorlar mesela onun yerine asgari ücretle bankacılığı tercih ediyorlar. Bir tane arkadaşımın(erkek) senelerdir bir sevgilisi vardi beraber yaşadığı onunla evlendi.2700 tl maaş alıyor. Eşi de iş yok diye mutsuz mutsuz evde oturuyor. Daha önceden mağazacılıkta çalışıyordu bıraktı. Simdi de is saatleri cok diye calışmıyor. Bir tane de arkadaşım var. Kız atamasi olmayan bir öğretmenlik mezunu belki de 4 yil oldu işsiz ama ne ücretli yapıyor ne özel okullara başvuruyor. Sonra da iş yok diyor. Şımarıklık gibi geliyor bunlar bana.
Zengin koca bul kız :)) sen bihter ziyagilsin aptal olmaErkek arkadaşım işten az önce çıktı. Aylık 2500 tl para alıyor. Gece yok gündüz yok, hafta sonu yok. Her gün başka bir şehirde ayak işi yapıyor. Yükselme imkanı olan bir iş de değil. Neyi umut ederek bu yaşama devam edecek bu insan bir söyleyin de bilelim. Çok şükür aç değilim diye sevinen bir insanın köleden farkı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?