bu insanların sorunu ne ?

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhba hanımlar
kısaca konuya gireyim ...
bi tane komşu geldi apartmana ben yaşlarımda arada çaya kahveye gelir ben çok gitmem eşi vardiyalı çalıştığı için bazen evde uyuyor olur neyse konu şu ,bana ne zaman misafir gelse evdeki misafirini de bana getirip bende oturur yada benim arkadaşlarım gelecek olur çat damlar hemen ama ne hikmetse ortak arkadaş olan kız ona gittiğinde hiç bir şekilde çağırmaz , yani garip geliyor sebebi ne olabilirki ha bide beni taksi niyet,ne kullanmaya kalktı vega benide şuraya bırakıversene fln bende bırakmadım tabi .Bu arada cimri biri de değil ki yemeye içmeye hesap yapıyor diyeyim anlamadım.
bide görümcesi var geçen gün misafirim vardı görümcesinde almış geldi bende oturdular kalkıp o kalabalıkta bir bardak çayını kendi almadı .
tepkimi koyayım ama anlasın istiyorum sevgilerrr

Alma eve. Misafir varken özellikle niye geliyor anlamadım yapılanlardan yemek için galiba bir de kendi misafirlerini de kendinden masraf çıkmasın diye sana getiriyordur yani ne münasebet! Niyetini taksi gibi kullanmak istemesinden anlaman gerekirdi bence

Nasil dayaniyorsun? Niye kapiya geldiginde misafirim var musait degilim demiyorsun? Komsun cok terbiyesiz bir insanmis.
bak bide kendine gelecek misafire vegadayım ona gel diyor . ya diyemiyorum işte zaten azcık yırtık olsam bu böyle olmazdı

o gün sinir oldum zaten bide bizim araba içine dert olmuş sizin araba var zaten ..... diye başlıyor konuşmaya

konuyu okuyunca kısasa kısas geldi aklıma.
belli ki yapınızda yok ama, anlaması adına, sizde çat kapı gidin ,
ortak ark geldiğinde vs, bire bir aynını yapın.
onunda canına tak eder belki anlar ..

Oy vega senin imtihanin hic bitmeyecek mi
Komşun cok terbiyesiz. Kendine gelen misafiri de alip sana gelmesi Daha once hic gormedim boyle birsey

Oy vega senin imtihanin hic bitmeyecek mi
Komşun cok terbiyesiz. Kendine gelen misafiri de alip sana gelmesi Daha once hic gormedim boyle birsey
bende görmedim ama o ortak arkadaşımız gelince nedense ne gelir nede çağırır bu arada aynen ben neden adam akıllı bir arkadaş bulamıyorummmmm

konuyu okuyunca kısasa kısas geldi aklıma.
belli ki yapınızda yok ama, anlaması adına, sizde çat kapı gidin ,
ortak ark geldiğinde vs, bire bir aynını yapın.
onunda canına tak eder belki anlar ..
o benim gibi değil belli eder rahatsız olduğunu ben rencide olurum ama ben belli edemiyorum

bak bide kendine gelecek misafire vegadayım ona gel diyor . ya diyemiyorum işte zaten azcık yırtık olsam bu böyle olmazdı
OHA cok yuzsuz. Boyle insanla hic yuz goz olma, gercekten laftan anlamaz fiiliyata dokmen lazim. Degil misafirle yanliz gelse dahi kapidan cevir musait degilim diye. 3 gelir 5 gelir sonra cirkinlesir "sen boyle degildin cok degistin ne oldu sana" falan der. "Yok canim musait degilim sadece" deyip guleceksin. Biraz pratikle basaracagina inaniyorum.

fazla yüz vermemek lazım .

Annemin de böyle bir komşusu vardı bize ne zaman misafir gelse çat kapıda biterdi , ben açtım kapıyı bir gün. İçeri girmeye çalıştı önünde durdum "misafiri var annemin özel konuşuyorlar beni de almadılar yanlarına" dedim. Döndü gitti.

Bundan anlıyor yüzsüz insan sen de açıkça söyle kapıyı açtığında "misafirim var canım ben müsait olunca haber vericem sana, görüşürüz " de kapat kapıyı.

Bozulursa bozulsun hiç sallama

önceden arardım şimdi aramıyorum bile o arasada geçiştiriyorum bi kere arkadaşım geldi buda gel çat kapı biz gidiyoruz dedik biz kapıdan çıkmadan çıkmadı resmen ya

bak evet bu daha yumuşak bi davranış olur ve gereken cevabı alır daha mantıklı

o benim gibi değil belli eder rahatsız olduğunu ben rencide olurum ama ben belli edemiyorum

bunun bilincindeysen, hiiiççç takılma, sende uygula..
misafirin olduğunda, misafirim var müsait değilim diyin yani..
misafirini alıp gelmek çok ilginç, tuhaf olan, arkadaşınızın misafirlerinin size gelmeleri.
biri beni götürmek istese, kalkar evime gelirim.
gitmem yani ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…