yani bende öyle düşünüyorum değişik geldi tam bi komşum oldu derken buda böyle çıktı çok yanlızımmmbunun bilincindeysen, hiiiççç takılma, sende uygula..
misafirin olduğunda, misafirim var müsait değilim diyin yani..
misafirini alıp gelmek çok ilginç, tuhaf olan, arkadaşınızın misafirlerinin size gelmeleri.
biri beni götürmek istese, kalkar evime gelirim.
gitmem yani ..
bu gün msj atmış dışardayım arkadaşlarla eve gelcez işim var dedim bozuldu hemen
merhba hanımlar
kısaca konuya gireyim ...
bi tane komşu geldi apartmana ben yaşlarımda arada çaya kahveye gelir ben çok gitmem eşi vardiyalı çalıştığı için bazen evde uyuyor olur neyse konu şu ,bana ne zaman misafir gelse evdeki misafirini de bana getirip bende oturur yada benim arkadaşlarım gelecek olur çat damlar hemen ama ne hikmetse ortak arkadaş olan kız ona gittiğinde hiç bir şekilde çağırmaz , yani garip geliyor sebebi ne olabilirki ha bide beni taksi niyet,ne kullanmaya kalktı vega benide şuraya bırakıversene fln bende bırakmadım tabi .Bu arada cimri biri de değil ki yemeye içmeye hesap yapıyor diyeyim anlamadım.
bide görümcesi var geçen gün misafirim vardı görümcesinde almış geldi bende oturdular kalkıp o kalabalıkta bir bardak çayını kendi almadı .
tepkimi koyayım ama anlasın istiyorum sevgilerrr
Bu şahane bencede bunu demelisin hem sana yollu hem iğneleyiciMisafirinin yaninda boz "sen de usengeclikten butun misafirlerini bana agirlattiriyorsun, iyi yere kapak attin hea" falan de.
Mesafeli duracaksiniz. Sizin misafirinizi nerden biliyor geliyor..merhba hanımlar
bi tane komşu geldi apartmana ben yaşlarımda arada çaya kahveye gelir ben çok gitmem eşi vardiyalı çalıştığı için bazen evde uyuyor olur neyse konu şu ,bana ne zaman misafir gelse evdeki misafirini de bana getirip bende oturur yada benim arkadaşlarım gelecek olur çat damlar hemen ama ne hikmetse ortak arkadaş olan kız ona gittiğinde hiç bir şekilde çağırmaz , yani garip geliyor sebebi ne olabilirki ha bide beni taksi niyet,ne kullanmaya kalktı vega benide şuraya bırakıversene fln bende bırakmadım tabi .Bu arada cimri biri de değil ki yemeye içmeye hesap yapıyor diyeyim anlamadım.
bide görümcesi var geçen gün misafirim vardı görümcesinde almış geldi bende oturdular kalkıp o kalabalıkta bir bardak çayını kendi almadı .
bu gün msj atmış dışardayım arkadaşlarla eve gelcez işim var dedim bozuldu hemen
Ben senin yerinde olsam 7 8 arkadaşı toplar yanıma sonra onunda misafiri varken çat kapı yapar evine dalarım gerçi bu insan anlarmı orası muamma canım benimde bir komşum vardı severim kendisini ama sürekli ben giderdim çok defa çağırdım evime kaç defa davet ettim hiç birine gelmedi ama artık canıma tak etti çünkü diğer arkadaşlarına gidiyordu bi bana gelmiyordu irtibatı kestim şimdi merhaba merhabayizmerhba hanımlar
köpek çeken insanlar daha kıymetli oluyor değilmi bu benim görüşüm değil demiBenim gittigim yerde ev sahibi beni komsuya goturse bi daha gitmem sanki agirlamaktan kaciyormus gibi ama ikimizin ortak tanidigiysa olabilir.Bence kopek cek vakti gelmis geciyor
yaa bende seni özledim semurcum görünce mutlu olduğum sayılı üylerdensinvega seni ozlemisiz, belki konu acmissindir ama uzun zamandir hic nickini gormemistim bdv'de.
bu tabi ki iyi bir sey olsa gerek :)
konuna gelirsek...
mesafe iyidir.
rahatsizligini ironik bir sekilde ima et.
Bir iki kapiyi acmamerhba hanımlar
Aynen oyle nedense kiymetli oluyorlar cekiniyorlar hatta yalakalik yapan bile oluyor.Ama iyi niyetli insanlar kullniliyor geneldeköpek çeken insanlar daha kıymetli oluyor değilmi bu benim görüşüm değil demi
yaa çok merak ettim kusura bakmayin köpek çekmek nedirAynen oyle nedense kiymetli oluyorlar cekiniyorlar hatta yalakalik yapan bile oluyor.Ama iyi niyetli insanlar kullniliyor genelde
Hic sallamamak diye biliyorumyaa çok merak ettim kusura bakmayin köpek çekmek nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?