bu insanların sorunu ne ?

yani bende öyle düşünüyorum değişik geldi tam bi komşum oldu derken buda böyle çıktı çok yanlızımmm

bu gün msj atmış dışardayım arkadaşlarla eve gelcez işim var dedim bozuldu hemen

Duygularınızı manipüle ediyor, suistimal ediliyorsunuz.
Gerçek bir arkadaş, samimi bir insan bozulmaz.
Böyle birini yakınınızda tutmamanızı öneririm.
Mesafenizi koyun anlayan anlar. Merhaba-merhaba kafidir.

Ay çok terbıyesızmış
Mısafırını getırıyor bıde
Dırek mesafe koymalı
Mesafe koydugunuzda çirkinlesebılır kendısı

vega seni ozlemisiz, belki konu acmissindir ama uzun zamandir hic nickini gormemistim bdv'de.
bu tabi ki iyi bir sey olsa gerek :)
konuna gelirsek...
mesafe iyidir.
rahatsizligini ironik bir sekilde ima et.

Komsunun yaptigi cok yanlis...

Ben komsuna gelen misafirlerede anlam veremedim..

Komsun, gelen misafirine hadi gelin vegaya inelim, cikalim nasil diyebiliyor.. ?
Gelen misafire ayiptir yahu..

Ayy annemin bir arkadaşı var aynı komşun gibi.. annemi misafirliğe çağırır ama nerde bi komşusunun günü felan var annemi bir ısrarla oraya götürüp beleşe misafir ağırlıyor:)
Demek bu modelde kadınlar var:)

Mesafeli duracaksiniz. Sizin misafirinizi nerden biliyor geliyor..
Birde size sormadan kendi misafirini alip catkapi nasil geliyor. Oyle geldiginde kapiyi acmayin ki anlasin. Sordugundada rahatsizdim veya baska bisi yaptiginizi soyleyin. Bunu bir kac kez tekrarladiginizda elbet anlayacaktir.

Benim gittigim yerde ev sahibi beni komsuya goturse bi daha gitmem sanki agirlamaktan kaciyormus gibi ama ikimizin ortak tanidigiysa olabilir.Bence kopek cek vakti gelmis geciyor

Ben senin yerinde olsam 7 8 arkadaşı toplar yanıma sonra onunda misafiri varken çat kapı yapar evine dalarım gerçi bu insan anlarmı orası muamma canım benimde bir komşum vardı severim kendisini ama sürekli ben giderdim çok defa çağırdım evime kaç defa davet ettim hiç birine gelmedi ama artık canıma tak etti çünkü diğer arkadaşlarına gidiyordu bi bana gelmiyordu irtibatı kestim şimdi merhaba merhabayiz

Belki aynı değil ama sürekli niye ben gidiyorum saçma yani başkalarına giderken niye bana gelmiyor bu daha da saçma olduğu için bıraktım şimdi işi düşerse arıyor soruyor bazen bilerek cevap vermiyorum sende irtibat kurmak anlar yani bırakır gidip gelme olayını

Son düzenleme:
Benim gittigim yerde ev sahibi beni komsuya goturse bi daha gitmem sanki agirlamaktan kaciyormus gibi ama ikimizin ortak tanidigiysa olabilir.Bence kopek cek vakti gelmis geciyor
köpek çeken insanlar daha kıymetli oluyor değilmi bu benim görüşüm değil demi

vega seni ozlemisiz, belki konu acmissindir ama uzun zamandir hic nickini gormemistim bdv'de.
bu tabi ki iyi bir sey olsa gerek :)
konuna gelirsek...
mesafe iyidir.
rahatsizligini ironik bir sekilde ima et.
yaa bende seni özledim semurcum görünce mutlu olduğum sayılı üylerdensin

Bir iki kapiyi acma

köpek çeken insanlar daha kıymetli oluyor değilmi bu benim görüşüm değil demi
Aynen oyle nedense kiymetli oluyorlar cekiniyorlar hatta yalakalik yapan bile oluyor.Ama iyi niyetli insanlar kullniliyor genelde

benzer bir dert bende de var yumuşak basliligimiz ve gereksiz guleryuzlulugumuzden kaynaklanıyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…