selam kızlar...öğrendiğimden beri elim ayağımı titreten sanki başıma gelmiş gibi üzüldüğüm içimin acıdığını hatta gözlerimin dolduğu günlerdir etkisinden kurtulamadığım bir mevzuyu paylaşmak istiyorum...
umarım konu tartışma durumlarına gelmez de kapatılmaz...çünkü gerçekten hassas bir konu...
açma sebebim de belki bir kişiye bile ibret olur mantığı....
uzatmadan şöyle anlatayım...
pek samimi olmadığımız ama tanışıklığımız olan bir aile...1 tane çocukları var... yaklaşık 10 senelik evliler...okadar güzel giden bir evlilikleri vardı ki parmakla gösterilecek boyutta...imrenilecek kıvamda...
bahsettiğim şahsın eşi yani kocası okadar beyefendi ağır terbiyeli saygılı ve okadar iyi bir adam ki,...
hala ağlayışı gözümün önünden gitmiyor....
bundan yaklaşık bir yıl önce başlayan bir internet macerası ile bu adamın karısı bir erkekle tanışıyor...
gel zaman git zaman aylar geçiyor....
kimseye birşey belli etmediği için ve evde herhangi bir huzursuzluk olmadığı için herşey yolundaymış gibi davranarak bu durumu bir yılı aşkın devam ettiriyor....
ve o gün olan oluyor ve eşi akşam eve geldiğinde eşinin evde olmadığını görüyor nereyi ardıysa bulamıyor...işin rengi bir kaç gün sonra anlaşılıyor, kadın telefon ediyor ve iyi olduğunu onu unutmalarını başka birini sevdiğini belirterek kaçtığını izah edip kapatıyor...
adam yıklıyor...hala gözlerimin önünde adamın ağlayışları.....ve yıkılan 10 yıllık bir yuva....
bir erkek için yaşanabilecek en ağır şey budur herhalde...
sadece paylaşıp rahatlamak istedim kızlar, bütün eş dost üzgünüz...
rabbim sabır versin diliyorum adamcağıza....
ve son birşey eklemek istiyorum, bu internet ne kadar faydalı ise de zararlı tarafları da azımsanmayacak derecede fazla....
evimizde yuvamızda böyle şeylere sebebiyet verecek durumlardan, şeytanın vesvesesinden uzak duralım inşallah....
bir anlık hatanın bedeli çok ağır olabilir...rabbim hepimizin yuvasını korusun....
herşey bir yanada insan yavrusunu nasıl bırakıp gider anlamıyorum. kedi köpek bile yavrusunu taşırken bir anne nasıl yavrusunu bırakırda gider allah islah etsin.. kocasınında yardımcısı olsun ...allah hepimizi korusun