Bu iş olur mu? Olursa nasıl olur?

Atalariniz kimler derken? Cok ayip ...
Türkiye de yasayan insanların çoğunun atasi bsllidir yani Osmanlı dev. Kanuni . Danismentliler vs. Türkiye de yaşamıyor mu acaba diye sordum ailesini kesinlikle katmadim katmam da yanlış anlamışsınız

Türkiye de yasayan insanların çoğunun atasi bsllidir yani Osmanlı dev. Kanuni . Danismentliler vs. Türkiye de yaşamıyor mu acaba diye sordum ailesini kesinlikle katmadim katmam da yanlış anlamışsınız
Konuyu siyasete götürüyorsunuz yanliz

Kanuni baba tarafından az Türk, çokça Rus yalnız. Oğlu da Venedikli Sophia Baffo ile beraber, torunun da babaannesi Ukraynalı Alexandra, annesi Venedikli Baffo ailesinden. Devleti de Yunanlı dönme İbrahim yönetiyor. Söyler misiniz bu insanlarla ortak noktanız nedir? Bence siz okuma yazma bilmeyen, saray yönetimine asla giremeyen, Venediklilerden ticarete giremeyen, padişahım çok yaşa diye bağıran Anadolu köylüsünün torunusunuz. Zira kafanız o şekil. İslamdan girecekseniz hiç girmeyin, haremdeki şehvet ve zinanın, yazın kadınlara kışın sıcacık oğlanlara sarılmanın dinle hiçbir alakası yok. Neyse diyeceğim şu ki, siz yatın kalkın Cumhuriyete dua edin. Din, ırk, cinsiyetten bağımsız olarak hepimiz hürüz ve eşit haklara sahibiz. Ayrıca Türk geleneğinde de kadının kapanması diye bir şey asla yok, Araplığın saraya gelmiş hali o. Orta Asya Türk kültüründe kadın da savaşır, miras edinir, ata biner, hür bir şekilde yaşar. Saygılar.

Sizi kimse gerçekten sevmemis gerçekten sevseydi hanımefendinin ne demek istediğini çok iyi anlardiniz:)
Hiç güleceğim yoktu. Giyim kusama karışıp çok kiskanmakla oluyorsa sevmek... Ben de bu şekilde sevildiğini sananlarin kendini yeterince sevmediğini düşünüyorum mesela. Senin evleneceğin kişiyle tanışana kadar ailenden de kabul gören bir giyim tarzın var ama sevildiğini sandığın kişi buna karışıyor. Eee o zaman nerede kaldı senin o güne kadar oluşturduğun kişiliğin derim. Sevilmekten önce kendini sevmeye ve güvenmeye bak derim yoksa 70 yaşına gelsen de bir onaylanma hissiyle yaşar durursun. Dediklerimi de carpitmayin lütfen. Dedigim şey herkes giydiğine karışmaz ve evlenene kadar herkes kendini ve ailesini güzelce saklayabilir. Sonrası da çok önemli,yoksa burada bu kadar konu olmazdı evlendikten sonra şöyle oldu diye... Köprüyü geçene kadar kendini çok iyi saklayanlar var,saklayamasa da inatla görmek istemeyip evlenince düzelir diyen var... Var da var yani

sen asilzadesin masallah Mustafa Kemal Atatürk ü de sizden daha çok sebdigim kesindir surada ne dedik nereden vurup ne cikardiniz

Herkesin düşüncesi kendisine her türlü çok seven vardir kendince

Herkesin düşüncesi kendisine her türlü çok seven vardir kendince
Tamam siz kıskanılarak,ailenizin binbir emekle okuttuğu mesleginize bile karıştırılarak sevildiginizi düşünun ben de böyle düşüneyim. Mesela ben mesleğimi sevgilim ya da eşim istemiyor diye yapmasam aileme ne derim diye düşünürum. Verdikleri emeğe paraya acirim. İşte herkesin sevme kriteri farklı naparsin

Geçmişte açılacan konularla vurmak ta guzel sey ataniyorum ben Şubat'ta inşallah ayrıca evet o görüşüde destekliyorum maddi durum iyiyse eşim ozelde çalışmami istemiyorsa calismam

sen asilzadesin masallah Mustafa Kemal Atatürk ü de sizden daha çok sebdigim kesindir surada ne dedik nereden vurup ne cikardiniz

Dediğim o zaten, ben asilzade değilim ailem Anadolulu, siz de aynı şekilde asilzade değilsiniz. Rus babaanne, Venedikli anne, saraydan çıkmayan halka karışmayan bir adamla Türklüğün ne alakası olabilir onu yazdım. Türklüğü, Türkçeyi, Türk kültürünü yaşatan, sahip çıkan, dışlamayan bizleriz.

Ben de buraya takıldım. İnsanın sevgilisine 'benim ailem de seni istemiyor' demesindeki amaç nedir yani??

Sen ban yicen bacim bosver ...

Kusuea bakmayın biraz sinirle yazdım ama demek istedugun seybu durumlarin garipsenmesi bi yunan göçmeni arkadasim vardı oba garip gelirdi mesela bazi şeyler ama az çok biliyordy gelenek gorenek tv de bile var burada yaşıyoruz sonuç olarak niyetun soy agacini sorgulamak değildi garipsenmesi tuhafima gidiyor sadece

Yataktan kalkıp ayakta alkışladım

Tamam bakın ayni şeyleri düşünüyoruz anlatamadim galiba

Bakin „sizin atalariniz kim?“ derken cok agir bir cümle kurdunuz...

Anadoluluyuz hepimiz yabanci degiliz ki garipsenmesi tuhaf karşılanması tuhaf değil mi herkes istediği gibi yasayabilir sonuç olarak

Bakin „sizin atalariniz kim?“ derken cok agir bir cümle kurdunuz...
Dusunce ile ilgili okuyun anlatmak istedigimi yazmaya çalıştim biraz kültürler birbirine yakın bu coğrafyanin insanlariyiz garipsemek nedir bunu tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…