ziyagillerdenmiyimneyim
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 29 Mart 2023
- 2.301
- 1.723
- 48
- 30
Lutfen kendine bunu yapma, ilerde belki sevecegin bir insan cikar karsina. Onun gecmisini duymayacagini nerden bilebilirsin ? Kendine saygini kaybetme sen de bedenin de kiymetlisin.. baska islerde calisabilirsinHenüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..
Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk buLutfen kendine bunu yapma, ilerde belki sevecegin bir insan cikar karsina. Onun gecmisini duymayacagini nerden bilebilirsin ? Kendine saygini kaybetme sen de bedenin de kiymetlisin.. baska islerde calisabilirsin
Zamanla bi eşiği aşınca seni tutan bir şey olmayacak e para da tatlı gelecek sen inanıyor musun bırakacağınaBelli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
İradeli bir insan olarak evetZamanla bi eşiği aşınca seni tutan bir şey olmayacak e para da tatlı gelecek sen inanıyor musun bırakacağına
Konu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?Asgari ucretle ev gecindiren milyonlarca insan var evet gunumuz sartlarinda cok zor ama yarin birgun cocuguma senin ananda o..mus dedirtmem kimseye. Temizlik isi dusunmez misiniz asgari ucretin ustunde kazanclari var cogunun bide gittigi ev sahipleri gariban gorunce cok yardim ediyorlar ne biliyim giyim olsun cocuguna kirtasiye yardimi olsun
İyi kolay gelsin o zamanİradeli bir insan olarak evet
Neyse benden bu kadarİradeli bir insan olarak evet
Ben iş yok demedim ,asgari ucretle çok çalıştım ama yetmiyor dedimKonu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?
Yok sizin fikir alma derdiniz filan yok, anlaşıldı...Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
Hanımefendi, bu sizin bahaneniz. Bana maval anlatmayı bırakırsanız sevinirim. Benim annem babamla boşandığında evden sadece kıyafetlerimizle çıktık. 2 çocukla ortada kaldı, üstüne çok büyük borçları vardı. Annem her şekilde imkanını buldu, yeri geldi şehir dışına gitti çalışmaya. Yeri geldi temizliğe gitti. 2 kızını da üniversite okuttu. Birimiz kimyager birimiz mühendis olduk. En önemlisi de annem asla boğazımızdan haram lokma sokmadı, asla ne bizim geleceğimizi ne namusumuzu tehlikeye atacak birşey yapmadı. Siz neyin kolayına kaçıyorsunuz ? Asgari ücret ile geçinen aileler tanıyorum, çocukları lise üniversite çağında. Bir akıllı siz misiniz ?Ben iş yok demedim ,asgari ucretle çok çalıştım ama yetmiyor dedim
Kesinlikle öyle tüm Türkiye'den insanlar gidiyor İstanbul a çalışmaya. Böyle istihdam sağlayan bir yerde hanım efendi is bulamamisKonu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?
Konu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?
Konu sahibi kendini haklı bulan kişiler arayabilmek için konu açmış buraya.Eee yani 2 vasıta 3 vasıta değiştirip işe gidenler de, sabah 5te 6da kalkıp yola düşenler de var ama kimsenin gıkı çıkmıyor, insanlar namuslarıyla çalışıyor. Adam gibi çalışmak zor gelince de böyle ahlakdışı yollara başvuruluyor. Kolay ekmek yok kardeşim. Ya adam gibi namusunla çalışırsın ya da ahlak namus dinlemeden fuhuş yaparsın. Konu sahibesi ponçikçe paralı cinsel görüşme yazmış okudum anlamadım bile, acaba telefonda fantazi yapma falan mı sandım ... Allah akıl fikir versin. Burda yazılan ponçikçe yorumları da kınıyorum, Allah kimseye namusunu paraya sattırmasın.
Ya Allah aşkına şu devirde kim birikim yapıyor güzel güzel geçin evladina bak daha ne birikimiEvlere temizliğe gidin gayet güzel kazanıyorlar. Birikim yapmaya çalışın sonra da daha küçük bi şehre yerleşin. İnsanların napacağı belli olmuyo psikopatın teki sizi alıkoysa nolacak?
Eğer trol değilsen kötü kadın olmaktan değil de hastalık kapmaktan kork. Aynaya bakınca nasıl hissediyorsun ?Henüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?