Bu işi yapmam beni kötü insan yapar mı sizce ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Henüz yeniyim ,ilk zamanki tedirginliklerim azaliyor giderek ama ,ama işte..
Lutfen kendine bunu yapma, ilerde belki sevecegin bir insan cikar karsina. Onun gecmisini duymayacagini nerden bilebilirsin ? Kendine saygini kaybetme sen de bedenin de kiymetlisin.. baska islerde calisabilirsin

Lutfen kendine bunu yapma, ilerde belki sevecegin bir insan cikar karsina. Onun gecmisini duymayacagini nerden bilebilirsin ? Kendine saygini kaybetme sen de bedenin de kiymetlisin.. baska islerde calisabilirsin
Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu

Konu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?

Konu sahibinin çalışmaya g.tü yok. Gerçekten iş yok lafına ben gram inanmıyorum. Ben yeri geldi semt değiştirerek çalıştım istanbulda. İstanbul gibi bir yerde iş yok demek ne demek ?
Ben iş yok demedim ,asgari ucretle çok çalıştım ama yetmiyor dedim

Bir anne olarak tehlikeli sularda yüzüyorsunuz. Geri dönülemez şeyler yaşayabilirsiniz. Henüz şansınız varken bırakın bu işi.

Herkes hastalıktan prezervatiften bahsetmiş. Kimse rızkı Allah'ın verdiğinden bahsetmemiş. Lincleyeceksiniz dislikelar havada uçuşak ama bu işin adı iş bile değil ahlaksızlıktan başka bisey değil. Bu yolla kazandığınız helal olmayan kazancı çocuğunuza nasil yedirip icireceksiniz. Dini hassasiyetleriniz yok diyelim ahlak edep diye bisey var. Burdaki insanlarin geniş mizaclarini da alkışlı yorum o kadar is imkanı varken bu yolu seçmeniz takdire şayan

Belli bir süre yapicam,sürekli değil ..saygım var elbette kendime,ama şu an için malesef zorunluluk bu
Yok sizin fikir alma derdiniz filan yok, anlaşıldı...
Millet size "yok canım, iyi insansınız" desin diye kendinizi tatmin amaçlı açmışsınız konuyu.

Çocuğunuzun ne günahı var yahu?!
Her şey kaldırılır tamam da, elin iti sapığı el kadar bebeğe bişey yapar diye de mi korkmuyorsunuz!
Aşırı sinirlendim çıkayım ben.

Bu sizi kötü biri yapmaz şuanlık ama karanlık tarafa cok hızlı çeker. Girin bir işe ne olursa olsun sıkın 6 ay bir sene dişinizi sermaye biriktirin üç beş internetten ticarete başlayın ne zor durumda 4 cocuklu 5 cocuklu hanımlar böyle yapıyor. Lütfen kendinizi ve evladınızı tehlikeli alana sokmayın. İnanın zor değil bunları yapmak gençsiniz yapabilirsiniz.

Ben iş yok demedim ,asgari ucretle çok çalıştım ama yetmiyor dedim
Hanımefendi, bu sizin bahaneniz. Bana maval anlatmayı bırakırsanız sevinirim. Benim annem babamla boşandığında evden sadece kıyafetlerimizle çıktık. 2 çocukla ortada kaldı, üstüne çok büyük borçları vardı. Annem her şekilde imkanını buldu, yeri geldi şehir dışına gitti çalışmaya. Yeri geldi temizliğe gitti. 2 kızını da üniversite okuttu. Birimiz kimyager birimiz mühendis olduk. En önemlisi de annem asla boğazımızdan haram lokma sokmadı, asla ne bizim geleceğimizi ne namusumuzu tehlikeye atacak birşey yapmadı. Siz neyin kolayına kaçıyorsunuz ? Asgari ücret ile geçinen aileler tanıyorum, çocukları lise üniversite çağında. Bir akıllı siz misiniz ?

Kesinlikle öyle tüm Türkiye'den insanlar gidiyor İstanbul a çalışmaya. Böyle istihdam sağlayan bir yerde hanım efendi is bulamamis

Eee yani 2 vasıta 3 vasıta değiştirip işe gidenler de, sabah 5te 6da kalkıp yola düşenler de var ama kimsenin gıkı çıkmıyor, insanlar namuslarıyla çalışıyor. Adam gibi çalışmak zor gelince de böyle ahlakdışı yollara başvuruluyor. Kolay ekmek yok kardeşim. Ya adam gibi namusunla çalışırsın ya da rezil olursun. Konu sahibesi ponçikçe paralı cinsel görüşme yazmış okudum anlamadım bile, acaba telefonda fantazi yapma falan mı sandım ... Allah akıl fikir versin. Burda yazılan ponçikçe yorumları da kınıyorum, Allah kimseye namusunu paraya sattırmasın.

Konu sahibi kendini haklı bulan kişiler arayabilmek için konu açmış buraya.

Evlere temizliğe gidin gayet güzel kazanıyorlar. Birikim yapmaya çalışın sonra da daha küçük bi şehre yerleşin. İnsanların napacağı belli olmuyo psikopatın teki sizi alıkoysa nolacak?
Ya Allah aşkına şu devirde kim birikim yapıyor güzel güzel geçin evladina bak daha ne birikimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…