Bu isin icinde bir bit yenigi var sanirim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e pekı sen kuzenını tanımıyomusn ?
bi tanısmak iste bakalım neler olcak ????CADIARZU

Kizlar sevil ile görüstüm, babasi rahatsizlaninca ailesinin yasadigi sehire gitmis.
Bu gece belki cevap yazamayabilir. Fuat abiyle bu konuyu görüsememis bugün, gece görüsebilirsek seni haberdar ederim dedi.Umarim yaniliyoruzdur, Fuat abi iyi biri ben kötü birsey yapacagini zannetmiyorum, insallahta öyledir.

Arkadaslar Sevil aradi, Fuat abiden sifreyi istemis ama vermemis!:mymeka:
Kuzenime verdigim mailin sifresini veremem, sen bana arkadaslarinin sifresini verirmisin diyince, bir kac arkadasinin sifresini vermis al bak diye.
Yinede vermemis sifreyi, üstelik küfür etmis, cok fena tartistik diyor, kiz telefonda agliyor, babamami yanayim onun yaptiginami diyor. Allah bildigi gibi yapsin Sevilin kiymetinide bilmiyorsa yaziklar olsun.
Böyle seyler yapanlarin canlari cehenneme!!!!

off bu erkekler su üstüne çıkmak için karşı atak yapıyor bence sevil hiç taviz vermesin olay tamamen açıklığa çıkana kadar

bi insan neden birden fazla mail kullansın ya anlamam..zaten daha öncede yakalamış güwen bi cam gb kırıkları yapışmıo malesef

Ben hala olaya iyi bakmaya calisiyorum.Fuat abiyi taniyorum az cok iyi, gayet efendi görünümlü, Sevilide cok sevdigini biliyorum. Sifreyi vermemesi kafalari kurcaliyor ama. Kaybeden kendisi olur.
Kizcagiz agliyordu telefonda, arayip soramiyorumda ama insallah gercekten sifreyi bir haltlar karistirdigi icin degilde kuzenine verdigi icin vermiyordur.

Küfretmesi böyle birşey için...
ılginç...
Gene de ne efendi insanlardan ne olaylar işittik...
Bunda bir durum çıkması işten bile değil.
Sorguya belli aralıklarla devam edin.
Birden celallenmeyle değil ara ara bakın, kontrol edin.
:1closedeyes:

iyi aksamlar. dün babam rahatsizlandi apar topar isten izin aldim gittim arkadasim size durumu bildirmis zaten.hayatimin en berbat gecesini yasadim diyebilirim dün geceden icin.babam kalp hastasi durumu agirlasinca hastaneye kaldirmislar dün,diger taraftanda fuatla ugrastim.fuat öglen ben calisirken telefon acti isim yogun oldugu icin konuya giremedim iki üc dakika konusup kapattik.aksam yine telefon acti tabi babamin durumundan haberi yok.ögrendikten sonra gelmek istedi gelmene gerek yok dedim.telefonda baya konustuk.konsolosluktan bir haber varmi diye sordum sikayet dilekcesiyle ilgili.unuttum bak onu dedi.ya su sifreyi bir versende baksam ne yazmissin dedim hazir bilgisayarin basindayken.hayir veremem kuzenime ait diyince bende senin mailini kuzenin niye kullaniyorki dedim.kuzenim mail almayi bilmiyordu bende verdim dedi hatta hangi kuzeni oldugunuda söyledi.ama yine yalan söyledi cünkü o bahsettigi kuzeninin kendine ait bir msni var fuatin msn listesinde gördüm.bana sen niye bu kadar taktin buna dedi.bende baktim güzellikten anlamiyor sifreyi israrla istedim.buda inat etti vermiyorum dedi.sen bana su su su arkadasinin sifresini versene bakacam dedi.bende aynen saydigi kisilerin mail ve sifrelerini verdim.bana elin kizlarinin mailine girip bakmak yakismaz sanada yakismaz dedi elin herifinin mailine girmek(elin herifi dedigi kuzeni).sevgilimde o maili kullaniyorsa bal gibide yakisir dedim.sonra küfüre basvurdu.iste ben senle evlenmek istiyorum daha napayim kiskancliklarindan biktim artik senin kiskancliginin .... dedi alt vurdu üst cikti. ben, benimle alakasi olmadigi halde elin kizinin mailini ve sifresini verdim sana ama sen kendininde ara sira kullandigin ve kuzenine ait oldugunu iddia ettigin mailin sifresini vermeye cesaret edemiyorsun dedim. bana kapat telefonu defol dedi.bende yüzüne kapattim.ardindan mesaj attim bir sifre icin bana saydigin laflara bir dönde bak vaktin oldugunda diye.bugün hic aramadi.bende aramadim. ve cok düsündüm.. sensible simdi oturup konustum bu düsüncemi.sizinlede paylasiyorum. bu iliskiye devam etmek icin 2 sartim var. birincisi o sifreyi bana verecek, ikincisi ve en önemliside bana birdaha küfür etmeyecek.sifreyi verdikten sonra is bitmiyor zamana birakacam eger agzindan tek bir küfür cikarsa eger bu iliskiyi bitirecem.o benim ondan süphelendigime kiziyor ama bu iliskinin zemini saglam degilse tek nedeni o.numarasini profillerden kizlara verirken düsünecekti.sineye cekmistim ama demekki icimde bir yer edinmiski en ufak hareketinde süpheleniyorum.benim diyecegim bunlar arkadaslarim artik yeter((

Son düzenleyen: Moderatör:
ya inat etmis yada sakladigi birseyler var..bir erkege ne kadar yakisir kufretmek?herkes kendine yakisani yapar..o da kendine yakisani yapmis bir kadina kufretmis..israr etsende inada bindirecek vermeyecek..eger sen simdi bitti demezsen bence eline koz vermis olursun..bu seferde blofune sana,sen bana bu kadar mi guveniyorsun diyecek?ben olsam ne israr eder ne arar sorardim..sifreyi vermemesi degil ama kufru canimi acitirdi.iyi dusun tasin..

arkadaslarim simdi cikmam lazim yarin erkenden ise gidecegim sonrada ilk trenle ailemin yanina.fuatla cumartesi görüsecektik ama babamin yaninda olmak bana daha mantikli geliyor onunda ne hali varsa görsün kararim kesin ya adam olur yada defolur cikar gider hayatimdan.

kuzenine sorsana kullanıp kullanmadığını yani direk sorma tabi msn versene konusuruz fln yaz bakalım ne dicek
ama bana bu işin içinde bişi varmıs gibi geldi madem kuzenine kız ayarlıo neden kendi numarasını verio

içindeki kurtlardan kurtulmak istiyosan ya kuzene ulaşacaksın yada işin sonucu ne oldu diyip bi şekilde konuya gireceksin.başka türlü boğulacaksın:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…