Bu isin icinde bir bit yenigi var sanirim:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sevil85
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

Sevil85

Ziyaretçi
merhabalar

siteyle az önce arkadasim sensible sayesinde tanistim. Kafam cok bozuk ciktim geldim arkadasima konuyla ilgili yorumlarinizi bekliyorum:(

24 yasinda ailemden uzakta calisan bir bayanim.3.5 yillik bir beraberligim var ve sevgilimle aramizda 1.5 saat yol mesafesi var ayri ayri sehirlerdeyiz.Haftaici ikimizde calistigimiz icin haftasonlari bir araya görüsebiliyoruz.Gecen pazar yanimdaydi cok hos vakit gecirdik hersey güzeldi baya eglendik aksam üstü evine döndü.pazartesi sabahi konsoloslukta isi vardi ve memurlarla tartismis 10 dakikada yapacaklari isi 3 saatte yapmislar.Aksam telefon acti sonra msnye gectik. Konsoloslugun müdürüne sikayet dilekcesi göndermis internetten.Fuat kimmis görsünler dedi.Bende mailinden sikayet dilekcene bakabilirmiyim merak ettim neler yazmissin dedim. Sonrasinda aramizda bu konusma gecti:

ben: bakimmi bi ne yazmissin mailde?
o: bundan atmadım
ben: hangisinden attin
o: uyduruk bi mailim wardıya ondan xxxxx diye (mail yerine xxx diye ben yazdim)o: böyle işlere ondan atıyorum maili
o: hahhaha
o: ama kuzen kullanıyo onu:D
o: msn wer bana dedi
o:onu werdim hahhaha
o: nekadar dedi:D
o: paralı sandı
o: benden olsun dedim :D hahaha

maili kuzenim kullaniyor diyince bende sifresini isteyemedim fakat bana hic inandirici gelmedi.Maili bunlarin sülalesine kullandiklari bir lakapti, kuzenim bu yüzden istedi demeye getirdi.Benim bildigim 3 tane maili var ama bu mailinden haberim yoktu ama sanki haberim varmis gibi bir aciklama yapti.Birde @'dan sonrasini yazmadi.Yani bu mailin hangi hesaptan oldugunu söylemedi, sadece mailin basini yazdi.Bende sormadim fakat sonra pisman oldum sormadigima.Yalan söyleyip söylemedigini anlamaya calistim kendi kafamda.
Fuatla uzun süreli iliskimiz var benim yanlis anladigim durumlar oldugunda böyle acele acele konusur ama herzaman altinda kötü birsey yatmaz. Fakat bu olaydan biraz süpheliyim.Sensible belki sikayet dilekcesi felan göndermedi sana böyle söyledigi icin mahcup düsmek istemiyor ondan kuzenime verdim diyor ama ben bu niyetle yaklasamiyorum.
iliskimizin 3. haftasinda üye oldugu bir site vardi sifresini vermisti bana ama beni seytan dürttü kendime ordan profil aldim ve buna baska bir kiz ismiyle yazdim.Fuatta cevap yazdi cok guzel bir kizsin numaram xxxx istersen görüselim diye.Bende tekrar senin sevgilin yoktur insallah yazdim.Yok ama olsada farketmez senle oturup iki muhabbet edip kahve icecez ister ara istersen arama sen bilirsin yazdi. Bende bu konustuklarimizi yüzüne vurdum ve yine kuzeni icin kizi ayarladigini beni ne kadar sevidigini bana böyle birseyi asla yapmayacagini hatali oldugunu kuzenide olsa kimse icin bu olaylara girmemesi gerektigini felan söyleyip yalvardi. Bende sineye cektim ama güvencim yikilmisti.O olaydan sonrada hic bir acigini yakalamadim, degisik maillerle ekledim msne, bana gelip bir kiz beni eklemis dedi, sonrasinda sildi vs vs. Ama bu son olay kafami karistirdi. Acaba o mailini neye kullaniyor? niye kendine yeni hesap acmiyorda kuzenine verdigi maili böyle islere kullaniyor?
gecen yil evlenmek istiyordu ben hazir olmadigim icin bekleyelim dedim.gecen ay yine evlilik konusunu acti artik dayanamiyorum babamlari gönderecem size dedi ve aralik ayi gibi isteme olacakti böyle anlasmistik ama simdi bu olaydan sonra acabalarim basladi.
Ben söylediklerinin dogru olduguna inanmayi cok istiyorum ama düsününce hic bir mantikli aciklamasi yok bu olayin.Kuzeni niye mailini istesin istese bile neden fuat hala o mailden bazi islerini halletsin? kafam karisIk acil yorumlarinizi bekliyorum.

sevgiler,

Sevil

Evet bu isin icinde bir bit yenigi var....ama bu bit zaten bastan beri vardi sani iliskinizde
Sen zaten ona karsi bir güvensizlik hissediyorsun anladigim kadariyla...:hulya:

Birde ne is bu kuzen meselesi anlamadim? Ne kadar kuzenine düskün bir adammis yahu, yok kuzenime kiz ayarladim, yok kuzenim maili..yok bilmem ne!!!CADIARZU

Vallaha ne bileyim...öyle cok fazla kiviran adamlardan hayir gelmez bence.....:delphin:

Sen evlenme konusunda hic acele etme arkadasim....bazi seylerden tam olarak emin olmadan hele hic etme....

Su mail olayinida acikca sor ona....yaptigi aciklama seni ne kadar tatmin eder bilmiyorum ama en azindan herseyin farkinda oldugnu anlasin.:kahve:

Erkek arkadaşın vakti zamanında iyi kıvırmış gibiCADIARZU yazık kuzenine yaa acaba onun bunlardan haberi varmı bilse eminim çok üzülürdü.. Güvenmiyorsan ve açıklarını hatalarını görüyorsan affederek vakit kaybetme bence böyle insanlara yol vericeksin yoksa işte böyle acabalarla soru işaretlerle için içini yer. anında yakaladınmı bitti gitti...:umursamaz:

bence bit yeniginden daha fazlasi var bu iste..

kizlar öncelikle sagolun yorumlariniz icin.gülsüm sultan acikca sormak istiyorum evet ama eger bir yanlisi varsa yine saklayacaktir.ben iliskimiz basladigindan beri her gün dua ediyorum eger hayirlisiysa evlilik olsun diye ve yanlis birsey yaparsa eminim evlilik olmadan karsima cikacaktir bu.
onu en basta affetmekle hata yaptim bunu zaman zaman düsündüm ama ozamanlar bir sans verdim ona ve o sansini pazartesi gününe kadar cok iyi kullandi hic bir hatasini yakalamadim fakat suan sanki basa döndüm kazandigim güveni yeniden yikti gibi hissediyorum.belki abartiyorum emin olmadan ama icimdeki süphe nedense bu isin pesini birakma diyor. simdi tekrar konuyu acmam gerek ama nerden nasil yapacagimi bilmiyorum sonucta eger bir hatasi yoksa ben mahcup olacam ona güvenmemekle.3.5 yilimizi verdik birbirimize bu saatten sonrada güvenmiyorsan gibi laflar edecek ben tanirim Fuat'i.
cok karisigim cok:(((((

kizlar benim konum listede neden yok? bu bölüme girdigimde bulamiyorum

valla bence birden çok maili olması bi haltlar yediğini göstermez, benimde eşiminde 5-6 maili var, iş için olanlar, kişisel olanlar, dandik işlerde kullanılmak üzere olanlar
bence diğer anlatığın olay daha şüphe çekici, kıza pas verip sonra kuzen için ayarlıyordum demesi
kim ki bu meşhur kuzen, bence o kuzenle arkadaşca yakınlaş sen, böylece bu tip durumlarda kuzenin ağzını arayıp gerçeği öğrenme şansın olur

Olayın sonuna kadar git..
O msn adresini iste ondan vermezse ona artık bu şekilde güvenemiceğini ve bazı şeyleri düşünmen gerektiğini söyle..
Bu olayın içinde başka bir iş yoksa adresi vermeli..

valla bence birden çok maili olması bi haltlar yediğini göstermez, benimde eşiminde 5-6 maili var, iş için olanlar, kişisel olanlar, dandik işlerde kullanılmak üzere olanlar
bence diğer anlatığın olay daha şüphe çekici, kıza pas verip sonra kuzen için ayarlıyordum demesi
kim ki bu meşhur kuzen, bence o kuzenle arkadaşca yakınlaş sen, böylece bu tip durumlarda kuzenin ağzını arayıp gerçeği öğrenme şansın olur

sen esinin maillerinin hepsini ve sifresini biliyormusun? bana ilk cikmaya basladigimizdan itibaren 3 mail verdi ve sifrelerinide verdi, ikisini hic kullanmamis en cok kullandigi mailde 2004ten beri var ve ilk cikmaya basladigimizda msnde bir sürü gereksiz kiz var baya bir temizlik yaptim dedi artik sadece sen varsin diyerek o mailininde sifresini verdi ve silinmislere baktim gercektende sürüyle kiz varmis. bunu yapmasi hosuma gitmisti ama ben bütün maillerini bana verdigini zannediyordum.demekki vermemis. ve benim bilmedigim bir mailinin olmasi ve bunu kullanmasi benim aklimda süphe uyandirir ne olursa olsun isterse hic kullanmasin ama bileyim söyle bir maili oldugunu sifresinin bu oldugunu yoksa süphelerden kurtulamam.
bir sürü kuzeni var Fuatin ah hangisi oldugun bilsem:((

Olayın sonuna kadar git..
O msn adresini iste ondan vermezse ona artık bu şekilde güvenemiceğini ve bazı şeyleri düşünmen gerektiğini söyle..
Bu olayın içinde başka bir iş yoksa adresi vermeli..

peki msni kuzenim kullaniyor derse? yani konuya nasil girecegimi bilmiyorum cünkü elimde hic bir ispatim yok bir ispat yok biriyle yazistigini görsem elimde delil olsa kacari yok zaten ama bu durumu nasil ele alacagimi bilemiyorum. sensible direkt herseyi sor diyor acik ol diyor siz ne diyorsunuz?

valla canım biz eşimle birbirimizin maillerinin şifresini bilmeyiz hiç sormadıkta birbirimize, güven problememimiz yok o yüzden herhalde, zaten eşim msn kullanmaz
ama seninki sabıkalıymış önceden tedirgin olmakta haklısın, ama bundan emin olamazsın sonuçta o mailleri ve şifreleri sana verse bile mail almak msn açmak çok kolay yeni yeni mailler almıcağını nerden bilicen ki

Tabi ki de açık ol...
Aklındaki şüphelerini söyle...
Kuzenim kullanıyor derse de olsun ben bakıp çıkıcam sonra şifreyi değiştirir dersin..

keşke onun pc sine casus program yükleyebilme şansın olsaydı ?
şuan elin kolun bağlı ve dolayısıyla için içini yiyecek, endişerle yaşayacaksın ...
ama bana da masum gelmiyor bu tür kaçamak cvplar, yada birinin üzerinden oynamalar!

simdi sensiblenin erkek kardesiyle konustuk bu durumu kesinlikle sormalisin diyo.belki dilekce yazmamis olabilir bu nedenle kafadan bir mail atip bundan yazdim demistir diyo biz erkekler yapariz bazen bunu diyo ama eger icinde en ufak bir süphen varsa soracaksin diyo ve Düs aynen senin gibi dedi kuzenimin derse girip bakacam sonra degistirsin dersin dedi
yarin soracam kesin.
rouge aslinda yükleyebilirim haftaya yanina gidecem ama yanimda olmadigi anda yapmam gerek ama o anida yakayalabilirmiyim bilmiyorum en iyisi direkt sormak sanirim. of ya:((

rouge aslinda yükleyebilirim haftaya yanina gidecem ama yanimda olmadigi anda yapmam gerek ama o anida yakayalabilirmiyim bilmiyorum en iyisi direkt sormak sanirim. of ya:(([/QUOTE .!.:
bence o anı yaratmak için elinden geleni ardına koyma ,kökten kesin çözüm !ne edersen et ama bunu şüphe çekmeden yapmaya bak ... ve içindekilerden arın ...Çok üzgünüm çoook
sorarsın ama ne kadar doğru bir cvp olur ve artı sen gideceksin ve o senin işgillendiğinin bal gibi farkında!
o pc yi tertemiz duruma getirmiş olacak sonunda...sen gidince (şayet yapıyorsa) pc ile başbaşa ve devam edicek...
ve bunu öğrenmek için bu program birebir ...

Son düzenleme:
mailindeki o lakabı ve yanlarına @hotmail falan ekleyerek googleda bi aratın derim.. arkadaşlık sitelerinde üyelik çıkarsa bakarsınız.

yarin gelismeleri yazicam simdi hepinize tesekkür ederim dua edin süphelerim bosa ciksin:(

yarin gelismeleri yazicam simdi hepinize tesekkür ederim dua edin süphelerim bosa ciksin:(

Merhaba... İnsanları tanımak bir sanat. Hele de kendini gizliyorsa. Umarım şüphelerin yersizdir. Kafandaki soru işaretlerini tam olarak gidermeden evlenme derim ben. Sonra temeli sağlam olmayan bir bina gibi çöküntüye uğrar evliliğin. Çok dikkatli olman lazım. Çünkü başta sana karşı bir hatası olmuş. Güven eksikliğinin olması çok normal. Umarım tüm sorunları çözersin. Allah yardımcın olsun...

bence siz bu isi iyice arastirin...ve ona karsi icinizdeki butun guvensizliginizi atana kadar da evlenmeyin...busitede neler neler goruyoruz..eger bir kere aldatilma ve guvensizlik olusmussa devami geliyor..ama kadinlar hassas duygusal varliklar olduklari icin ve ozelliklede karsilarindaki insani cok seviyorlarsa gormezlikten gelebiliyorlar bazi seyleri...ozaman kadin kendini kandiriyor..kandirmak istiyor..bir defa oldu birdaha olmaz diyor..ama bu insanin sadece kendini aldatmasi..bence evlilik icin acele etmeyin..oncelikle icinizdeki suphelerinizden kurtulun..inanin hic kimse bulunmaz hint kumasi degil..Hakkinizda hayirlisini diliyorum:Saruboceq:

diplomatlara istediği kadar şikayet etsin vızz gelirr tırıss giderr

onlara bişey olmaz

Back
X