Bosverin,olan olmus biten bitmis. Anlamsiz su anki unutamama dusunceniz vs.
Ayrica su anda komsuya adam gidip gelmese de size haksizlik yapilmis. Yapilan haksizliga o zaman onlem almayip tepki gostermeyip simdi baskasi devreye girdiginde alinganlik etmek de ilginc.
Ya iste aslinda alakasi yok. Karsi komsunuzdan bagimsiz olarak zaten haksizlik size yapilmis. Esinizle ev tutmussunuz,kimin geleceginin kalacaginin hesabi verilmez ev sahibine. O zaman cevabi guzelce vermeliydiniz.o zamanlar aile apartmanı kiracılar tek adam istemiyor dedik kapattık konuyu. o zamanlar haksızlık gibi gelmedi durum.
şimdi karşıdaki hanım aynı şeyleri yapınca dank etti zoruma gitti açıkçası.
Erkeklere Güven olmuyor ya malum ne olur ne olmaz hem tanımadığım biri diye temkinli davranmış adam .
Diğer kadının o hareketini görmüyordur belki de
Bu kadar çok doldurmayın kendinizi .görmüyor işte.
ev sahibine denk gelirsem söyleyeceğim 2 çift lafım var ama. edebimi aşmadan konuşacağım. içimde tutamam ben
Kadının bundan rahatsızlığını dile getirdiğini sanmıyorum. Ev sahibi kendi kendine hallenmiş.haklısınız bizim de mallığımıza geldi biraz. ev sahibi sürekli sordu. ne zaman yerleşeceksiniz. tek mi kalacaksınız bilmem ne. o gunlerin kirasını almadı zaten. sırf eşim tek oturmasın diye elinden geleni yaptı.
daha önce evliyiz diye birileri tutmuş ama evli değillermiş falan filan sözler söyledi.
Ben anlamadım kadının ne suçu var ki?görmüyor işte.
ev sahibine denk gelirsem söyleyeceğim 2 çift lafım var ama. edebimi aşmadan konuşacağım. içimde tutamam ben
Canım istediği kadar kurcalasın eşim tek 20 gün kalsın demenin gereği yoktu evlilik cüzdanını gördü bittiev sahibi çok kurcaladı. daha önce bir olay yaşamış evli değillermiş adam tek kalmış bekar evi gibiymiş. aynısını yaşarım diye korkmuştur.
Kadının bundan rahatsızlığını dile getirdiğini sanmıyorum. Ev sahibi kendi kendine hallenmiş.
Kadını korumak değil amaçta, olurda birşey yaşarlarsa 2 kiracı arasında çıkan rezillikle kiracılarından olma, uğraşmama adına yaptığı birşey bence.
Kadına kızmayın yani boşu boşuna. Onun haberi bile yoktur.
Ben anlamadım kadının ne suçu var ki?
Kim kendini açık hedef haline getirir ki?
Ben bekar erkek bulduğum zaman dayanamıyorum karısıyla gelsin mi dedi sanki.
Yapmayın lütfen ya...
O zaman tekrar taşınmayı göze alıp evi değiştirseydiniz ilk fırsatta.bende baştan öyle düşünmüştüm ama kadın biz taşınırken kapıyı açıp kendi ağzıyla söyledi. ben istemedim x beye söyledim bekara vermeyin dedim diye.. e benim eşim bekar değildi ki dedim. ay olsun bilemedik şimdi bizde gibi geçiştirdi kapattı kapıyı.
Düşünmeden hareket etmiş kadın işte aptalca davranmış.bazıları anlamaz öyle halden yaşamışlıkları olmadığı için. Nasip böyleymiş deyin geçinbende baştan öyle düşünmüştüm ama kadın biz taşınırken kapıyı açıp kendi ağzıyla söyledi. ben istemedim x beye söyledim bekara vermeyin dedim diye.. e benim eşim bekar değildi ki dedim. ay olsun bilemedik şimdi bizde gibi geçiştirdi kapattı kapıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?