Bu İşin Matematiğini Bilen?

cicim ayları geçmiş çoktan. o eve ve sevgilisine yaptığı harcamayı sadakası saysın hayatını mahvetmesin lütfen.

Bana bu anlatılan adamdan bi nane olmaz gibi geldi ya Sam.
Üzgünüm.
Ceren bence başkasını bulsun, bunu unutsun.

Öyle olsa ne fark edecek çok mu utopik şeyler anlatıyorum. Birileri okuyup ders çıkaramaz mı. Ceren vampir olcaktı Hakan için son anda vazgeçti diyorum sanki fesüphanallah. İsimleri değiştirmiş olamaz mıyım sanki açık adres yazdım.Ayrılması o sorunun cevabını aradığı gerçeğini nasıl örtbas ediyor.

Yahu olumsuz yanlarını söylüyorum şu anda. Aralarında bir bağ vardı elbette ki beş yıl çıktılar. İşte geri dönmemek başa sarmamak adına aklındaki acabalara cevap bulmaya çalışıyoruz zaten.

Mantıklı ama böyle bir şey istemiyor eskisi gibi romantizm bekliyor. Beklentiler ve gerçek yaşam birbirini tutmadığı için de sorun çıkartıyor devamlı.

5 yıldır berabersiniz diye evlilik teklifi beklemek saçma yani öyle mi? Ne bileyim kadınlar beklemiyor mu uzun ilişkide de olsa teklif?

Benim asıl merak ettiğim ev ne olacak

Bana bu anlatılan adamdan bi nane olmaz gibi geldi ya Sam.
Üzgünüm.
Ceren bence başkasını bulsun, bunu unutsun.

Aynen randomcım ben de öyle diyorum da hem giderim hem ağlarım modunda. O kadar özveriden sonra sonucun böyle bitmesi koyuyor. Başarısızlık olarak algılıyor insan ağır geliyor sanırım. Bundan üç yıl önce ayrılcaktım sen benim iki yıllık emeğimsin nasıl ayrılırız demiş. O lafı falan geliyormuş aklına. İster istemez buruluyor. Okudukça başka acabalar geliyor aklına.

Iyide evlenseler bu adam değişmeyecek ki iyi yönde,olsa olsa igisizlikte çığır açmaya devam eder.
Evlilik teklifi meselesinden ziyade bu ilgisizlik,cimrilik vs konuları dert etsin Ceren zira bu adam şimdiden böyle olmuş,evlenince zirve yapar.

Böyle düşünürse asıl kaybeder , hem bakarsın bi rest bu Hakan'ı da kendine getirir .
Düzelir biraz Ceren'ide düşünmeye başlar kaybetme korkusuyla (Sanmıyom da bi ihtimal işte)

Öyle olmazsa zaten değmez demektir. Bence Ceren de farkında da dediğin gibi başarısızlık olarak algılıyo ve güç topluyo kendine şu sıra . Sorgulamaya başlamış çünki.

Ayrıyeten Ceren gibi kadınlara üzülüyorum. Maddi olarak hiç bi beklentisi yok , üstüne aşırı verici fedakar . İstediği tek şey ilgi ve onu göremiyor.
Bu erkeklere kendilerini yolan cins yaranır gerçekten.

Çocuk cimri değil özel günleri falan atlamaz ne bileyim. Ama bi rehavet var üstünde. Kendi işini kurdu kafa biraz da orda iş yeni olduğu için kolay harcama yapamıyor. Sen ödeyiver diyebiliyor. Ama bu da çok bişey beklemiyor. Eline bir çikolata alsın gelsin ne var modunda. Öbürü de herşeyden kavga çıkartıyor içimden düşünmek çabalamak gelmiyor hissiyatında bence. Ama araları iyiyken de mutlular yani gülüp eğleniyorlar. Cinsel açıdan da keza bir sorun yok. İlişkinin barometresi olduğundan ötürü değiniyorum.

Ya da hakikaten ağzına eden. Niye eskisi gibi değilsin demek bana göre dırdır değil. Kendine çekidüzen ver sinyali.

Cerenin hatası evli gibi yasaması.. Yanı bi ev bile almıslar düsünün evden önce düsünülecek şeyler çoktu düğün için para biriktirmek gibi vs.. Valla erkeğe nekadar taviz verirsen okadar kullanır adam nie evlensinki zaten alacağını almıs kız güçlü olduğunu göstersin kendine de baksın bence kurtarırmı bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…