Çok bilinmeyenli denklem tesadüflerle şanla sonuca ulaşmak mümkün bence
pek inandırıcı gelmedi konunuz
arkadasınızın eli yok mu da konusunu kendi acmıyor? ayrıca isimlerini niye veriyorsunuz? birileri burda anket veya test yapıyor gibi geliyor bazen bana..Ceren ve Hakan romanınızın kahramanları galiba
Siz yazarken Ceren söyleniyormuş...Hem onun için konu açıp başına beraber oturuyorsunuz hem de söyleniyor. Ceren bebeğiniz galiba cocuk aglıyor kısa keseyim gibi bişey bu...
Ben hiç mi hiç inanmadım bu konuya acıkcası bi kere anlatım tarzı kitabi bir tarz, insan bi olay anlatırken boyle yazmaz..Bir de hem ayrıldı diyorsunuz hem evlilik teklifi ne zaman yapılmalı cerenin derdi bu diyorsunuz...
Aslında daha cok kafanız guzelken yazmışsınız gibi geldi şimdi
Açıkcası okurken güldüm. Böyle aşk, sevgi mi olur? Anlattıklarından anladığım kadarıyla hiç bir paylaşımları yok. Maddi desen hakan kazığı sağlam yere bağladım kafasında gibi geldi bana. Eğer iki kişi birbirinden emin ve ekonomik gücü ellerindeyse evlenmek için uygun zaman bence. Bence ceren iyi yapmış ama iki gün sonra geri dönerse olmaz.
Çok gereksiz olmuş ev işi, adam kendi işini kurmuş ama kızı yemekten de geri kalmıyo, ten uyumu başkasıyla da olur ayrıldığı iyi olmuş
Teklife gelince ben teklif almadım hadi yüzüğümü alalım dedim gidip aldık taktım parmağıma, 9 senedir beraberdik
ne alaka ya hem ayrılmak istediğini söylemiş, peşine de evlenme teklifi eder mi diyor, bu ceren biraz kafadan kontak galiba
Hakan ile Ceren imza disinda evli gibilermis zaten. Neden evlilik teklifi yapsin ki ? (Kinama falan yok yanlis anlasilmasin) Bunun rahatliyigla Hakan dereyi gormeden pacalari sivamis bu sayede gercek yüzünü belli etmis, Cerende salmis kendisini... yani evli ciftlerde olan sorunlar bas göstermiş. Aldiklari evi nasil cozecekler, adam somurecegi kadar somurmus dahada fazla zarar gormemek adına ne yapacaksa gec kalmadan yapmali.
Bana bu anlatılan adamdan bi nane olmaz gibi geldi ya Sam.
Üzgünüm.
Ceren bence başkasını bulsun, bunu unutsun.
Benim asıl merak ettiğim ev ne olacak
Boyle yapida bir adamdan beklenmez en azindan.5 yıldır berabersiniz diye evlilik teklifi beklemek saçma yani öyle mi? Ne bileyim kadınlar beklemiyor mu uzun ilişkide de olsa teklif?
Ceren vampir olcaktı Hakan için son anda vazgeçti diyorum sanki fesüphanallah.
Aynen randomcım ben de öyle diyorum da hem giderim hem ağlarım modunda. O kadar özveriden sonra sonucun böyle bitmesi koyuyor. Başarısızlık olarak algılıyor insan ağır geliyor sanırım. Bundan üç yıl önce ayrılcaktım sen benim iki yıllık emeğimsin nasıl ayrılırız demiş. O lafı falan geliyormuş aklına. İster istemez buruluyor. Okudukça başka acabalar geliyor aklına.
canım da sıkkındı ama çok güldüm bu kısmına
Iyide evlenseler bu adam değişmeyecek ki iyi yönde,olsa olsa igisizlikte çığır açmaya devam eder.
Evlilik teklifi meselesinden ziyade bu ilgisizlik,cimrilik vs konuları dert etsin Ceren zira bu adam şimdiden böyle olmuş,evlenince zirve yapar.
Böyle düşünürse asıl kaybeder , hem bakarsın bi rest bu Hakan'ı da kendine getirir .
Düzelir biraz Ceren'ide düşünmeye başlar kaybetme korkusuyla (Sanmıyom da bi ihtimal işte)
Öyle olmazsa zaten değmez demektir. Bence Ceren de farkında da dediğin gibi başarısızlık olarak algılıyo ve güç topluyo kendine şu sıra . Sorgulamaya başlamış çünki.
Ayrıyeten Ceren gibi kadınlara üzülüyorum. Maddi olarak hiç bi beklentisi yok , üstüne aşırı verici fedakar . İstediği tek şey ilgi ve onu göremiyor.
Bu erkeklere kendilerini yolan cins yaranır gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?