Bu İşin Matematiğini Bilen?

Bu adam hep ilgisiz olmaya devam edicek ozaman.
Ceren için cekiciliği nerde ?
Ceren Kendi için adım atıp bakımlı olmakla sporla başlayabilir.
Bu kan emiciden de kurtulmuş olur.
Mesaja cevap olarak ne yazı onu merak ettim

Bence de. Ev alınıp teklifin gelmemesi çok itici. İki ortak gibi gösterdi ilişkiyi elaleme. Uzun süreli ilişkilerde ne gerek var gözüyle bakılıyor ama yazık değil mi gerçekten kendi ablası kardeşi bu şekilde oyalansa ne düşünür acaba.

Yarı yarıya ödeyip aldılar güzelim. Düzelir umuduyla dayandı işte.

Ayrılık mesajını diyorsan s.....r git yazmış :)
Ortaklaşa ödüyorlardı her şeyi işte. Onun verdiği yüzle bana göre tırtıklıyor o sevdiği için kondurmuyordu tabi.

Ayrılık mesajını diyorsan s.....r git yazmış :)
Ortaklaşa ödüyorlardı her şeyi işte. Onun verdiği yüzle bana göre tırtıklıyor o sevdiği için kondurmuyordu tabi.

Tam bi pislikmiş.
Cerene söyler misin bu adamdan hiçbirşey olmaz.
Evlilik hayatını yasıyorlar gibi olmuş zaten şimdi cereni suçlu görür.
Onu doyuracağına kurtulduğubin bşr farkir doyursun.
Kızın sırtından iyi geçinmiş.

Ceren ve Hakan'ın ilişkisi çok uzun zaman önce ölmüş ve gömmeyi unutmuşlar :)

Çok bilinmeyenli denklem tesadüflerle şanla sonuca ulaşmak mümkün bence

Evlilik teklifiyle evlilik arasında iki yıl olması da garip değil mi ya. Paran yoksa ne diye ettin derim ben olsam. Yine bi hır gür çıkar yani.
Yoo ona kalsa hemen evlenecektik.Ben iliskimiz yeni oldugu icin hizli davranmak istemedim.Evlilik fikrine de alisamadim birden.Bi alti ayi da nisanliydik oyle iki yili buldu.Bes yil evlilige yanasmamis olsa ben eger evlenme niyetindeysem hayatta beklemezdim.

pek inandırıcı gelmedi konunuz
arkadasınızın eli yok mu da konusunu kendi acmıyor? ayrıca isimlerini niye veriyorsunuz? birileri burda anket veya test yapıyor gibi geliyor bazen bana..Ceren ve Hakan romanınızın kahramanları galiba

Siz yazarken Ceren söyleniyormuş...Hem onun için konu açıp başına beraber oturuyorsunuz hem de söyleniyor. Ceren bebeğiniz galiba cocuk aglıyor kısa keseyim gibi bişey bu...

Ben hiç mi hiç inanmadım bu konuya acıkcası bi kere anlatım tarzı kitabi bir tarz, insan bi olay anlatırken boyle yazmaz..Bir de hem ayrıldı diyorsunuz hem evlilik teklifi ne zaman yapılmalı cerenin derdi bu diyorsunuz...

Aslında daha cok kafanız guzelken yazmışsınız gibi geldi şimdi

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası okurken güldüm. Böyle aşk, sevgi mi olur? Anlattıklarından anladığım kadarıyla hiç bir paylaşımları yok. Maddi desen hakan kazığı sağlam yere bağladım kafasında gibi geldi bana. Eğer iki kişi birbirinden emin ve ekonomik gücü ellerindeyse evlenmek için uygun zaman bence. Bence ceren iyi yapmış ama iki gün sonra geri dönerse olmaz.

Çok gereksiz olmuş ev işi, adam kendi işini kurmuş ama kızı yemekten de geri kalmıyo, ten uyumu başkasıyla da olur ayrıldığı iyi olmuş

Teklife gelince ben teklif almadım hadi yüzüğümü alalım dedim gidip aldık taktım parmağıma, 9 senedir beraberdik

ne alaka ya hem ayrılmak istediğini söylemiş, peşine de evlenme teklifi eder mi diyor, bu ceren biraz kafadan kontak galiba

Hakan ile Ceren imza disinda evli gibilermis zaten. Neden evlilik teklifi yapsin ki ? (Kinama falan yok yanlis anlasilmasin) Bunun rahatliyigla Hakan dereyi gormeden pacalari sivamis bu sayede gercek yüzünü belli etmis, Cerende salmis kendisini... yani evli ciftlerde olan sorunlar bas göstermiş. Aldiklari evi nasil cozecekler, adam somurecegi kadar somurmus dahada fazla zarar gormemek adına ne yapacaksa gec kalmadan yapmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…