Bu İşin Matematiğini Bilen?

Arkadaşın sonda yapacağı işleri başta yapmış.
Başta yapılması gereken evlilik sona kalmış.
Reset imkanı da yok.

Düğünü gereksiz buluyor Ceren. O parayla dünyayı gezeriz kafasında.

ceren iyi bi kiz
ceren sevgilisini hep dusunmus
ceren hep sabirla beklemis
ceren gibi olun ... :) saka bi yana ceren en guzelini yapmis ayrilmakla .. Hakandan bi yol olmazmis evlilikleride biseye benzemezmis ceren yoluna baksin kendini toparlasin daha guzel insanlarla karsilassin... Aldiklari evde basinin gozunun sadakasi olsun..iliskilerde evlenme teklifi zamani yoktur bence o kendiliginden gelisir sartlar olgunlasir guven kazanilir.. bi bakmissin evet demissin.. Ama cerenle hakaninda zamani cok gecmis gibime geldi benim

biz 6 senenin sonunda evlendik
o 6 senede, ne onun bana ilgisi bitti, ne ben bakımsızlaştım
1 yıl dışarı çıkmayı teklif etmemek....
bir arkadaş yazmış, kesinlikle katılıyorum, Ceren bunların evlendikten sonra tekrar değişeceğini düşünüyorsa çok bekler
maalesef
Ceren hemen silkinsin, bi kendine gelsin, o kiloları versin, tekrar bakımlı olsun, biraz gezsin tozsun ve eğer sevgi/aşk evliliği yapmak istiyorsa yoluna yalnız devam etsin.

5 yıldır berabersiniz diye evlilik teklifi beklemek saçma yani öyle mi? Ne bileyim kadınlar beklemiyor mu uzun ilişkide de olsa teklif?

bu öyle bi olay ki..
eğer ilişkinde mutluysan, kafanda soru işaretleri yoksa bir de çok evlilik hayalleri içinde değilsen beklemeyebiliyorsun
geçenlerde bir konuya yazmıştım
eşimin bana evlenme teklif etmediği, evlendikten baya bi sonra dank etti bana

ben hayatımda hiç evlenme hayali kurmadım mesela
27 yaşımda evlenirken de "aaaa bana da mı oluyor, ben nasıl evlendim ya" modundaydım

Ortada mutualist bir yasam degiil, parazitik bir yasam varmis! Ceren iyi yapmis. Geri donmeye kalkmasin! Ortada gercek anlamda seven bir adam degil, aliskanliklarinin ve rahatinin esiri olan biri var! Elin adami icin bu derece yipranmaya degmez, sadece bir hayati var Cerenin!

Hakan çok pis bi Ada'm. Ceren kaçsın bana göre bu işin matematiği yok ama 3 yıldan fazlası- eğer okul ve uzak mesafe mecburiyetleri yoksa -kasar. Ceren çok bile beklemiş kısaca. Ben 1,5 ayda almıştım sanırım şimdi hatırlamıyorum ama. 1 yıl 2 ay da fln da evlendik birbirimizi de 1 yıla yakın tanıyorduk çıkmaya başlamadan

Kader kismet ne olcagi bilinmez ama cok sagliksiz bir iliski zaten ceren erkek rolunj ustlenmis ve 5 yilda herseyi paylasmis ama evlilik mi konusamamis ceren suclu erkekte hic suc yok bence kendi etmis kendi bulmus

Evlilik hayalleri kuran biri degildi ceren. Yillar geçtikçe hakan tarafindan ikna oldu. Bu durumda da beklenti dogdu. Oyle bi jestle gelse iliski guc toplardi ben de vara yoga kızmazdim die düşünüyor. Insan kendini degerli hissetmek istiyor. Mantikli bence bu açıdan.

Dogru dedin. Ama alışmak da yabana atilasi bisey degil. Ben kimseye alışamıyorum.

evli arkadaşlarım da bile özel gün harici eşlerinde birşeyler yapalım hissi varken sevgili olanlarda olmaması garip geldi

ceren daha fazla aptallık yapmasın evi arada kaynatmasına izin vermesin
birde 5 yıldır gelmeyen evlilik teklifine rağmen ev alınması çok saçma
bana göre en fazla 2 yıl flört sürmeli
çünkü
10 yılda sürse öküz öküzdür

bence en dogrusunu yapmis 5yildir kiz beklemis beklemis bu karari almis
Ceren bu kararini dile getirdiginde hala Hakan bi hamle atmadiysa en guzel karari almis
Cerene soyle bunu bi tecrube olarak kabul etsin (kotu tecrube yoktur) 1-2 ay bilemedin 3ay aci cekecek, ama olsun bu onu olgunlastiracak
Arkandayiz Ceren pes etme basin dik yuru :)

Ayakta duramio su an ironik yani. Yok oglan bi de ustune s....r git demis.

Hakan tırt bir herif. Ev işi kötü bir plan olmuş. Kendimden örnek vereyim. Evlilik hayalleri olmayan biriydim. Uzun süreli ilişkinin 4 yılında teklif yokken evlilik yoluna girdim. Sonra fark ettim. Formaliteden teklif oldu ama oldu. Bence hakan evlilik düşünmüyor. Ev olayıda birikim amacıyla girilmiş bir yol. Daha iyisini bulamaz. Maddi olarak cerene sırtını dayamasından belli. Ceren evi halledin arkana bakmadan kaç bu adamdan. Dert sahibi olma durduk yere

Empati yapiyorum "senin evlenmeye niyetin yok ben bekleyemem" demek insanin gururuna yedirebilecegi bi laf degil.

Ama en azından bunu isteyebilen biri olduğunu gördü. Cocugu da baba olmayı hak eden birinden yapar. Sorumsuzun bencilin tekinden değil.

Aynen öyle harbi Ceren'den iyi bi "ortak" bulması zordu. Emek sarfetmeden her b.kuna eyvallah diyen işi saglam her seyi kendi halledebilen bi kadin bulsam ben de dayarim sirtimi. Esek olduktan sonra semer vuran cok olurmus.

Ayakta duramio su an ironik yani. Yok oglan bi de ustune s....r git demis.
ayriligin ilk baslarinda oyle olur ustelik 5 yil emek vermis ve ev alip yatirim yapmis
arkadasini anliyorum, acisinida anlayabilirim
ay ben cok guzel teselli ederim ya bana gonder
genelde arkadaslarim sevgilisinden ayrilinca bana gelirler salya sumuk
Cerene soyle aglasin uzulsun ici cikana kadar bir iki uc gun ama sonra otursun neden yapiyorum bunu desin kim icin ne icin
hayat bunu yapmaya degermi ???

Bi de soyle bisey var. Bu kadar elalemin agzini actirmisken bu saatten sonra teklif etse nolcakti?

Kemal sunalin korkusuz korkak filminde öleceğini ogrenince piyango çıkması gibi. Bütün parayla umumi hela aciyodu. Gazeteci röportajda bu kadar parayla daha iyi bi yatirim niye yapmadiniz? diye soruyor

"Ben zamansız gelen paranın icine s.carim,buyrun siz de s.cin" diyor

O hesap :)

canim ya elalem dediginiz kim sen ben biz siz onlar.....
bosverin elalem ne derse desin
bu asamada jkendini dinleyecek baskalarini goz aninda bulundurmamali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…