Pişmanlığı sizinle olmadığı için değil, diğer kızla sağlıksız bir ilişki içinde olduğu için olur.Arkadaşlar merhaba. Daha önce de konu açmıştım biraz tepki almıştım ama o tepkileri hem hakediyorum hemde birşey diyemiyorum. şöyle bir özet geçeyim. Biz sağlam bir arkadaş vesilesi ile tanıştık. Ani bir kararla evlenme yoluna girdik. 27 gün konuştuk. Birden annesini yolladı kadınlar tanıştı. Eski sevgilisinden ayrılalı 3-4 gün olmuştu. Ben bak acele ediyoruz da dedim ama kabul de ettim sonuç itibariyle. İsteme söz oldu nişan yapacaktık bu aralar da. Birden bire benden ayrılmak istedi Sudan sebeplerle. Ben anlam veremedim araştırdıkça araştırdım ve öğrendim ona da sordum inkar etti hatta aradı beni konuştuk ben herşeyi düzeltcem seni çok seviyorum sen çok iyisin falan dedi. Ertesi gün ben yapamıyorum dedi bitirdi. 7 yıllık ilişkisi olmuş. Kızı da araştırdım. Herkes arkasından şizofren takıntılı ve k.. diyo. Kızın ailesi bozuk kendisi değişik. Ama sonuç olarak çocuğun gönlü onda. Çocuğun babası vefat ederken o kızla evlenirsen hakkım haram olsun demiş. Kızı kimse istemiyor falan. Arkadaşları da o kız varsa bizi sil diyorlar. Kız bunu aldatmış çocuk yakalamış. Sürekli ayrıl barış bir ilişkileri olmuş en son benle sözlendiğini duyunca ayaklarına kapanıp ağlamış yalvarmış. Hatta bana bunları kendisi de anlattı ben onu istemiyorum o şöyle pislik biri falan diye kızın arkasından o. dedi üstü kapalı ağzını bozmazdı. Kızın ne gururu var ne ahlaken iyi. 7 sene de hiç bir Doğum gününü kutlamamış kız. Çocuk doğulu diye kızın ailesi zamanında aşağılamış daha bir sürü pis olaylar. Bizim 3 ay sürdü bende tam tersi herkes hakkımda iyi şeyler derdi arkadaşları bile onu sakın üzme derdi ailesi benle bitirdi diye kızdı falan. 3 ayda onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım keza aynı şekilde oda öyleydi hediyeler gezmeler vs vs. Birden bire bitti ve o kıza gitti. Devam ediyorlar bildiğiniz. 20 gün oldu tamamen konuşmayı keseli. Bitirelim dediğinde tamam dedim. Bir mesajla söz attı. O kızla her barışmalarında kızdan bir darbe yemiş. Herkes diyo ki gene yiyecek. Başlık bulamadım diye öyle yazdım. Sonu belli zaten. Daha asla oluru olmaz da hayatıma bakıyorum üzülüp ağlamıyorum da. Yara bandı oldum resmen çok zoruma gitti. Gün olur da o pişmanlığını görür müyüm sizce?
dönerse kabul etme gibi bir hata yapmassın inşallah...Arkadaşlar merhaba. Daha önce de konu açmıştım biraz tepki almıştım ama o tepkileri hem hakediyorum hemde birşey diyemiyorum. şöyle bir özet geçeyim. Biz sağlam bir arkadaş vesilesi ile tanıştık. Ani bir kararla evlenme yoluna girdik. 27 gün konuştuk. Birden annesini yolladı kadınlar tanıştı. Eski sevgilisinden ayrılalı 3-4 gün olmuştu. Ben bak acele ediyoruz da dedim ama kabul de ettim sonuç itibariyle. İsteme söz oldu nişan yapacaktık bu aralar da. Birden bire benden ayrılmak istedi Sudan sebeplerle. Ben anlam veremedim araştırdıkça araştırdım ve öğrendim ona da sordum inkar etti hatta aradı beni konuştuk ben herşeyi düzeltcem seni çok seviyorum sen çok iyisin falan dedi. Ertesi gün ben yapamıyorum dedi bitirdi. 7 yıllık ilişkisi olmuş. Kızı da araştırdım. Herkes arkasından şizofren takıntılı ve k.. diyo. Kızın ailesi bozuk kendisi değişik. Ama sonuç olarak çocuğun gönlü onda. Çocuğun babası vefat ederken o kızla evlenirsen hakkım haram olsun demiş. Kızı kimse istemiyor falan. Arkadaşları da o kız varsa bizi sil diyorlar. Kız bunu aldatmış çocuk yakalamış. Sürekli ayrıl barış bir ilişkileri olmuş en son benle sözlendiğini duyunca ayaklarına kapanıp ağlamış yalvarmış. Hatta bana bunları kendisi de anlattı ben onu istemiyorum o şöyle pislik biri falan diye kızın arkasından o. dedi üstü kapalı ağzını bozmazdı. Kızın ne gururu var ne ahlaken iyi. 7 sene de hiç bir Doğum gününü kutlamamış kız. Çocuk doğulu diye kızın ailesi zamanında aşağılamış daha bir sürü pis olaylar. Bizim 3 ay sürdü bende tam tersi herkes hakkımda iyi şeyler derdi arkadaşları bile onu sakın üzme derdi ailesi benle bitirdi diye kızdı falan. 3 ayda onu mutlu etmek için elimden geleni yapardım keza aynı şekilde oda öyleydi hediyeler gezmeler vs vs. Birden bire bitti ve o kıza gitti. Devam ediyorlar bildiğiniz. 20 gün oldu tamamen konuşmayı keseli. Bitirelim dediğinde tamam dedim. Bir mesajla söz attı. O kızla her barışmalarında kızdan bir darbe yemiş. Herkes diyo ki gene yiyecek. Başlık bulamadım diye öyle yazdım. Sonu belli zaten. Daha asla oluru olmaz da hayatıma bakıyorum üzülüp ağlamıyorum da. Yara bandı oldum resmen çok zoruma gitti. Gün olur da o pişmanlığını görür müyüm sizce?
Ben gördüm zaten çok pişmanım çokGün olurda kendi yaptıgınız hatayı görürmüsünüz acaba ben onu daha cok merak ediyorum
Pes diyecek birşey yok arkadaşım. Ben zaten çok pişmanım herşeyi hakettim diyorum. Sadece içim çok buruk bir gün olur da rezilliğini görürsem içim bi nebze olsun rahatlar öfkemi bastırırımO pişman olsa ne olacak acaba?
Siz galiba yaşadıklarınıza hiç pişman olmamışsınız, ders almamışsınız.
salın adamı ya. Erkek kıtlığı mı var dünyada? Gitmiş bitmiş işte. Siz de ucuz kurtulmuşum diyeceğinize hala pişman olur mu diyorsunuz? :/ Pes.
Adamın karakteri de hiç hoş değil. Eski sevgilisinin Arkasından sayıp söven erkek, ıyyy...
Muhtemelen o kıza da “onu sevmiyordum sana inat olsun diye evlenmeyi düşündüm” der.
Yok ben dönmesini istemiyorum barışmak için istemiyorum bunuİnanmadım.
Klasik exini karalamaya çalışan bi' adam parçası. (!)
Bunların zaten hep exleri takıntılıdır, şizofrendir falan falan.
Kendileri melektir.
Bir de exinin arkasından "o." diyen adamın sana dönmesini istiyorsan bir daha düşün.
Ben kız hakkında duyduklarımı söyledim tanımadığım kıza yardırmadım. Evet adamında farkı yok adam kelimesi ona çok. Kendim ettim kendim buldum bunu kabul ediyorum zatenKıza yardırıp durmuşsunuz da adamında bi farkı yokmuş. Kısacası kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.
Bi daha kimsenin yara bandı olmayın.
Ya gerçekten kızın hakkında duyduklarımı söyledim kesinlikle kötülemek için söylemedimmNisanlinizin size yaptigi kotu davranislari ve haksizligi anliyorum, ona herseyi soyleyebilirsiniz.. ama lutfen tanımadığıniz baska bir kadin hakkinda bu kadar agir sozler soylemeyin. Ofkenizin kaynagi o kadin olmamali. Sizin kalbinizi kiran size ihanet eden kisi nisanliniz , bir vaskasi degil. Sabirlar diliyirum. Her serde bir hayir vardir boyle dusunun.
NE bileym işte içimde ki öfke dinsin diye sanırım odaPişmanlığını görüp ne yapacaksın ki ? Bazen çokta şey yapmamak lazım.
Yok ben dönmesini istemiyorum barışmak için istemiyorum bunu
Daha yeni ya ondan herhalde bu düşüncem fen. İşte bilmiyorum ben kendimden kızıyorumGereği yok arkadaşım.
İnan içinin rahatlaması buna bağlı gibi hissetsen de değil.
Ahmaklık bende zaten. Öyle konuşuyordu ki. Biz çok önce zaten bitmiştik uzatmaları oynuyorduk yeminler ediyordu falan. Sen tam evlenecek bir insansın vs. Seni çok seviyorum falanİyi de 3 gün önce sevgilisinden ayrılmış bir adamla ilişkiye başlamışsın, ne bekliyordun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?