Bu işin sonu ne olur?

Ahmaklık bende zaten. Öyle konuşuyordu ki. Biz çok önce zaten bitmiştik uzatmaları oynuyorduk yeminler ediyordu falan. Sen tam evlenecek bir insansın vs. Seni çok seviyorum falan

2 günlük ilişkide "seni çok seviyorum" diyen erkek zaten tuhaf değil mi?

Sanirim birazda egona kapaldin. Burdan bile belli "herkes beni çok seviyor, o kiz tüh kaka" sanki adam ile değil, ailesi ile evleniyorsun. Bu denli oğlunun aşk hayatina karişan kayin aile zaten iyi değil. Sana şimdi ak dedikleri için sevinme, yarin karada diyebilirler.

Ve aşk bir yarişma değil "yaay ben adami kaptim" dersen sonuç bu olur. 1 ay tanimadan nişan yaparsan sonuç bu olur.

Bizimkiler de çok araştırmıştı. Babam polis gitti herkese sordu ailesi ve onun hakkında çok güzel yorumlar almıştık arada da bir sürü tanıdık vardı falan herkes çok iyiydi ama acele ettim kahretsin

Ben egolu biri değilim ki. Benim hakkımda ve onun hakkında denenleri dedim diye egolu mu oluyorum. Böyle yansıttıysam üzüldüm açıkçası. Evet tanımadan söz yaptım çok pişmanım haklısın

Yok öyle harap etmiyorum ağlamıyorum sadece kendime kızıyorum işte. Kimse ile de bu konuyu konuşmamaya dikkat ettiğim için buraya yazdım

Ahanda şuraya yazıyorum paşa paşa geri gelecek klasik eskiyi silemiyor kafası karışıyor bilmem ne dönünce affetmen büyük salaşlık olur çünkü yine aynısını yapacak haydi başarılar
Yok Asla ben geri dönmem bir kere bitince konu ben olursa olsun ben 2. Şansı vermiyorum. Da büyük saçmalık bu yaptığım 1 aylık adamla sözlenmek nedir. Ama öyle güzel rol yaptı ki ayrılırken güya telefonda ağlıyordu böyle bi oyun olamaz ya kim bilir neye ağlıyordu

Pes diyecek birşey yok arkadaşım. Ben zaten çok pişmanım herşeyi hakettim diyorum. Sadece içim çok buruk bir gün olur da rezilliğini görürsem içim bi nebze olsun rahatlar öfkemi bastırırım
Bosverin olan olmuş artik, o kişiden daha iyi birini bularak hayatınıza devam edin en iyi intikam bu bence

Bence pişmanlık onun için az kalacak.
Evlerimiz çok yakın olduğu için ortak tanıdıklar da maalesef çok. Kız şey diyormuş biz devam ediyoruz herşey çok güzel çok mutluyuz. Üzüldüm kendime,böyle bir ilişkinin içine kendimi oyuncak ettim diye.

Dışardan herkes çoooooook mutlu zaten size ortak tanıdıklar aracılığıyla mutluluk pozu uçuruyor.Üzülmeyin elinizde tecrübe kaldı o yönden bakın.Son gülen siz olacaksınız zaten.

Sizde böyle insanları düşünüp üzülmeyin sakin hayatınıza devam edin mutlu huzurlu olun. Isler daha ciddiye binmeden gerçekler ortaya cıkmış

yav şu milletteki pişman olur mu kıymeti mi bilir mi değerimi anlar mi sacma felsefesini de anlayamiyorum arkadaş
o karakterde biri pisman olsa nolcaaak pisman olmasa nolcak!!!
onun pisman olmasi bile ayri bi hastaliktir.
bunlardan beslenmekten ve kalbinizin bunlardan huzur buldugunu sanmaktan vazgecin artik yaa!!

Ağzına sağlık iyi dedin valla

Canım ben kimseyle bu konuları konuşmuyorum biraz içimi dökmek istedim 1 aydır konuşmuyorum dolmuştum hepsi bu. Herkes bi tepki vermiş

Dışardan herkes çoooooook mutlu zaten size ortak tanıdıklar aracılığıyla mutluluk pozu uçuruyor.Üzülmeyin elinizde tecrübe kaldı o yönden bakın.Son gülen siz olacaksınız zaten.
Son gülen ben olurum dimi. Bana yaptıklarına rağmen mutlu olmasını hazmedemiyorum bana dönmesi mesele değil zaten. Salak çocuk hala annemin numarasını da silmemiş ya muhtemelen unutmuştur

Son gülen ben olurum dimi. Bana yaptıklarına rağmen mutlu olmasını hazmedemiyorum bana dönmesi mesele değil zaten. Salak çocuk hala annemin numarasını da silmemiş ya muhtemelen unutmuştur
Hani oturup bekleyince değil de böyle kendi yoluna bakmaya başladığında başka şeylerle ilgilenince bi yerlerden kulağına gelir ya da gözünle görürsün ya sizinkide öyle olacak bence

Hani oturup bekleyince değil de böyle kendi yoluna bakmaya başladığında başka şeylerle ilgilenince bi yerlerden kulağına gelir ya da gözünle görürsün ya sizinkide öyle olacak bence
Kendimi o kadar çok meşgul ediyorum ki. Ben bu kadar güçsüz olamam diye. Herkeste burdan incitecek yorumlar yazmış. Sana da teşekkür ederim ayrıca duymak istediğimi değil de,incitmeden yorum yaptığın için :)

Sevgili konu sahibi daha 24 yaşındasın..bu tür acemilikler yapa yapa tecrübe edinineceksiniz hayata dair.."ben böyle bir hatayı nasıl yaptım" diye hayıflanmayı bırakıp artık önünüze bakmanız lazım..okuyorsanız okulunuza, çalışıyorsanız işinize odaklanıp hatalarınızdan ders almayı bilip bundan sonrasını güzelleştirmeye bakın..ikinci, üçüncü şahıslarının hayatlarını nasıl sürdürdüklerini umursamayın bile..çünkü sizi ilgilendirmiyor bu saatten sonra..hayatınızda eminim karşınıza çok daha iyi insanlar çıkacaktır..emin ve doğru adımlar atın bundan sonrası için..

Naif yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Elbette hatalar insanlar içindir hata yapa yapa olgunlaşırız ama kızın etrafta evet hala devam ediyoruz çok mutluyuz herşey çok güzel demesi çok zoruma gittii. Hani kız hakkında hiç birşey de bilmiyorum sadece duyduklarım bu yazdıklarım kadar. Adamın annesi biz ayrılırken aynı yerde oturuyoruz iki dünya bir araya gelse isterse ömrü boyunca bekar kalsa ben o kızı evime gelin diye almam babası hakkını helal etmiyor dedi. Ve benden ayrılmadan bir hafta önce belki de bir hafta bile olmamıştı beni babasının mezarına götürüp baba sana gelinini getirdik demişti. Alt üst oldum ama çabuk toparlandım 1 ay olacak biteli bir ayda nasıl bu kadar mutlu olabiliyorlar ben onu anlamıyorum o yüzden bana karşı olmasa da hayata karşı bir pişmanlığı olsun,mutlu olmasın istiyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…