- 17 Ağustos 2011
- 24.645
- 155.172
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Haklılar..Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar
Ay kayınvalide elini yalıyor diye kocamdan ayrıldığımı hayal ettim deNasıl insanlar bakacaklar tabi. Belki cimriler, belki evleri kirli pasaklılar, belki KV yemek yerken elini yalıyor ... sonra eşimi seviyorum ama ailesi berbat insanlar diye konu açarısn bak aileni dinle.
Valla bende sizin gibi yapmistim yorulmasinlar masraf etmesinler diye tanisma nisan ayni gun yapmistik hicbisey de istememistik ama asla kiymet bilmiyorlar. Zaten bizdrle anlasamayip nisan atmistik ama keske biraz ugrassalarmis diyorum simdiAralık gibi sevgilimle nişan yapmak istiyoruz konuyu aileme açtım benim niyetim bir hafta içerisinde her şeyi halletmek. Sevgilim ve ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailem başka bir şehirde yaşıyor yani üç farklı şehirdeyiz. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bende aileme bir haftada tanışma ve isteme nişan olsun bitsin gelsinler dedim. Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar. Asla anlayamadım annem babam öyle insanlar da değil. Düğün istemiyorum mesela nikah yapacağım dedim direkt tamam dediler aslında karışmazlar ama bu konuda asla geri adım atmıyorlar. Gelip gidecekler kız almak öyle kolay değil diyorlar. Bir sizin mi kızınız var diyorum herkes kızını veriyor diyorum ama yok. Zaten biz birbirimizi seviyoruz sonuçta bu işler aslında formalite aile tanışsın yüzükler takılsın diye. Bu işleri de yapan kimse yok çevremde ben mi acaba yanlış düşünüyorum yolu yordamı bu mu bunun başkalarına da danışayım dedim.
Aileniz ağırdan almak istemiş kızımızı hemen vermeye meraklı görünmeyelim diye ama o da formaliteden olduğu çok belli açıkçası, 3 aya yaymanın kimseye faydası olmayacak aksine işlerinizi zorlastiracak çünkü üç ayda 3 defa görüşmeyle ne kaynasabilirler ne de birbirlerini gerçekten tanırlar.Aralık gibi sevgilimle nişan yapmak istiyoruz konuyu aileme açtım benim niyetim bir hafta içerisinde her şeyi halletmek. Sevgilim ve ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailem başka bir şehirde yaşıyor yani üç farklı şehirdeyiz. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bende aileme bir haftada tanışma ve isteme nişan olsun bitsin gelsinler dedim. Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar. Asla anlayamadım annem babam öyle insanlar da değil. Düğün istemiyorum mesela nikah yapacağım dedim direkt tamam dediler aslında karışmazlar ama bu konuda asla geri adım atmıyorlar. Gelip gidecekler kız almak öyle kolay değil diyorlar. Bir sizin mi kızınız var diyorum herkes kızını veriyor diyorum ama yok. Zaten biz birbirimizi seviyoruz sonuçta bu işler aslında formalite aile tanışsın yüzükler takılsın diye. Bu işleri de yapan kimse yok çevremde ben mi acaba yanlış düşünüyorum yolu yordamı bu mu bunun başkalarına da danışayım dedim.
Öyle mi diyorsunuz. Herkes böyle demiş zaten demek ki öyle oluyor
Annen baban ağırlığını baştan koysun ki,ileride bi tartışma olduğunda yangından mal kaçırır gibi seni verdi ailen diyemesin eşin.. Ya da "apar topar evlendik, evlenmeseydin" gibi sözlerin ağızdan çıkmaması için, ağırlığını koymaları, sana verdikleri kıymeti onlara göstermeleri gerekiyor elbette.. Haklılar da..Aralık gibi sevgilimle nişan yapmak istiyoruz konuyu aileme açtım benim niyetim bir hafta içerisinde her şeyi halletmek. Sevgilim ve ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailem başka bir şehirde yaşıyor yani üç farklı şehirdeyiz. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bende aileme bir haftada tanışma ve isteme nişan olsun bitsin gelsinler dedim. Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar. Asla anlayamadım annem babam öyle insanlar da değil. Düğün istemiyorum mesela nikah yapacağım dedim direkt tamam dediler aslında karışmazlar ama bu konuda asla geri adım atmıyorlar. Gelip gidecekler kız almak öyle kolay değil diyorlar. Bir sizin mi kızınız var diyorum herkes kızını veriyor diyorum ama yok. Zaten biz birbirimizi seviyoruz sonuçta bu işler aslında formalite aile tanışsın yüzükler takılsın diye. Bu işleri de yapan kimse yok çevremde ben mi acaba yanlış düşünüyorum yolu yordamı bu mu bunun başkalarına da danışayım dedim.
aynen canim . aile biryerde önemli kv kp kavgası yaşama tanışın onlarda baksın ailesine yarın evlenince kp ickiciymis kumarbazmış haberim yoktu demezsin. bide erkek tarafı demezmi dünden razilarmıs niye aceleye getiriyorlar diye... ailene güven. inşallah olmazda , yarın boşanıp gelince arkanda onlar duracak.Aralık gibi sevgilimle nişan yapmak istiyoruz konuyu aileme açtım benim niyetim bir hafta içerisinde her şeyi halletmek. Sevgilim ve ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailem başka bir şehirde yaşıyor yani üç farklı şehirdeyiz. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bende aileme bir haftada tanışma ve isteme nişan olsun bitsin gelsinler dedim. Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar. Asla anlayamadım annem babam öyle insanlar da değil. Düğün istemiyorum mesela nikah yapacağım dedim direkt tamam dediler aslında karışmazlar ama bu konuda asla geri adım atmıyorlar. Gelip gidecekler kız almak öyle kolay değil diyorlar. Bir sizin mi kızınız var diyorum herkes kızını veriyor diyorum ama yok. Zaten biz birbirimizi seviyoruz sonuçta bu işler aslında formalite aile tanışsın yüzükler takılsın diye. Bu işleri de yapan kimse yok çevremde ben mi acaba yanlış düşünüyorum yolu yordamı bu mu bunun başkalarına da danışayım dedim.
Kesinlikle bunu bana direkt ex gorumce demisti. Ex nisanli o sirada tabi kadir kiymet bilmemekle mesgul...rezalet bi his.Valla bende sizin gibi yapmistim yorulmasinlar masraf etmesinler diye tanisma nisan ayni gun yapmistik hicbisey de istememistik ama asla kiymet bilmiyorlar. Zaten bizdrle anlasamayip nisan atmistik ama keske biraz ugrassalarmis diyorum simdi
Ailen haklı. Sen taniyosun ama onlar tanımıyor tanımadıkları insanlara nasıl kız versinler.Aralık gibi sevgilimle nişan yapmak istiyoruz konuyu aileme açtım benim niyetim bir hafta içerisinde her şeyi halletmek. Sevgilim ve ben ayrı şehirlerde yaşıyoruz ailem başka bir şehirde yaşıyor yani üç farklı şehirdeyiz. İkimizde yoğun çalışıyoruz. Bende aileme bir haftada tanışma ve isteme nişan olsun bitsin gelsinler dedim. Ama annemde babamda önce bir ay öncesinden gelecekler tanışacağız sonra biz gideceğiz onları evinde göreceğiz sonra da gelip seni isteyecekler öyle bir haftada yangından mal kaçırır gibi olmaz diyorlar. Asla anlayamadım annem babam öyle insanlar da değil. Düğün istemiyorum mesela nikah yapacağım dedim direkt tamam dediler aslında karışmazlar ama bu konuda asla geri adım atmıyorlar. Gelip gidecekler kız almak öyle kolay değil diyorlar. Bir sizin mi kızınız var diyorum herkes kızını veriyor diyorum ama yok. Zaten biz birbirimizi seviyoruz sonuçta bu işler aslında formalite aile tanışsın yüzükler takılsın diye. Bu işleri de yapan kimse yok çevremde ben mi acaba yanlış düşünüyorum yolu yordamı bu mu bunun başkalarına da danışayım dedim.
Yeri geliyo sen bile taniyamiyosun ya oyle tuhaf ki bu isler, benim ennn buyuk kirmizi bayragim annesine olan davranislariydi. 9 ay karninda tasimis kadina boyle davraniyosa seni yer bu adam dedim.Ailen haklı. Sen taniyosun ama onlar tanımıyor tanımadıkları insanlara nasıl kız versinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?