Kendinizde hata aramayın değiştirmek için sıkıntıya girmeyin. Güler yüzlü olun, selamlaşın bence ilgisi varsa eğer yeterli olacaktır. Samimiyeti ayarlayamayıp karşınızdakini arkadaşça görüyormuş gibi davranıyorsanız da işler yavaşlar. Kısmet işi olacağı varsa yüzünüzü assanız da oluyor.
Biraz atağa mı geçseniz acaba?Karşı taraf sessizmiş çekiniyor olabilir. Gerçi bence erkek dediğin sevdiğinde sessiz kalmamalı bir şeyler yapmalı. Belki hayatında biri vardır üzülerek söylüyorum, bu da bir ihtimal
Al bendende bukadarKel + merhem + kendi basim diyorum, yardimci olamicam ne yazik ki.
Al bendende bukadarbitek ben beceriksiz degilmisim
Hahahhahaha ayyy cok güldüm yaaahahahah kısmet diyip geçiyorum ama yaş 27 oldu .. napak acaba naber tatlım diyip yanaklarından makas mı alsak hahahahhaha
güzel şeyler bunlar hiçte çocukça değilkaç kez göze göze geldik . bakarken yakaladım :) Bilmiyorum çocukça şeyler mi bunlar ? Olması gerekenler mi ? yani 27 -28 yaşındayız .
bizim işyerinde öyle bir tane kız var kız dedim ama erkek gibi tavırları erkeklerin yanağından makas falan da alıy hemde 1 kere gördüğü biri sanki dersin kırk yıllık arkadaşıhahahah kısmet diyip geçiyorum ama yaş 27 oldu .. napak acaba naber tatlım diyip yanaklarından makas mı alsak hahahahhaha
aaaa olur mu hiç bende varım bugüne bugün yaş 29 bekarım yakında 30 olucam bayanlardaki yaş küçültme olayını anlamaya başladımAl bendende bukadarbitek ben beceriksiz degilmisim
bizim işyerinde öyle bir tane kız var kız dedim ama erkek gibi tavırları erkeklerin yanağından makas falan da alıy hemde 1 kere gördüğü biri sanki dersin kırk yıllık arkadaşı
ehehebenden ponpon kız olur mu acaba bu yaşta ama beni 25 falan sanıyorlar öyle bir iş ilanı da hiçgörmedim yaaaaa olsa da başvursam
canım yapmada zaten o kız salak bişey yani örnek alınacak biri değil görünce aklıma geldi yazdımbulunduğum ilçe kaldırmaz bunları ya yapamam zaten de .. yanyana yüremek bile sıkıntı . hemen tüm ilçeye ne yaptığın yayılıyor
bu arada profilindeki kız anne hathaway mi çok güzel bir kadın
eet obu arada profilindeki kız anne hathaway mi çok güzel bir kadın
ben hayatımda daha kimsenin bana baktığını yakalamadım ya da karşımda heyecanlandığınıne güzel şirin şeyler yahu
ben yakaladım yakalıyorum da ama sonuç" 0" yazıyla"sıfır" geçen kış bizim mağazaya biri geliyordu uzun bylu 195 boylarında fizik yüz falan süper bir çocuk çoğu kızın peşinden koşacağı neyse bu geliyor bizim oraya gözgöze falan geliyoruz ben ondan hoşlanmaya başladım ama hoşlanılmayacak gibi de değil içimden de diyorumki Allah bilir bunun için yanıp tutuşan ne kızlar vardır. neyse birgün yine bu geldi bizim mağazaya . çalıştığım yerde mağazaya gelen bir müşteri bana dediki " pardon burnunuz estetik mi" bende " evet dedim ama sanki yapay duruyor gibi" falan derken böyle saçma bir muhabbet oldu aramızda bu çocukta duydu sanırım çünkü bir daha gelmediben hayatımda daha kimsenin bana baktığını yakalamadım ya da karşımda heyecanlandığınıne güzel şirin şeyler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?