çok komik olmuş ciddenBana olmuslugu coktur, bir keresinde cok komik bir olay geldi basima.
Beraber is yaptigim bir herif var, baska bir yerde calisiyor, ayni yerde degiliz. Beraber calismaya ilk basladigimizda bir kere ben onun ofisine gittim, 2.de o benimkine geldi. Koridordaydim, bu herif beni gorunce heyecan yapti, el sallica diye yere kapaklandi hem de ayaklarimin dibine ?!Yanimda baska bir is arkadasim herif vardi ".... bey bu kadar abartili bir girise gerek yoktu" dedi. Gulmedim tabi, uzulmustum adama.
bunu okuyunca aklıma geldi. bi keresinde de ben işyerinde masa başında oturuyorum yoldan geçen yemek servisi yapan çocuk bana bakıyordu bakarken bakarken duvara çarptıBana olmuslugu coktur, bir keresinde cok komik bir olay geldi basima.
Beraber is yaptigim bir herif var, baska bir yerde calisiyor, ayni yerde degiliz. Beraber calismaya ilk basladigimizda bir kere ben onun ofisine gittim, 2.de o benimkine geldi. Koridordaydim, bu herif beni gorunce heyecan yapti, el sallica diye yere kapaklandi hem de ayaklarimin dibine ?!Yanimda baska bir is arkadasim herif vardi ".... bey bu kadar abartili bir girise gerek yoktu" dedi. Gulmedim tabi, uzulmustum adama.
ahahhaabunu okuyunca aklıma geldi. bi keresinde de ben işyerinde masa başında oturuyorum yoldan geçen yemek servisi yapan çocuk bana bakıyordu bakarken bakarken duvara çarptı
ben hayatımda daha kimsenin bana baktığını yakalamadım ya da karşımda heyecanlandığınıne güzel şirin şeyler yahu
bunu okuyunca aklıma geldi. bi keresinde de ben işyerinde masa başında oturuyorum yoldan geçen yemek servisi yapan çocuk bana bakıyordu bakarken bakarken duvara çarptı
ben de senin her yazdığını beğeniyorumRapisa sen bu smiley ye bayildin kiz
ewt cherry bebişko bu aralar çok daraldım işten falan yurtdışında ponpon kızlar var bizde hiç görmüyorum aslında çok güzel bir iş ya düşündümde tam bana göreRapisa sen bu smiley ye bayildin kiz
aynen zamana bırakKızlar ben ne yapacağım ama ki ??? zaman zaman zaman ... hayak kırklığı yaşamak istemiyorum artık .. en iyisi düşünmemek galiba
yani canım kötü bir örnek olarak ne desem bilemedimKızlar ben ne yapacağım ama ki ??? zaman zaman zaman ... hayak kırklığı yaşamak istemiyorum artık .. en iyisi düşünmemek galiba
beğenmek iyidir canım ya ne o öyle hiç bişeyi beğenmeyen kaynanalar giibi hıh ama burada çok var öyle kaynana ruhlu kadınben de senin her yazdığını beğeniyorum
beğenmek iyidir canım ya ne o öyle hiç bişeyi beğenmeyen kaynanalar giibi hıh ama burada çok var öyle kaynana ruhlu kadınamaaaaan çatlasınlar yaaaaaa
kardeş bence sen reklamını yap genelde kendi reklamını yapan kızlar tutuluyor kendi bir halt olmasa da reklam işi götürüyor.biz yapamadık bari sen yap .
canım bence senin yaptığın şeyler bu haliyle yeterli. yani mesela pasta kesileceği zaman onu da davet etmen gibi. buradaki önemli nokta onunda sana karşılık birşeyler yapıp yapmadığı. sen ona bir adım attın diyelim o da çabalıyor mu birşeyler olsun diye çabalamıyorsa ben uğraşmazdım ama uğraşıp mutlu ve mutsuz olanlan var seçim senin.nasıl yani ? kendimi ortalara atıp göstereyim gibi mi ?
canım bence senin yaptığın şeyler bu haliyle yeterli. yani mesela pasta kesileceği zaman onu da davet etmen gibi. buradaki önemli nokta onunda sana karşılık birşeyler yapıp yapmadığı. sen ona bir adım attın diyelim o da çabalıyor mu birşeyler olsun diye çabalamıyorsa ben uğraşmazdım ama uğraşıp mutlu ve mutsuz olanlan var seçim senin.
geçen gün bu sitede bir istihare duasına rastlamıştım duayı yazan arkadaş bunu evleneceği kişiyi rüyasında görüp yanlış kişilere gönlünü kaptırmamak için rüyaya yatmış. yanlış kişilerle yanlış birliktelikler yaşamamak için istersen nu deneyebilirsin ben denemedim ama güzel bir niyetle yapıldığı için mantıklı geldi bananasıl yani ? kendimi ortalara atıp göstereyim gibi mi ?
çevremde bir arkadaşım var aynı anda 2 -3 kişiyi idare edebiliyor . Adamlar etrafında fırr dönüyor . Bu nasıl oluyor ki ? İşte bazı kızlar şanslı yıldızı yüksek ya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?