Bu istek garip değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.382
273
123
Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.

Saçmalığın daniskası dedikleri durum. Hiçbir kuvvet bana evimin anahtarlarını kimseye verdiremez.

Bizim evimizde tatil beldesinde. Önceden ev sonra kple kv boşanınca kp tek başına yaşadığı için evi ponsiyon olarak tadilat ettirmiş her odada tuvalet banyo var küçükte olsa. Ve evin dışında kalan bi oda var. Kullanmıyorum misafir gelirse yatması için açıyorum ki gelenin olmaz genelde ardiye gibi orası. O odanın boş olduğunu bilenler tatile gelince o odada kalmak için teklif ediyorlar kabul etmiyorum. Evim pansiyon değil benim mahremim. Kabul edemem.

Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Iyiki hasta olmuşsun da bi tatil gördük demedikleri kalmış hiç normal değil

Be münasebet gerçekten, aileler de iyi olacağız kimseyle arayı bozmayacağız diye iyice polyanna oldu. Tabi ki vermeyin sizin eviniz. Hatta öyle bir sınır çizin ki aileniz bile bir daha normal diyemesin

Siz haklısınız. Ev özel bir alandır. Siz yokken kimse kalmamalı. Siz varkende kabul ettiğinşz taktirde gelmeli insanlar. Herşeyi geçtim, tedavi amaçlı başka şehirde bulunurken bu u teklif etmek bile çok çirkin. Sizin yerinizde olsam bir daha kabul etmezdim o teklifi yapanları evime. Aileniz ortamı yumuşatıp kendilerine laf edilmesin istiyorlar bu u yaparkende sizi yok sayıyorlar.

Kişiye göre değişiyor bu. Benim için evimin anahtarını başkasına biz yokken vermek çok uç bir şey mesela ama çevremde bunu çok sıradan bulup, yapan pek çok insan var. Siz kendi isteğinize göre hareket edin. Başkası için normal olan sizin için de geçerli olmak zorunda değil.

Ne kadar rahat istiyorlar ya. Bana gel anahtarı vereyim dese de evde kendisi olmadığı sürece kalamam. Annelerimize göre normal sayılmasına şaşırmıyorum benim ki kesin verirdi anahtarı :) Neyse ki yok :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X