Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakın akraba ama yine de garip bence degarip. ne münasebet ya hu! insanlarda hiç mahremiyet kalmadı mı
ya kardesiniz bile olsa tatil için böyle bir istek normal değil.Yakın akraba ama yine de garip bence de
Iyiki hasta olmuşsun da bi tatil gördük demedikleri kalmış hiç normal değilArkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
sormayın bana öyle şeyler gösterdi ki bu süreç, yani şoklar içerisindeyimSen caninla cebellesirken onlar evinde g.t gezdirme derdinde mi yani![]()
Be münasebet gerçekten, aileler de iyi olacağız kimseyle arayı bozmayacağız diye iyice polyanna oldu. Tabi ki vermeyin sizin eviniz. Hatta öyle bir sınır çizin ki aileniz bile bir daha normal diyemesinArkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Siz haklısınız. Ev özel bir alandır. Siz yokken kimse kalmamalı. Siz varkende kabul ettiğinşz taktirde gelmeli insanlar. Herşeyi geçtim, tedavi amaçlı başka şehirde bulunurken bu u teklif etmek bile çok çirkin. Sizin yerinizde olsam bir daha kabul etmezdim o teklifi yapanları evime. Aileniz ortamı yumuşatıp kendilerine laf edilmesin istiyorlar bu u yaparkende sizi yok sayıyorlar.Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
Teyzemyakin derken gercekten cok merak ettim ne kadar yakin?
kim bu akbaba?
Kişiye göre değişiyor bu. Benim için evimin anahtarını başkasına biz yokken vermek çok uç bir şey mesela ama çevremde bunu çok sıradan bulup, yapan pek çok insan var. Siz kendi isteğinize göre hareket edin. Başkası için normal olan sizin için de geçerli olmak zorunda değil.Arkadaşlar hastalığımdan dolayı yaşadığım yerden farklı bir şehirde tedavi görüyorum. Yaşadığım yer tatil beldesi. Akrabalardan biri hazır ev boş anahtarı verin de tatil yapalım dedi. Bu istek çok garip değil mi? Ailem normal olduğunu benim tuhaf olduğumu söylüyor.
ben de kardesin abin falan sandimTeyzem