- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
nişanlınız haklı size hediye aldığı taksiti bitmemiş teli kırmışsınız şimdi istediğiniz kadar kırın evlenince öyle sinirlendim şunu bunu kırayım yapamıyacaksınız zatennişanlınızda kırdın diye bir küçük tartışmayla geçiştirmicek emin olun şimdiden sinirinizi kontrol etmeye çalışın sonra çokdaha fazla üzülürsünüz
Bence nişanlınla aranızdaki sorunlar çözülene kadar, sadece iletşiminizi sağlayacağınız, kırıldığında üzülmeyeceğiniz bir telefon alın.
Iphone falan aldığınızda yarın öbür gün bi sinir anında onu da kırabilirsiniz çünkü.
Siz bence telefon almayın sakın... Biraz telefonun kıymetini bilin ondan sonra bence
saglam bir telefon alın
hatta çelik telefonlardan alın
ben şahsen bulabilirseniz
nokia C6-01 öneririm
taş gibi telefon
güldüm yahuu :)
sanırım öyle olsa daha iyi olacak
tesekkurlerrr önerin içinnn :) önce sinirlerimi yatıştırmalıyım
Nişanlıyken eşim de telefonunu kırmıştı bana sinirlendiğini söyleyip, hala yüzüne vuruyorum ben daha çok sinirlenmiştim kırdığı için çünkü.
İnsanlar evlenmeleri yakınsa 3ün 5in hesabını yapıyorlar ve telefon kırmak çok büyük lüks.
Bu denli kendinizi kaybediyorsanız belki sinir hastası vs olabilirsiniz.
İlk de değilmiş, acaba bir doktora mı görünseniz?
Belli oluyor gözünüzde olmadığı aman beni de kırmadan ben bu konudan uzaklaşayım
bence iphone falan almayın,
ucuz hatta kamerası bile olmayan telefonlar tercihiniz olmalı,
işi çok abartmışsınız, karşınızdaki insan sizi düşünüp güzel bi hediye almış, ilk sinirde yerle bir olmuş telefon,
kırılmayın ama, ben olsam bi daha iğne bile almazdım..
valla ben o telefonu kıramadıgım için önerdim
kızım çok düşürdü
hatta ben suyun altına düşürdüm
akan suyun altında en az 20 sn durdu
halen çalışıyordu ama eşim sattı:2:
elimizde patlamasın diye
:):) ama ıphone istiyorum cokkk onuda atmam hiç sanmıyorum :)
2 ay idare etsem nasılsa evlenınce telefonla ıletısımde olamayacagız bızı telefon ıletısımı yıpratıyor ozellkle benı yuzyuze gorusemıyoruz sehır mesafesı var o sebeble...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?