- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
-
Benim eşimde yapardı. Sonra gider ya yaptırırdık ya yenisini alırdık. Sonra almadık evde külüstür telefon vardı onu kullandı. Baktı zararlı kendisi. Sonra bıraktı o huyunu. Bence nişanlınız size telefon almasaydı ucuz bi telefon alıp kullansaydınız atıp kırmaya kıyamazdınız. Emek vermediğin şeyi harcamak kolay olur.
ıphone de çelik ama
dayanırmı bilemedim
eşim kullandı uzun süre
çizik bile yoktu düşmesine ragmen
dikkatli kullanırsan elinde patlamaz sanırım
ohooo sen bu sinirle çok yaşamazsın. her tartışmada nişanlına sinirlenirsen bi de 2 ay sonra evleniceksiniz yanlış görmediysem mazallah evlenince sinirlensen tüm evi indirirsin sen . ayıp kızlar yapmayın böyle şeyler nişanlılarınıza kocalarınıza. yazık yahu adamlara. daha taksiti bitmemiş telefonu kırmışsın hemde. çalışmıyorum da demişsin. para kazanmayınca nasıl kazanıldığı ve nasıl bir şeylerin taksidi ödendiğinden haberin yok ondan bu kadar rahatsın anlaşılan
nişanlımla aramız bozuk uzun süredir...
düğün üzeri gerginliğe olaylara tahammül edemıyorum sinirimi birşeylerden çıkarıyorum hep
1 sene önce 650tl lik telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
sonra nişanlım bana yeni bir telefon hediye etmişti geçen gün yine kavga ettik ve ben yine o telefonuda kırdım oda yapılmıyor
aramız dahada bozuldu daha taksiti bitmemişti nasıl yaparsın bunu diye bağırdı çağırdı bende suçlu sensin beni telefonda o seviyeye sen getiriyorsun dedim... telefonum yok 2 gündür konuşamıyoruz ben bu uzaklığın aramızı dahada bozacagından benden soğucagından korkuyorum ne yapmalıyım kızlar?
çalışmıyorum çalışsam hemen alıcam bir telefon kenarımda biraz birikmişim var onuysa evlendikten sonrası için bir adak adamıştım onun için saklıyordum sanırım onunla telefon alacağım ıphone istiyordum eğer şimdi ucuz bir telefon alırsam iphone alamam napmalıyım sizce?
biraz daha biriktirip ıphone mu alayım yoksa ucuz bir telefonmu almalıyım...
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum hemen pençelerimi çıkarıyorum... nasıl sakin makul olacağım bilmiyorum ben benden çıktım artık kendımı tanıyamıyorum...
nişanlımla aramız bozuk uzun süredir...
düğün üzeri gerginliğe olaylara tahammül edemıyorum sinirimi birşeylerden çıkarıyorum hep
1 sene önce 650tl lik KENDİ PARAMLA ALDIĞIM telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
sonra nişanlım bana yeni bir telefon hediye etmişti geçen gün yine kavga ettik ve ben yine o telefonuda kırdım oda yapılmıyor
aramız dahada bozuldu daha taksiti bitmemişti nasıl yaparsın bunu diye bağırdı çağırdı bende suçlu sensin beni telefonda o seviyeye sen getiriyorsun dedim... telefonum yok 2 gündür konuşamıyoruz ben bu uzaklığın aramızı dahada bozacagından benden soğucagından korkuyorum ne yapmalıyım kızlar?
çalışmıyorum çalışsam hemen alıcam bir telefon kenarımda biraz birikmişim var onuysa evlendikten sonrası için bir adak adamıştım onun için saklıyordum sanırım onunla telefon alacağım ıphone istiyordum eğer şimdi ucuz bir telefon alırsam iphone alamam napmalıyım sizce?
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum
bu üzgünlükle kızgınlıkla cok yalnış birşey yapmışım
ben buraya fikir almak için girdim sinir hastası yaptınız beni alttan alttan laf sokmalar, iğnelemeler çok acımasızsınız! ve yemin ederim bu siteye bir daha asla konu açıp bazı insanların egolarını tatmin etmeyeceğim...
bende ondan birşey istemıyorum farkındaysanız kendim sorunu halletmeye çalısıyorum telefonu 1 sene önce aldı 1 sene sonra oda kırıldı ama nedenleri var tabiki buarada anlatamadım düz bakış açısıyla bakıp yargılamamakta lazım cok çunku ınsanlar bilir içindeki durumu ne yaşadıgını tesekkurler yorumlarınız ıcın
öncekı telefonumu ben aldım çalısarak sorun paranın degerı değil siz anlayamamıssınız konuyu...
Telefon kırmak gibi bir durumunuz var, 2 defa olmuş bu sebeple ıphone yerine uygun fiyatlı bir telefon almanız daha sağlıklı olacaktır. Zaten para biriktirmeniz gerekecekmiş onu almak için.nişanlımla aramız bozuk uzun süredir...
1 sene önce 650tl lik KENDİ PARAMLA ALDIĞIM telefonumu duvara fırlattım sinir anında içinde parçası yanmış kaç servise götürdüysem yapılmadı
olaylardan okadar yoruldum okadar yıprandımki artık nişanlıma nasıl davranacağımı bilemiyorum sakin olamıyorum
bu üzgünlükle kızgınlıkla cok yalnış birşey yapmışım
ben buraya fikir almak için girdim sinir hastası yaptınız beni alttan alttan laf sokmalar, iğnelemeler çok acımasızsınız! ve yemin ederim bu siteye bir daha asla konu açıp bazı insanların egolarını tatmin etmeyeceğim...
bide şöyle düşünelim,
kızlar nişanlım çok öfkeli,bir kavga anında telefonu fırlatıp attı oysa ben ona onu hediye almıştım ve bu ikinci telefonun fırlatıp kırışı,sizce ne yapayım,
gelicek cevaplar nemi
bugün telefonu kıran yarın kolunu bacağınıda kırar,belliki öfke kontrol sorunu olan biri ,bence ilerde pişman olcağına şimdi vazgeç,
bilemedim ne desem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?