Kendileri ne diyor bu konuda.
Aileniz hakkında ne düşünüyor
Annemin dayisinin kizininda ayni bu problemi var..
Damatlari ne gelip nede gitmek istermis, geldigindede surat bin karis günaydin dediklerinde bile bakip gecermis.. Annemin kuzeni ise sey diyo "size gene iyi davraniyor, kendi ailesiyle tamamen soguk hickimseyle konusmuyo".. Adamin yapisi böyle belliki, ama senin esin sadece senin ailene soguk davraniyor galiba..
Ne kadardir evlisiniz? Belki alismasi icin zaman gerekiyordur..
Canım benim gelmezse gelmesin,sende onun ailesinden hiç kimseye gitme ki nasıl bir durum olduğunu anlasın.
Neden aileme gelmiyorsun dediğinde,bundan sonra her şey karşılıklı benim ailemi saymayanı ben hiç saymam dersin.
Masaya yumruğunu koy tavrını belli et bak nasıl tıpış tıpış gelecek...
Canım benim gelmezse gelmesin,sende onun ailesinden hiç kimseye gitme ki nasıl bir durum olduğunu anlasın.
Neden aileme gelmiyorsun dediğinde,bundan sonra her şey karşılıklı benim ailemi saymayanı ben hiç saymam dersin.
Masaya yumruğunu koy tavrını belli et bak nasıl tıpış tıpış gelecek...
boşanmanın eşiğinden döndünüz ve sanırım sen geri adım attın gidemiceni gördü, sert çıkmazsan değişmez gidemeyeceğini görmüş adam geri adım atmaz, o zaman ailene gitmiceksin evine adıcaksın kendini
Bizim sorunumuz esimin ve esimin ailesinin benim ailemle görüsmemesi. Kesinlikle geri adim atmadim. Ayrilalim diyende oydu, kanima isledin seni istesemde cikaramam diyende o oldu..
senin onun ailesiyle sorunlarınmı var...
kendisi kendi ailesine karşı nasıl peki
sebep ne peki niye görüşmüyolar eşin cevap vermiyosa kayınvalidene sor niye benim ailemle görüşmüyosunuz diye? onları beğenmiyosanız beni niye aldınız de
sebep belli degil canim, birsey demiyolar cünkü her ne kadar üstelesekte. tahminimize göre ogullarini ellerinden almaya calistigimizi zannediyolar, o yüzden uzaklasiyolar. Bunu niye yapalim niye böyle art niyetliler bilmiyorum.. kayinvalidem biraz ruh hastasidir, konusmayi denicem yakinda, bikmak üzereyim cünkü bu durumdan :) istersen konumu okuyabilirsin, cikmazin icindeyim bende..
Takmamaya çalışsanız, görmeseniz suratını astığını; sormayın mesela ''neyin var'' diye.
Ailenizden geldiğinizde uyuduğu gördüğünüzde öpüp yanında uzansaydınız sabah kalktığınız hoş sohbet yollasaydınız ne bu soğukluk girecekti eşinizle aranıza nede siz üzülecektiniz.
Ne kadar çok taktığınızı belli ederseniz o kadar çok eşiniz üstünüze gelir; bu tartışmasız böyledir.
sebep belli degil canim, birsey demiyolar cünkü her ne kadar üstelesekte. tahminimize göre ogullarini ellerinden almaya calistigimizi zannediyolar, o yüzden uzaklasiyolar. Bunu niye yapalim niye böyle art niyetliler bilmiyorum.. kayinvalidem biraz ruh hastasidir, konusmayi denicem yakinda, bikmak üzereyim cünkü bu durumdan :) istersen konumu okuyabilirsin, cikmazin icindeyim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?