Aynen dediğiniz gibi oldu daha dik durmalıydımO zaman size boyle demistim. Birsuru insan dil dokmustu size. Dinlemediniz. Simdi size soype yap boyle yap desek ne degisicek nasilsa yine dinlemeyip bildiginizi okuyacaksiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen dediğiniz gibi oldu daha dik durmalıydımO zaman size boyle demistim. Birsuru insan dil dokmustu size. Dinlemediniz. Simdi size soype yap boyle yap desek ne degisicek nasilsa yine dinlemeyip bildiginizi okuyacaksiniz.
2 yıl ayrı kalmışsınız ya ama. Siz zaten 2 yıldır boşmuşsunuz. Ev ayrıymış köy ayrıymış zaten. 2 yıl aramadığınız adam birden kıymetli olmuş. Bu çok sık görülen bir durum değil ki. Biz neden böyle bir karar verelim mesela onu anlatır mısınız biraz?Haklısınız o zaman söylediniz olmaz diye bir anlık acılı bir durumda mesaj attım sonrasında bile hemen pişman oldum boşananlar çocuğu olanlar beni anlar diye düşünüyorum ben de yerinizde olsam böyle akıllar verirdim ama şöyle düşünün belki siz de benim yerimde olsanız böyle bir karar alabilirdiniz.O andaki kadın bu kadar yapabilirdi diyelim şimdi daha soğukkanlıyım lütfen düşüncelerinizi söyleyin bu sefer kesinlikle göz önünde bulundurucam çünkü dedikleriniz oldu
2 yıl ayrı kalmışsınız ya ama. Siz zaten 2 yıldır boşmuşsunuz. Ev ayrıymış köy ayrıymış zaten. 2 yıl aramadığınız adam birden kıymetli olmuş. Bu çok sık görülen bir durum değil ki. Biz neden böyle bir karar verelim mesela onu anlatır mısınız biraz?
Peki şuan neden sürderimiyorsunuz?Sorunlar neler?boşanmış olmayı kaldıramamak sanırım çekilebilir gibi geldi çocuğumu evde gördükçe suçluluk hissettim babasının almadığı görüşmediği haftalar olıyordu babasıyla aynı evde olur ben de artık onunla mutlu olmalıyım diye düşündüm zaten evlensen ayrı evlenmesen ayrı dert napıcan tek başıma bu yaşta dedim güzel bir kadınım öğretmenim okulda falan duyanlar erkekler böyle bir yakınlaşma merakı gece mesaj atmalar bahanelerle yalnız yaşananın da zor olduğunu anldım kendimi kötü hissediyordum kırılıyordum ben bu hale mi düşecektim diye düğündüm çaresizlik yalnızlık hissi sanırım korku ve kaygılı bir haldeydim
Bakın kaygı duyacak hiçbir şeyiniz yokmuş. 2 yıldır zaten boşanmış bir kadın gibi yaşıyormuşsunuz. 2 yıl sonra mı birden etrafınızda kuduruk erkekler peydah oldu. Öyle bir zamanki kocasının koynundan çekip alıyorlar kadın yeter ki istesin, istemeyeni tüy olsa yerinden kaldıramazlar, o sinek valesinin sizi koruyacağını düşündüren şey neyse artık.boşanmış olmayı kaldıramamak sanırım çekilebilir gibi geldi çocuğumu evde gördükçe suçluluk hissettim babasının almadığı görüşmediği haftalar olıyordu babasıyla aynı evde olur ben de artık onunla mutlu olmalıyım diye düşündüm zaten evlensen ayrı evlenmesen ayrı dert napıcan tek başıma bu yaşta dedim güzel bir kadınım öğretmenim okulda falan duyanlar erkekler böyle bir yakınlaşma merakı gece mesaj atmalar bahanelerle yalnız yaşananın da zor olduğunu anldım kendimi kötü hissediyordum kırılıyordum ben bu hale mi düşecektim diye düğündüm çaresizlik yalnızlık hissi sanırım korku ve kaygılı bir haldeydim
Peki şuan neden sürderimiyorsunuz?Sorunlar nele
sanırım beni o kadar yalnız bırakması araya giren soğukluk yakınlaşamıyorum yeniden severim dedim olmuyor her şeyi yapabiliyorum evde ama cinsellik olunca yakınlık yok istemiyorum birkaç oldu kendimi zorladım sonra da kendimden nefret ettim pişman oldum zaten onsuz mutluydum özlemiyor aramıyordumPeki şuan neden sürderimiyorsunuz?Sorunlar neler?
Evet biliyorum hepsine gereken cevabı verdim ama bu kendimi kötü hissettirdi bunlarla savaşamayacağımı yalnız çok zorlanacağımı düşündüm beni boşayan arayıp sormayan sevmeyen özlemeyen kocamı geri çağırdım resmenBakın kaygı duyacak hiçbir şeyiniz yokmuş. 2 yıldır zaten boşanmış bir kadın gibi yaşıyormuşsunuz. 2 yıl sonra mı birden etrafınızda kuduruk erkekler peydah oldu. Öyle bir zamanki kocasının koynundan çekip alıyorlar kadın yeter ki istesin, istemeyeni tüy olsa yerinden kaldıramazlar, o sinek valesinin sizi koruyacağını düşündüren şey neyse artık.
Kötü hissetmek için 2 yıl sonra duruşma gününü beklemişsiniz, ne kadar enteresan. 2 yıl boyunca karım nerde kimle napıyor ne yiyor içiyor diye sormayan adam korusun sizi bakalım nasıl yapacaksa.Evet biliyorum hepsine gereken cevabı verdim ama bu kendimi kötü hissettirdi bunlarla savaşamayacağımı yalnız çok zorlanacağımı düşündüm beni boşayan arayıp sormayan sevmeyen özlemeyen kocamı geri çağırdım resmen
Bu adam yalnızlıktan çürür zaten bu gidişle.Eşimin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum tanıştığımızda utangaçlğına verdim sonra normalleşir dedim ama aşırı içine kapanık sosyalfobik resmen yıllardır bir telefonu çalıp arayan soran olmaz herkesle mesafeli benimle de öyle duygusal bağ yakınlık kuramıyor insan ilişkilerinden kopuk uzak yetişmiş iletişim kuramadık yardım al dedim kabul etmiyor bunun çare olacağına inanmıyor konuşmaya dinlemeye kapalı olduğundan ağzından bir cümle çıkıyor her şeyi yıkıp yakıp kül ediyor yüz yüze bakamaSın daha özür dilemek gönül almak da yok tatlı birdiler konuşmak istiyorum dediğimde yumurtla bakalım diyor bu nasıl konuşuyorsun karınım dedim gidebilirsin kapı orda dedi asla pişman olmuyor herkes biliyor ailesi de sabret bu da böyle diyor ama kendi bu haliyle kabul görmek istiyor yalnızlıktan mahvetti beni boşanmasaydım bir 10 yıl daha böyle ayrı yaşardık o kadar eylemsiz.
Evet kavga ettik söyledim zaten hayatına devam ediyordun bensiz bizsiz ben bozdum dedim bana beni geri çağıracağını biliyordum çağırırsa giderim yoksa kendi bilir demişKötü hissetmek için 2 yıl sonra duruşma gününü beklemişsiniz, ne kadar enteresan. 2 yıl boyunca karım nerde kimle napıyor ne yiyor içiyor diye sormayan adam korusun sizi bakalım nasıl yapacaksa.
Evlenme olmamıştır bence geri yollayın ya da bir kavga anında olmuyormuş diyin aslında boşanmış kadinlara çok iyi örneksin hep acaba diyoruz olur mu diyoruz bende 2 çocukla boşandım o adım attı ama kabul etmedim yaşanan kırkınliklarin unutulacağini düşünmüyorum çünkümerhabalar,beni hatırlayan hatırlar eşimle ayrıldık anlaşmalı boşandık ben dayanamadım sanırım kaldıramadım boş bir anımda mesaj attım benim adımımla tekrar bir araya gelmiş olduk o hemen atları tabi.Elinden geleni de yapıyor kendini zorluyor ama ben hata yaptığımı anladım 2 yıl ayrı yaşadık soğumuşum yaşadığım hiçbir şey içime sinmiyor bir de çağırdım düzenini bozduk diye suçlu hissediyorum ama bazı şeyler nefsime ağır geliyor yapabilirim sandık çocuğum için ama yapılmıyor anldım ki olmayacak ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum sadece 5 aydır birlikteyiz
EvetBu adam yalnızlıktan çürür zaten bu gidişle.
Sizde onunla çürümek mi istiyorsunuz ?
Önünüze bakın. Boşanmış bitmiş.
Yeni insanlar alırsınız hayatınıza.
Hem iletişim özürlüsü hem de sevgisi yokmuş. Ne gerek var şu sorgulamaya ?
Kesinlikle yapmayın insan aciz hissediyor ama olmayacak şey ben de ikinci çocuk düşündüm tek çocuk olmaz dedim onun baskısıyla da devam ettim aslında ama saçmalık her şey nasip Allah nasip ederse olur diyemedim ama siz ya da okuyanlar benim hatamı tekrarlamayan çok seviyorsanız o ayrı ama olmuyorEvlenme olmamıştır bence geri yollayın ya da bir kavga anında olmuyormuş diyin aslında boşanmış kadinlara çok iyi örneksin hep acaba diyoruz olur mu diyoruz bende 2 çocukla boşandım o adım attı ama kabul etmedim yaşanan kırkınliklarin unutulacağini düşünmüyorum çünkü
Tamam, yine gitsin rahat rahat takılsın? Bunu bi teklif edin. Zamanında nasıl gitti şimdi de öyle gitsin yolu biliyor nasılsa. Bu adam kendi g.tünü koruyamaz sizi zaten korumamış, bunu da erkekten saymışsınız neyse ya.Evet kavga ettik söyledim zaten hayatına devam ediyordun bensiz bizsiz ben bozdum dedim bana beni geri çağıracağını biliyordum çağırırsa giderim yoksa kendi bilir demiş
Haklısınız ama boşanmak gerçekten zor ayrılmak çözüm değil gibi aklın kalbin yarım kalıyor güzel bir kadınım ama yine de kim beni ne yapsın ki diye düşündümBu adam yalnızlıktan çürür zaten bu gidişle.
Sizde onunla çürümek mi istiyorsunuz ?
Önünüze bakın. Boşanmış bitmiş.
Yeni insanlar alırsınız hayatınıza.
Hem iletişim özürlüsü hem de sevgisi yokmuş. Ne gerek var şu sorgulamaya ?
Deliricem gerçekten, siz zaten 2 yıl boyunca evli değilmişsiniz, devlet sizi evli biliyormuş sadece. Ayrılmanın çözüm olup olmadığı tartışma konusu bile olmamış, zaten siz yıllar önce bitmişsiniz.Haklısınız ama boşanmak gerçekten zor ayrılmak çözüm değil gibi aklın kalbin yarım kalıyor güzel bir kadınım ama yine de kim beni ne yapsın ki diye düşündüm
Doğru söylediniz en çok da sanrıım artık onu erkek yerine koymuyorum aciz ve zavallı geliyor ayrıyken o haline de acımıştım çok güzel ezik ezik durur kendine acındırır ben de aşırı vicdan eşırı şefkatli bir insanın roller karışmış sanki annesi eveveyni gibiyim karışı gibi değil de o yüzden ısınamıyorum gözümde bir değeri yok git diyince giden gel diyince gelen birisiTamam, yine gitsin rahat rahat takılsın? Bunu bi teklif edin. Zamanında nasıl gitti şimdi de öyle gitsin yolu biliyor nasılsa. Bu adam kendi g.tünü koruyamaz sizi zaten korumamış, bunu da erkekten saymışsınız neyse ya.
Yani kusura bakmayın ama kendiniz edip kendiniz bulmuşsunuz.Haklısınız ama boşanmak gerçekten zor ayrılmak çözüm değil gibi aklın kalbin yarım kalıyor güzel bir kadınım ama yine de kim beni ne yapsın ki diye düşündüm