• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kadar da olmaz ki ya...çıldırmak üzereyim

Ben böyle arsızlık görmedim, bu ne hadsizlik yüzsüzlük öğretmenmişsin ne diye ezdiriyorsun kendini kocan iyi bir dersi hakediyor 5 yıllık evliliğimde şunu öğrendim ki susmayacaksın Allsh kolaylık versin size ..

Bi önceki actigim konuyu biliyorsunuz.
Yine konu mu acti demezsiniz insallah daha cok kisi görsün fikrini söylesin diye yeni konu actim napcami sasirdim gercekten. Annem memlekete giderken baska sehirde olan ablama ugramis ve durumumdan birazcik citlatmis.
Ablam da bi kac gündür enisten 10 günlüğüne fuara gidecek yalniz kalmayim istersen sen de gel hem sana degisiklik olur dedi. Ben de önce nasil gelim 5 saatlik otobüs yolculugu bu cocukla yapamam dedim ve konuyu öylece kapadik. Ablam dün yine sordu israr etti bak iyi olurdu senin icin dedi ucakla gelmeyi de düsün derim dedi. Ben de bak o olabilir dedim ama esim benimle konusmuyor ben de esimle konusmuyorum konusturamiyorum bile dedim bu yüzden olmaz ablacim deyip yine öylece konuyu kapattik. sen bilirsin canim fikrini degistirirsen haber et dedi.
Derken esim yazdi w.appten enisten beni aradi diledigin zaman ablana gidebilirsin dedi otobüs organize edecem gün söyle dedi. Ben de otobüs le zor olur ancak ucakla olur dedim. Kredi karti sende istedigin güne alabilirsin dedi.
Ben de düsündüm düsündüm uygun saat icin ablami aradim. O da aksam gibi gel ama önce esinle konus arani düzelt öyle gel dedi. Ben de amaaan o da beni istemiyor ikimiz de kafa dinleriz iyi gelir ortam biraz durulur dedim.
Bileti aldim bilet bilgilerini esime gönderdim. Esim napti dersiniz?
Ailesi ile ortak w.app grubuna yazdi.
Baba mara yarin 6 da x sehre ucacak onu götür diye. Babasi hayirdir yazmis esim de isi var yazmis.
Ardindan ses cikmayinca anne o zaman görev sana düstü arac organize et yazmis. Annedi de bu ne ya ne x sehri ne gitmesi yazmis. Ardindan esim gruptan cikti. Ben afallip kaldim. Direk kv aradi ve icindekileri kustu.
Ne evden gitmesi dedi güzelce izah ettim ablam davet etti ben de nezaketen kabul ettim hepsi bu dedim senin esinle aran kötü yken nasil gidersin nere gidiyorsun nasil evini terk edersin vs dedi esim izin verdi dedim kendisi bana teklif etti dedim gidemezmiyim ablama dedim gitmemi istemiyorsa gitme deseydi o zaman dedim
Basladi zaten eve de kabul etmedin yari yoldan döndük telefona da bakmadin vs vs
Ben de bütün düşündük lerimi söyledim. Hatta söylemedigim seyleri de söylemisim gibi yapti. Defalarca gelmeyin ben hasta halimde size bisey yapamam demedim dedim.
Yola cikmisken keske gelseydiniz o zaman dedim ben sizi kapidan mi kovacaktim dedim senin dizin agrimis o yüzden dönmussun dedim. Keske taksiye binseydiniz paraniz da yoksa ben iner taksiciye öderdim dedim. Sesi kesildi. Sonra yine basladi o lanet günden sonra ne oldu da siz böyle oldunuz ne oldu da hala barisamadiniz diyor hala. Kafsyi yicektim. Ben bunlari telde konusmak istemiyorum dedim buyrun evime burda konusalim yüzyüze dedim hem cok özledigin torununu gör hem de beni bi yokla konusalim dedim.
Yine basladi gecen geldim iste istemedin bizi evine gelmemizi dedi. Ben hastaydim yerlerde kivraniyordum istifra ediyordum merhaba dicek halde degilken nasil olacakti dedim. Cok merak ediyorsan gel görüselim dedim. Yine ses cikmadi. Tamam mara sana laf yetistiremiyorum vs dedi tamam anne sen bilirsin felan deyip iyi günler deyip kapadim.
Esimi defalarca aradim hesap sormak icin ama acmadi.
Yani hala daha önce yaptiginin bile hata oldugunu anlamamis. Cildiracak gibiyim. Bu insanlar ne istiyor benden ya? Esim niye böyle davrandi? Lütfen fikrinizi bekliyorum.
anasını üzdüğün için seni başından def etmeye çalışıyor baksana.
seninle muhatap olmuyor, vedalaşmayacak bile, havaalanına bile götürmüyor.
bence özeti, seni sevmiyor.

Ben onu bunu bilmem; bi kaynana durduk yere 'sana laf yetistiremiyorum' demez.
bi susun susun, bi sakin kalmayi ogrenin. kaynanayla yuzgoz olmayin. yok onu demismis bunu demismis. yahu o senin oz annen degilki kavgada etsen bi saat sonra barisabilesin?

esinle aran bu aralar kotu olabilir, ozaman esinlede sakinlesmek icin biraz sessizlik sok araniza. halaaa 'msj attim sunu bunu dedim' diyosun.

biktirmiicaksin adami biktirmiicaksin. bana gayette bezdirmissin gibi geldi.

Ben onu bunu bilmem; bi kaynana durduk yere 'sana laf yetistiremiyorum' demez.
bi susun susun, bi sakin kalmayi ogrenin. kaynanayla yuzgoz olmayin. yok onu demismis bunu demismis. yahu o senin oz annen degilki kavgada etsen bi saat sonra barisabilesin?

esinle aran bu aralar kotu olabilir, ozaman esinlede sakinlesmek icin biraz sessizlik sok araniza. halaaa 'msj attim sunu bunu dedim' diyosun.

biktirmiicaksin adami biktirmiicaksin. bana gayette bezdirmissin gibi geldi.

Laf yetistirmek konusunda size katilamicam maalesef.
Beni arayip telefon tacizi yapan, annem hakkinda ve benim hakkimda kimsenin sessiz kalamayacagi seyler söyleyen kendisi. Napsaydim susup dinlesemiydim?? Tabi ki söylediklerine cevap verecem saygimi yitirmeden. Çünkü kendisi bundan anliyor maalesef. Ben zaten 6 bucuk senedir haddinden fazla susup sineye cekmisim yapilan ufak büyük haksizliklari. Ben sesimi cikarmadigim icin iyiymis herkes maalesef.
Yüzgöz olmamam gerektigi konusunda hak veriyorum. Bu duruma kadar gelmesine izin verdigim icin kendime cok kiziyorum. Bundan sonra mesafe mesafe mesafe. Esimle ilgili sessizlik ve sakinlik üzerinde de calisiyorum :)

anasını üzdüğün için seni başından def etmeye çalışıyor baksana.
seninle muhatap olmuyor, vedalaşmayacak bile, havaalanına bile götürmüyor.
bence özeti, seni sevmiyor.

Esimle sonunda yari yamalak konusabildik gitmemi istemedigi icin öyle arzaya baglamis. Ben onu istemiyorum diye eve gec geliyormus. Eve erken gel konusalim deyince hemen geldi. Oglunu cok özlemis. Artik onu sevmedigimi düsünüyormus. Sanirim ayrilmak istedigim icin gidecegimi sanmis.Gururundan da gitme dememis.

Esimle sonunda yari yamalak konusabildik gitmemi istemedigi icin öyle arzaya baglamis. Ben onu istemiyorum diye eve gec geliyormus. Eve erken gel konusalim deyince hemen geldi. Oglunu cok özlemis. Artik onu sevmedigimi düsünüyormus. Sanirim ayrilmak istedigim icin gidecegimi sanmis.Gururundan da gitme dememis.
ha suçunu biliyor yani sende içindekileri döküp aile bütünlüğünüz açısından eşinin aklının başına gelmesini sağlayabilirsin karşılıklı konuşarak :kahve:

Eşin eğer bu kıvama geldiyse onu bi korku aldıysa şimdi her şeyi konuşma zamanı annesinin yaptığı şeyi ve onun yaptığı hareketin seni kırdığını söyle mesele 300-500 değil istese ihtiyacı varsa cebimizden verelim ama beni böyle hiçe saymasi gururumu kırdı de sen ise gidip çalışıyorsun iki gün babam seninle gelip patronundan senin adına o iki günü alsa ne düşünürsün keşke benden isteseydi demez miydin de böyle örnekler vererek sakince anlat bu konu çözülmeden de ailesi ile görüşmeyecegini belirt

Aman düşman başına ne biçim aile ne biçim insanlar .
At gözlüğüne bak kvdeki .
'Sanane ne arayıp laf yetiştiriyosun oğlun izin vermiş sana anca bişey yemek düşer hadsiz kadın!' Diyesim geldi. Gitme gidersen hatali olursun . Eşin gitmek istiyorsa o gitsin sen otur evinde.

Gitmeyerek en iyisini yapmissin araniz zaten kötü bi de 5-10 gün gorusmeyerek iyice bilenirdiniz birbirinize bence küsluklerde ayrı kalmak cok mantiksiz sorunun üstüne gidilmedikce maalesef sorunlar büyuyup dag oluyor.. esinizle konusarak da cok iyi yapmissin bazilari msj atma bilmem ne yazmis bana cok mantiksiz geliyor bazi insanlar hatalarini kabul etmekte zorlaniyor ama üstüne gittikce cözülüyorlar (eşimden biliyorum) siz de esinizi tanidiginiz icin bunu yapmissiniz.. para meselesine gelincee esinin coook sakin oldugu bi zamanda konuyu ac ve onun haksiz oldugunu kv nin yaptiginin resmen seni kullanmak oldugunu anlat İnşaAllah anlayacaktır Allah sabir versin..

Ee sonra ne oldu?
Eşin eğer bu kıvama geldiyse onu bi korku aldıysa şimdi her şeyi konuşma zamanı annesinin yaptığı şeyi ve onun yaptığı hareketin seni kırdığını söyle mesele 300-500 değil istese ihtiyacı varsa cebimizden verelim ama beni böyle hiçe saymasi gururumu kırdı de sen ise gidip çalışıyorsun iki gün babam seninle gelip patronundan senin adına o iki günü alsa ne düşünürsün keşke benden isteseydi demez miydin de böyle örnekler vererek sakince anlat bu konu çözülmeden de ailesi ile görüşmeyecegini belirt

Keşke böyle kolay olsaydi. Dikkatli olmam lazim konusmalarimda. Kv çakallığa devam ediyor. Ben oglumu para istemek icin aramadim ki sadece ogluma unutmusum aksam gel paranizi alin diye aradim diyor. Oglu da acelesi yok. Bize ceyrek alirsin demis. O ceyregi ben sizin adiniza alacaktim diyor. Bi nevi oglum istedi bunlari deyip iş in icinden cikiyor.
Bunu söylemeden önce benim söylediklerimdeki sen parayi istedin İMASİ dahi kadini cildirtti zaten. Oscarlik oyunculuk, aglamalar sizlanmalar, ben parayi istemedim demeler, ben miydim kavganizin sebebi, paramiydi kavganizin sebebi demeler.
Birinci gün parasi icin de ayrica "sen mi götürdün bütün paralari günlere?" dedi. Anne ben cocukla o hava sartlarinda gidemedim sen de biliyorsun dedim.
Yani BEN oglumun parasini götürdüm ve BENİM evimde oldu yani hakkimdi havasinda. Hey Allahim ya!

Ayrica ikinci gün parasini oglu gelir gelmez vermis ikinci gün parasini da sinirli sekilde isteyince getirmis. Eve gelen para ama tam degildi.

Yani esimden hesap sorunca cok kolay annemi hirsiz yaptin o parayi hic istemedi ki duruma düserim.
En fazla diyebilecegim sey bana birdaha danisip s

Keşke böyle kolay olsaydi. Dikkatli olmam lazim konusmalarimda. Kv çakallığa devam ediyor. Ben oglumu para istemek icin aramadim ki sadece ogluma unutmusum aksam gel paranizi alin diye aradim diyor. Oglu da acelesi yok. Bize ceyrek alirsin demis. O ceyregi ben sizin adiniza alacaktim diyor. Bi nevi oglum istedi bunlari deyip iş in icinden cikiyor.
Bunu söylemeden önce benim söylediklerimdeki sen parayi istedin İMASİ dahi kadini cildirtti zaten. Oscarlik oyunculuk, aglamalar sizlanmalar, ben parayi istemedim demeler, ben miydim kavganizin sebebi, paramiydi kavganizin sebebi demeler.
Birinci gün parasi icin de ayrica "sen mi götürdün bütün paralari günlere?" dedi. Anne ben cocukla o hava sartlarinda gidemedim sen de biliyorsun dedim.
Yani BEN oglumun parasini götürdüm ve BENİM evimde oldu yani hakkimdi havasinda. Hey Allahim ya!

Ayrica ikinci gün parasini oglu gelir gelmez vermis ikinci gün parasini da sinirli sekilde isteyince getirmis. Eve gelen para ama tam degildi.

Yani esimden hesap sorunca cok kolay annemi hirsiz yaptin o parayi hic istemedi ki duruma düserim.
Iyi de kv zaten seni arayip paranin kendisinde oldugunu soylemisti tekrardan oğlunu aramak şu anlama geliyor "" oğlum ben karini aradim o bana parayı vermedi sana söylüyorum sen ver!"" Demek oluyor.. tam bir çakalll

Paralari batsin ya. Bir daha da kv ile bu tür ortak is yapmayacagini anlamis oldun. Cok mu kötü durumlari bu daleveralara giriyor. Yazin miymis düğünleri?

Ben anlamıyorum ya kadın ilk seni arıyor ve istediği cevabı alamadığı için oğlunu arıyor bunu bütün kk görebiliyor eşiniz bu kadar kör mü ya gerçekten erkek anneleri böyle bağımlı kör çocuk yetiştirmeyi nasıl başarıyorlar hele yalandan ağlama duygu sömürüsü şaka gibi ya Allah sabır versin

Back
X