Keşke böyle kolay olsaydi. Dikkatli olmam lazim konusmalarimda. Kv çakallığa devam ediyor. Ben oglumu para istemek icin aramadim ki sadece ogluma unutmusum aksam gel paranizi alin diye aradim diyor. Oglu da acelesi yok. Bize ceyrek alirsin demis. O ceyregi ben sizin adiniza alacaktim diyor. Bi nevi oglum istedi bunlari deyip iş in icinden cikiyor.
Bunu söylemeden önce benim söylediklerimdeki sen parayi istedin İMASİ dahi kadini cildirtti zaten. Oscarlik oyunculuk, aglamalar sizlanmalar, ben parayi istemedim demeler, ben miydim kavganizin sebebi, paramiydi kavganizin sebebi demeler.
Birinci gün parasi icin de ayrica "sen mi götürdün bütün paralari günlere?" dedi. Anne ben cocukla o hava sartlarinda gidemedim sen de biliyorsun dedim.
Yani BEN oglumun parasini götürdüm ve BENİM evimde oldu yani hakkimdi havasinda. Hey Allahim ya!
Ayrica ikinci gün parasini oglu gelir gelmez vermis ikinci gün parasini da sinirli sekilde isteyince getirmis. Eve gelen para ama tam degildi.
Yani esimden hesap sorunca cok kolay annemi hirsiz yaptin o parayi hic istemedi ki duruma düserim.
En fazla diyebilecegim sey bana birdaha danisip s