Bu kadar geniş koca olur mu delircem

Sizi çok iyi anlıyorum , en azından bir çaba, bir mahcubiyet bekliyorsunuz , haklısınız da.

Evlilikler böyle bıçak gibi kesilip atilmamasi lazım eğer ortada çocuk varsa.

Ancak bu saatten sonra sizin adım atmanız ters teper ve red eder.

Hayırlısı olsun hakkınızda, kolaylıklar diliyorum.

Ve lütfen destek alın taşınmak için. Sakın yardım etmesini engellemeyin.

Güle oynaya çıkın o evden. Ilk başta bekarcilik oynar biraz sonra dank eder kafasına.

Belkide hala blöf yaptığınızı düşünüyor.

Tazminat, altınlar, nafaka ne varsa alın hakkınızı.

Adamın sizden önce neden 2 kez boşandığı ortaya çıktı. Burada boşanmış bir erkekle evlenirken 2 kere düşünün, hiç bir kadın kolay kolay boşanmaz deyince tepki cekiyoruz. Fakat doğrusu bu. Size geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu diyeyim bilemedim. Adama belli ki alışkanlık yapmış. Yuva , aile , çocuk önemli değil onun için. Bırakın yardım etsin, sizde artık nötr olun. Beklentiniz olmasın ondan. Umarım çocuğunuzla çok mutlu olursunuz.

Anladigim.kadariyla siz uzuntulusunuz, yada bir ışik bekliorsunuz ,
Ama eşiniz en dgru olani yapiyor.

Sevgi yoktur belki ama Saygi'yi ayakta tutmaya calsiyor.

Halinize sukredin haberler, esinden bosanmak istedi diye sokak ortasinda öldurulen kadinlarla dolu...

Gitme diye yalvarmasıni beklediniz herhalde ?? O yüzden yadirgadiniz sakinligini yada başka bı planı var diye mi düşündünüz??

Galiba tam anlatamadin resmen hala esi oldugundan lojmanda oturmaya hakkin var kimse sana bosalt diyemez
O boşaltırsa benim oturma hakkım olmuyo o bu evde olduğu sürece oturabiliyoruk ayrıca alsın evini başına çalsın benim evim deyip duruyordu

Bi erkek bi kere boşadığı zaman 2.yide 3.yüde boşamaktan korkmuyor .Resmiyette değilse de içinde çok önce boşamış zaten sizi de.

Erkeğin boşanınca kaybedeceği ne var ki;hatta daha gencini daha güzelini bulur.Ayşe”si gitmişse gelir Ece”si.
E ne olacak ülkemiz de boşanmış adama hiç evlenmemiş olan çok talip kız var, kaç çocuğu olursa olsun zaten anaç ruhlarımız sayesinde çoluk çocuğumuz da biz kadınların dizi dibinde
.
Olan kadına oluyor her yük kadının üstünde kalıyor .En güçlü adımı atıp ayrılırken bile erkekten en azından gözyaşı bekliyoruz .

Zarar vermesinden iyidir. Medeni sekilde ayrilmayi seciyor cocuktan dolayi iletisime gecersiniz illa

Bos hayale kapilmayin hicde erkekler bizim gibi hassas yaratilan varliklar degil ha varmidir icinde vardir.kadin olarak hertürlu cefayi ceker genede gik demeyiz .bunu degiştirebilirmiyiz hayir öyleyse hayattan zevk almaya çabaliyalim zor isler zaten erkek icin

Adam hakli

hakli derken adamin o anki konusmasindan yaklasimindan bahsettim... genekde nasildir bilemem
O an zaten karekterini cikardigi an.benim söylemeye calistigim çocuğuyla bu adami terkeden anne icin destek olunmali mesajlada olsa.

O an zaten karekterini cikardigi an.benim söylemeye calistigim çocuğuyla bu adami terkeden anne icin destek olunmali mesajlada olsa.
Anlatamiyorum galiba... nasil destek olayim ustemeyen adama yalvar yakar mi diyim... adamin soykedigi sozler dogru mantikli ve artik bitmis bir evlilik de mantikli olan bu sekilde konusmasidir..

Evlilik bitmisse mantikli olan birbirini kirmadan ayrilmak ve artik sadece cocukla cocugun hayatiyla ilgili konularda bir araya gelip konusulmali... yani bu noktada adamin cocugumuz var birbirimizi kirmadan ayrilalim sozu olmasi gereken.. ki ilerde de cocuk icin bir araya gwlindiginde birbirinin yuzune bakabilecwk yuz olsun

Yani genişlik falan diye isimlendirmeniz çok kötü. Ya ne herifler var ask yok, sevgi yok, ama narsist, kişiligi bozuk, kadına hayatı dar ediyor boşanırken. 50 kere de boşansa taktı mi takıyor. Böyle mi olsun yani? Ne güzel tam olması gerektiği gibi bitiyor ilişkiniz. Yardım etmesi gerekli olan birsey eğer birsey yapmasa elimde çocukla herseyi tek başıma hallettim diyeceksiniz. Maddi yardım da isteyin, eşyaları da paylaşın, birkac aylık kirayı da ödesin... çocuk için ortak velayet yoksa nafaka da isteyeceksiniz tabiki! Kendiniz için de bir sure belirleyip nafaka isteyin. Orda medeniyeti ortaya çıkar asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…