Yardım etmeye filan kalkmaması yeterli olurduNe yapmasını isterdiniz mesela?
Galiba tam anlatamadin resmen hala esi oldugundan lojmanda oturmaya hakkin var kimse sana bosalt diyemezLojman olduğu ve onun adına tahsisli olduğu için
Galiba tam anlatamadin resmen hala esi oldugundan lojmanda oturmaya hakkin var kimse sana bosalt diyemez
O boşaltırsa benim oturma hakkım olmuyo o bu evde olduğu sürece oturabiliyoruk ayrıca alsın evini başına çalsın benim evim deyip duruyorduGaliba tam anlatamadin resmen hala esi oldugundan lojmanda oturmaya hakkin var kimse sana bosalt diyemez
Peki nereye gidecen ailenin yanina mi .O boşaltırsa benim oturma hakkım olmuyo o bu evde olduğu sürece oturabiliyoruk ayrıca alsın evini başına çalsın benim evim deyip duruyordu
Bir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Adam hakliBir önceki konuma yorum yapanlar da tekrar baksınlar diye Güncelleme yapmayıp yenisini açtım kızlar.
Eşyalarımı topladığımı bebeğimle birlikte Yarin yeni bir eve taşınıp dava açacağımı söylemiştim.Henüz toplamadığım Şeyler vardı onları toplamaya koyulmuştum.Eşim olacak Şahıs bana toplamakta yardım etmez mi ! Başka odada elektrikli eşyaları koliledi Yarin için de izin almış taşınmaya yardım için.Kızdım yardımı istemediğimi söyledim Yarin ortalarda dolaşırsan olay çıkartırım dedim tmm işe gidecem dedi.
Neymiş efendim düşman mıymışız ne Alakası varmış genişlikle çocuğunun annesiymişim !! Seni terk ediyorum farkında misin dedim evet dedi,bir yuva dağılıyo onun farkında misin dedim,yuva olmadığımız için sorun etmedim dedi.Delircem ya ne yapmaya Çalışıyor bu adam çözebilen söylesin çok sinirliyim
Erkege degil kadina destek olunmali buhayatta erkek egomanyasi hakim kadin guçsüz es sevgili yada anne durumundaAdam hakli
hakli derken adamin o anki konusmasindan yaklasimindan bahsettim... genekde nasildir bilememErkege degil kadina destek olunmali buhayatta erkek egomanyasi hakim kadin guçsüz es sevgili yada anne durumunda
O an zaten karekterini cikardigi an.benim söylemeye calistigim çocuğuyla bu adami terkeden anne icin destek olunmali mesajlada olsa.hakli derken adamin o anki konusmasindan yaklasimindan bahsettim... genekde nasildir bilemem
Anlatamiyorum galiba... nasil destek olayim ustemeyen adama yalvar yakar mi diyim... adamin soykedigi sozler dogru mantikli ve artik bitmis bir evlilik de mantikli olan bu sekilde konusmasidir..O an zaten karekterini cikardigi an.benim söylemeye calistigim çocuğuyla bu adami terkeden anne icin destek olunmali mesajlada olsa.
Evlilik bitmisse mantikli olan birbirini kirmadan ayrilmak ve artik sadece cocukla cocugun hayatiyla ilgili konularda bir araya gelip konusulmali... yani bu noktada adamin cocugumuz var birbirimizi kirmadan ayrilalim sozu olmasi gereken.. ki ilerde de cocuk icin bir araya gwlindiginde birbirinin yuzune bakabilecwk yuz olsunO an zaten karekterini cikardigi an.benim söylemeye calistigim çocuğuyla bu adami terkeden anne icin destek olunmali mesajlada olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?