Bu kadar kanıma dokunacağını tahmin etmemiştim..

canım yapma bunu kendınede ona da yanı sonucta bız ınsanız ve hayatlarımıza bırılerı giriyor ve çıkıyor,senı onun mazisi ilgilendirmez.sonuçta o geçmişte kalmış sen kendını yanlızca üzüyorsun...

Niye yapıyorsunuz ki bunu kendinize?
Neden bu kadar merak?

Değiyor mu canınızı bu kadar yaktığınıza, öğrendiniz de ne oldu şimdi?
Gözyaşı, can yangısı, üzüntü...canınıza yazık...

Durduk yerde mutsuzluk... dilerim en kısa sürede silersiniz bunları aklınızdan da başka sorunların fitili yapmazsınız bu düşünceleri.

off keşke anlattırmasaydınnn çok üzüldüm hepimiz hayatından geçti öle şeyler üzülme boş ver benim eşimde benden önce çok sevmiş bende ondan önce birini çok sevdim ama sormadım hiçbizaman çünkü korktum ben sorarsam oda bana sorar diyeee o nalatırsa böyle senin gibi kalbim parçalanır belkide onun kalbini parçalarım diyeeee

Canim neden merak ettin diye sormayacagim.. çünki biliyorum simdi canin yansada gun gelir gecer bu acilar.. En azindan icin icini yemez, bir 'aceba' yi ortadan kaldirmissin cunki.. Hersey zamanla..
Seni cok iyi anliyorum, ben esimle tanistigimda bana herseyi kendisi anlatti, ona gore karar vereyim diye.
Cok abartili bisey yasamamis, iki aylik bi ask.. bizimkisi ciddiymis ama kiz oynatmis biraz bunu, sonunda noktayi koyan kendi olmus.. ama elime tesadufen ona yazdigi siirler gecmisti, okumustum, ve cok uzulmustum.. cok ictendi.. ve kizdan cok etkilendigi acikti..
bana da yazdi onun gibi siirler, ve her defasinda.. ilk askim degilsin, ama asil askim sensin dedi.. Buna ragmen benimde aklimi kurcaladi bazi sorular..

Simdi diyorum, adam beni secmis evlenmis ne diye ugrasiyorum. En buyuk askinin ben olduguna eminim, ama olmasaydi bile... ne yazar?

Siz kimbilir neler yasayacaksiniz daha.. Koca bir omur sizin.. Belki de en buyuk aski, sevdasi, tek yoldasi sen olacaksin? Yani bununla kasdim tek varligi ve sevdigi sen olacaksin. Hatta belki oylesin de senin suan canin yandigi icin bunun farkinda degilsin.. Ama olacaksin... O kiz da gecmiste kalmis bir hayal gibi zamanla silinip gidecek. O yuzden silkin kendine gel. Eger ondan sana zerre kadar guzel bir davranis ve ask seziyorsan, buna sahip cik.. Daha da guzel bi ask yasayin. Esin, bi kez daha iyiki evlenmemisim onceki kizla diyecek..

Boy boy cocuklariniz olacak.. Beraber aglayip, guleceksiniz.. Bu konustuklariniz.. Bu gozyaslarinda hep bos gelecek, gulup gececeksin..

Son düzenleme:
ben duygusuz muyum ki...etkilenmedim...
hayır değilim...bana çok saçma geliyor böyle şeyler...insan niye kocasına birini çok sevdin mi anlatsana der ki...alacağı cevaptan ne umar...en sevdiğim sensin'i duymak mıdır hayali...eee...duysa ne olacak...o adamı sevmişsin ki kocan...o adam da seni sevmiş ki karısısın onun...her sabah uyandığında gördüğüsün...insanların ağızlarından çıkanla uğraşmayı bırakın bence...yaşadığınız hissettiğinizle ilgilenin...bırakın maziyi...kendinize güvenin, hayatınıza, evliliğinize...geçmişte biri varmış da, çok sevmiş de...püfff....insan hayatı neden zehir eder ki kendie bukadar....

Cok haklisin canim ama iste merak.. acaba kiz nasildi, bana benziyormuydu, kocam hep ayni tip kizlardan mi hoslanir gibi seyler düsünülüyor.kaydirigubbakcemile3. Ama gereksiz oldugu cok dogru, insanin kendisine durduk yere iskence yapmasindan baska birsey degil.. olmus bitmis seylerle yasayacaksak, simdi yeryüzünde dibe cökmemis insan kalmazdi..

ve arti buna can sIkIp, sonrada insanin esine surat asmasida kötü bi olay.. yani kötülügü sadece kendimize yapsak iyi, birde karsidaki insana yapiyoruz.. Adamcagiz napsin, kimseyle cikmasamiydi? Erkek bu sonucta, hayatinda illaki sizden önce birileri olacak.. sevdigi yada sevmedigi..

Evet esiniz sizden once birini cok sevmis olabilir...
Ve o sevdigi bayan, onun esi olmamis da olabilir ...

ZAMAN, HERSEYIN ILACI DERLER YA .... ;

BAZI YARALAR VARDIR Ki, iLAC iSLEMEZ .... Zaman onlari duzeltmez... Ne yapsanizda icindedir...

Aslinda en guzeli sormamanizdi.. Veyahut boyle bir yurek sizisini anlatmamak..
Cunku sizin icin hic unutamayacaginiz bir kabusa donusebiliyor...

bu kemirici düşüncenin seni yormasına izin verme ...
yaşanılan o geçmiş zaman harikülade olsa dazaman aşımına mahkum bunu unutma!
şimdiki zaman anlardan ibarettir ve sen anı yaşa!
kendine aşılayıp ,empoze ettiğin bu duygularla,ne kendini ,ne eşini , ne de size kalankoskaca uzun bir ömrü yaşayabilir ve o an' ları bu duygulara esir edip,kendini ve evliliğini de bu geçmişin gölgesinde yitip,gitmiş bulup,esaretinle yaşarsın ....

yada an'ı yaşar ,ve eşin için herşeyin ötesinde ki seni bulursun!

unutma! eşine her baktığında,gözbebeklerine bak .... (sen orada olacaksın...):1hug:

Ya benimde eşimden önce bir sevgilim olmuştu hatta şöyle söyliyim ilk beraberliğimdi her açıdan aşıktım vs.vs.ayrılınca depresyona girdim...ama şimdi ilk kez beni öptünde ne hissettiğimi bile unuttum düşün yani her açıdan ilkim...benim aklıma bile gelmiyor artık gerçi benim eşimde taktı galiba ama bence gereksiz...şimdi iyiki beni terkemiş yoksa eşimi bulamazdım diyorum...hatta evliliğimde bir sürü olumsuzluk yaşadığım halde ..yani boşver yaa..geçmişe mazii...senleyken yaşananlar önemlii..

Boyle seyleri esine sorarak asil sen onun aklina sokuyorsun belkide getiriyorsun...Adam dusunmuyor bile belki!!Kendini yipratma arkadasim,sana soguk mu davraniyor!Bunlari dusunmeni saglicak davranislarimi var?Yoksa bosgec ya!
Bak 1,5 sene diyorsun..Yeni evlisin hayati kendinede esinede zehir etme...

hep derim böyle şeyleri bilmek faydadan çok zarar getirirrrrrrrrrr
hadi çok merak ettin kızın adını sanını öğrendin de neden adama neler yaşadınız diye ısrar ediyosun? burda detay bilmek senin kafanı bulandırmaktan başka işe yaramaz ki.. konuyu açma bence daha fazla, adamcazın da aklına sokacaksın mazallah.. senle evlendiğine göre işte üzülecek bişey yok.. ggeçmişi düşün düşün içinden çıkamazsın, hem bugünü hem yarını karartısın ona göre..

biz kadınlar,
hem soruyorsun hem üzülüyorsun.
herkesin başından geçmiştir.herkesin ilk aşkı olmuştur.hatta evliyken dahi onunla evlenseydim daha mutlu olurdum dediğimiz olmuştur.
ama kader, kader, kader.
senin eşin şanslıymış sen ilk aşkınla evlenmişsin.ama sen kendini şanslı hissetmiyorsun,
insanların gönlüne,kalbine set vuramazsın ki,
ben şuna inanırım hep,
hani insan doğduğu zaman annesini babasını seçemez ya,
bence eşini de seçemez,
o an insanın ağzı dili bağlanır olanlar olur.
bence hiç dert edecek bir durum değil,
sen sevdiğin adamın koynuna girmişsin ya gerisi angarya...
önemli olan şu kepaze dünyada senin mutlu olman,inadına gülümsemen,inadına sevmen.
MUTLULUKLAR...

amann boşvermek lazım, hatta eşine anlattırıp hatırlatman büyük hata...bu kadar detaya girmenin bi faydası oldu mu sana arkadasım?

kendimi düşünüyorum da 7 sendedir sevdiğim deli gibi aşık olduğum canım sevgilim eğer ayrılsak unutabilirmiyim? asla bizde oğlumuzun adını koyduk şimdiden hem ailem hemde onun ailesi yıllardır biliyor duyuyorken nasıl başkasıyla olurum? her yerde anılarımız varken hangi olaya nasıl tepkiler vereceğini bile biliyorken bu kadar iyi tanıyorken nasıl bırakırım onu eşine üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm yer doldurmaya çalışanlardan olmak zorunda kalmışın eşinin hatası atlatman lazım geriye bakmakla olmaz eşme artık

kendimi düşünüyorum da 7 sendedir sevdiğim deli gibi aşık olduğum canım sevgilim eğer ayrılsak unutabilirmiyim? asla bizde oğlumuzun adını koyduk şimdiden hem ailem hemde onun ailesi yıllardır biliyor duyuyorken nasıl başkasıyla olurum? her yerde anılarımız varken hangi olaya nasıl tepkiler vereceğini bile biliyorken bu kadar iyi tanıyorken nasıl bırakırım onu eşine üzüldüm ama sana daha çok üzüldüm yer doldurmaya çalışanlardan olmak zorunda kalmışın eşinin hatası atlatman lazım geriye bakmakla olmaz eşme artık

Ne demek "yer doldurmaya çalışanlardan olmak zorunda kalmışsın" :olmaz:
Olayın içindeymişsiniz gibi yorum yapmışsınız...Yeri boş kaldı mı acaba? Yeri boş kalsa evlenmezdi emin olun.
Çok patavatsızca bir cümle olmuş, kusura bakmayın :hulya:

Çok güzel ifade etmişsin duygularını, gıpta ettim aşkına ve ağladım ..Sevmek çok güzel her şeye rağmen..

Back
X